- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Musluk Suyu
Merhaba uzun süredir okuyucu olarak sizi takip ediyordum. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. 4 ay önce biriyle görücü usulü tanıştım ve 1 ay önce nişanlandım. Nişanlim her şeyi kendi yapacağını ailesi yardım etmeyeceğini Ve evlenene kadar faturaları mutfak giderlerini karşılayacağını söyledi kabul ettim. Geçen cumartesi nişanlimla konuşurken babasının bir yere 400 lira borç açtığını öğrendim. Anladığım kadarıyla da her ay bir yerlere borç açıyor. Nişanlıma Evlendiğimizde ne olacak dediğimde O zaman ben kendi evime bakicam dedi. Ya gelip para isterlerse dedim. Isterlerse borç veririm dedi. Ama aileye borç verilmez biliyorsunuz ki. Şimdiden benim kafam karıştı. Hem kira verip hem kredi borcu ödeyip hem faturalarla savaşıp hem de nişalımın ailesine bakicaz görünen o.(nişanlımın 1900 lira maaşı var şuan 2 kredi ödemesi var 1480 lira her ay) Siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız benim midem bulandı ve gözüm korktu. Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler.