- 2 Nisan 2024
- 138
- 163
- 18
- Konu Sahibi velvetrose
-
Bu kadar sig bir yorum olamaz yok artik gorende cingenelik yaptim sanir sadece o evin yasayan bireyi olarak bu odayi cocuguma yapmak istiyorum dedim yok artik. Farkindamisiniz o sectigi odada yasayan kisilerden biride benim! Goren de gercekten dusmanlik yapiyorum sanir. Tanimadan etmeden bu kadar kotu yorum gercekten. Cok kotuÇocuğunuz olacağını nereden biliyorsunuz?
Evli olduğum aşık olduğum çok sevdiğim evladımın babası bile evladımdan değerli değil, kaldı ki nişanlım evladıma seçtiğim odaya karışacak, direk kapıyı gösteririm yarın ne yapacağı belli hiç evladımı üzemem
Okadar doğru ve net gördümki geleceğiniziBu kadar sig bir yorum olamaz yok artik gorende cingenelik yaptim sanir sadece o evin yasayan bireyi olarak bu odayi cocuguma yapmak istiyorum dedim yok artik. Farkindamisiniz o sectigi odada yasayan kisilerden biride benim! Goren de gercekten dusmanlik yapiyorum sanir. Tanimadan etmeden bu kadar kotu yorum gercekten. Cok kotu
tesekkur ederim anlayisli yorumunuz icin. Ben onun da bakis acisiyla bakabilmek icin insanlardan yorum bekledim, ama kiskanc yaftasi bile yedim. Anliyorum herkes ikinci es durumuna cok on yargili ama bizler de ilk kez yola cikip bir hayat kuruyoruz. Kimsenin kimseyi kiskandigi yok ki. Ben zaten diretmedim de ille benim dedigim olacak diye, uzulmustum sadeceBen seni anladim konu sahibi, ama sende es adayini anlamaya calis. Su an senin evladin yok, ama onun var. Sen nasil bebegin icin güzel odayi istiyorsan, oda var olan cocugu icin en iyi olani istiyor. Bence bebek olana kadar o odada kizi kalsin. Bebeginiz ayri odaya gecene kadar cok zaman gecer. Nasip olursa o zamana belki baska evde de oturursunuz. Niyetiniz ikinizin de kötü degil, ama evliliginizin basini birbirinizi kirarak zorlastirmayin
Beni zaten abla olarak cok seviyor. Aksi olsaydi nisanlim evlenme karari vermezdi heralde? Kotu oda dediginiz odayi gorseydinizOdanın iyisini kendi cocugunuza ayırmanız hoş değil. Bariz ayrımcılık yapıyorsunuz. Bence evlenmeyin. Neyse ki çocuk çok ufak değilmiş. Çocuğu en azindan hemen yapmayın evliliğiniz otursun. Büyük oda büyük çocuğa verilir. Bir çocuğun ilk yillari hep zaten anne yanında geçiyor. Bir yıl da hamilelik desek 3-4 yıl boyunca sırf siz istediniz diye kızı daha kötü odada tutmak istemeniz yanlış. Annesi evlenebilir. Kız tamamen size yerleşebilir. Bunları da düşünün. On yargılı olmayın. Çocuklar kendilerine karşı nasıl düşünüldüğünü çok iyi hisseder. Samimi olursanız sizi sever. Samimiyetle yaklasmazsaniz her zaman aranızda bu konudan dolayı sorun çıkar
İkinci eş olmakla aldığınız tepkinin ne alakası var?tesekkur ederim anlayisli yorumunuz icin. Ben onun da bakis acisiyla bakabilmek icin insanlardan yorum bekledim, ama kiskanc yaftasi bile yedim. Anliyorum herkes ikinci es durumuna cok on yargili ama bizler de ilk kez yola cikip bir hayat kuruyoruz. Kimsenin kimseyi kiskandigi yok ki. Ben zaten diretmedim de ille benim dedigim olacak diye, uzulmustum sadece
