• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve ben

Rica ederim.Aslında evden ayrılmak değil de sizi evlilik korkusu mu salmış .Yazdıklarınızdan öyle anladım.Aileden ayrılış belki üzüyordur diye düşündüm ama öyle değil sanırım.Bir uzman dan yardım alabilirsiniz aslında.Sizi bu duyguya iten bir şey oldu belki de ve uzman görüşleri yardımıyla bunun ne ortaya çıkarabilirsiniz

Aileden ayrılma korkusu, yeni sorumluluklar, yeni bir aile, düğün günü heyecanı, düğün hazırlık süreci maddi manevi yorgunluk. Hepsi üst üste gelmiş güzel hislerinizi arkada bırakmış bence. Biraz durup sakinleşin öncelikle. Bu zorlukların sonucunda sevdiğiniz adamla bir yuva kuracaksınız, artık el ele olacaksınız daima. Bu tarafından bakın. Şanslısınız. Sevmek- sevilmek çok güzel şey 🤭

Nişanlım bugün benle beni anladığını söyledi ben de rahat rahat anlattım konuştuk sakalastik bu şekilde konuşalım bence güzel dedim hoşuma gitti sadece evlilikle ilgili ufak bir detay konuşurken biraz sıkıldım ama onun harici bu şekilde arkadaşımız gibi beni anlayarak konuşması hoşuma gitti yüzde yüz olmasa da kendimi iyi hissettim biraz böyle konuşalım bana alınmadan gucenmeden dedim olur dedi inşallah bu şekilde aşarız bu durumu seviyorum onu ya

Back