Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
işe girince sende paranı ona vereceksin işte onun hesabını falan yapmıştır yoksa tabiki tek başına altından kalkamaz.o kadar kredi borcu ödeyip nasıl ev geçindirecekmiş sordunmu
1900 lira maaş krediler 1480 lira tutuyor babasının evinde kalıyorsa babasına da bir miktar verebilir, normal tabi de geriye hiç bişey kalmadı ki adam çorap alacak olsa para yok bırak düğünü, altını, eşyayı nasıl evleneceksiniz siz?
olacakları yazıyorum.evlenincede para vermeye devam edecek.yetmicek siznparayada göz dikecek beraber el ele verip ailesine yedireceksiniz.borçlar dağ olacak .net yani.
Bu adam benim icin vazgecilmez diyorsan o zaman borclar bitene kadar beklemelisin. Borclar sifirlanmadan evlenme. Ayrica o krediler ne icin cekilmis? Onu bir ogren. Savurgan biri mi bi bak
Maddiyat ilerde daha büyük sıkıntılar doğrabilir mantık evliliği yapcaksanız ben hep diyorum ya zengin koca bulun cidden yani sonuçta tanıyacaksın ilerde ailesi durmadan para ister borçla harçla evlenilmez ama eğer aşk evliliğyse herşeye katlanılır ha görücü usuludur aşık olmuşsunuzdur onada bişey demem ama içinize akan bişeyler yoksa sırf bi hayat kurmak içinse bence zengin olmalı