O kadar güzelse sizin doğmamış çocuğunuzun olsun siz de bir zahmet çocuk o evdeyken çığlık atmadan sevişiverin bir zahmetBeni zaten abla olarak cok seviyor. Aksi olsaydi nisanlim evlenme karari vermezdi heralde? Kotu oda dediginiz odayi gorseydinizyetiskin bir yatak odasi kadar sadece obur oda yatak odasina daha yakin. Istemememin bir nedeni de bizim yatak odasiyla cok dipdibe olmasini istemedim takdir edersiniz ki. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Sizin seviyeniz iste. Terbiyesizlik. Lutfen daha fazla cevap vermeyin sizin gibilerle muhatap olamamO kadar güzelse sizin doğmamış çocuğunuzun olsun siz de bir zahmet çocuk o evdeyken çığlık atmadan sevişiverin bir zahmet
Zaten benim istedigim oluyor,guzel yorumlariniz icin tesekkurler:)O kadar güzelse sizin doğmamış çocuğunuzun olsun siz de bir zahmet çocuk o evdeyken çığlık atmadan sevişiverin bir zahmet
tesekkur ederim anlayisli yorumunuz icin. Ben onun da bakis acisiyla bakabilmek icin insanlardan yorum bekledim, ama kiskanc yaftasi bile yedim. Anliyorum herkes ikinci es durumuna cok on yargili ama bizler de ilk kez yola cikip bir hayat kuruyoruz. Kimsenin kimseyi kiskandigi yok ki. Ben zaten diretmedim de ille benim dedigim olacak diye, uzulmustum sadece
İkinci eş durumuna önyargılı olma falan yok ortada. Nişanlınızın 13 yaşında çocuğu var ve bu çocuk bir anda ortaya çıkmamıştır eminim ki. Bu yola bunu bilerek çıkmışsınızdır ve şimdi ortada olmayan çocuğunuz için evin içinde bir oda ayırıyorsunuz, daha güzel, daha çok ışık aldığını söylüyorsunuz. Yani güzel olanı kendi çocuğunuza ayırmış oluyorsunuz. Nişanlınızın kızına da kötü olanı veya DAHA AZ güzel olanı vermeye çalışıyorsunuz. Ayrımcılık bu. Daha çocuk ortada yokken ayrımcılık yapıyorsunuz Allah bilir çocuğunuz olunca neler olacak. M Minaredenatbeni arkadaşa katılıyorum. Ya bu hareketlerinizi törpüleyip çocuğa daha iyi ve samimi davranıp ayrımcılık yapmayın ya da ayrılın. Yoksa daha çooookkk sorun yaşarsınıztesekkur ederim anlayisli yorumunuz icin. Ben onun da bakis acisiyla bakabilmek icin insanlardan yorum bekledim, ama kiskanc yaftasi bile yedim. Anliyorum herkes ikinci es durumuna cok on yargili ama bizler de ilk kez yola cikip bir hayat kuruyoruz. Kimsenin kimseyi kiskandigi yok ki. Ben zaten diretmedim de ille benim dedigim olacak diye, uzulmustum sadece
Evet bu makul bir sebep. Böyle açıklarsanız daha mantıklı olur.Beni zaten abla olarak cok seviyor. Aksi olsaydi nisanlim evlenme karari vermezdi heralde? Kotu oda dediginiz odayi gorseydinizyetiskin bir yatak odasi kadar sadece obur oda yatak odasina daha yakin. Istemememin bir nedeni de bizim yatak odasiyla cok dipdibe olmasini istemedim takdir edersiniz ki. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Sevişmek mi terbiyesizlik, bunu dile getirmek mi seviyesizlik?Sevişmeden nasıl çocuğunuz olacak?Sizin seviyeniz iste. Terbiyesizlik. Lutfen daha fazla cevap vermeyin sizin gibilerle muhatap olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?