- Konu Sahibi FxixSxixLTxixxixxix
-
nısanlın annesı babanla konusmaya gelıo senın haberın yok
hadı baban soylemez ama nısanlın da mı soylemedı ayrıca baskasından cekılen kredı oyle kolay kapanır mı tek sızı mı yakın gorduler onlardan daha varlıklısınız sanırım
ben kendımı dusunuyorum durumum cok ıyı degılken zengın sevgılım aracılıgıyla kredı ıstesem cekse ıyı bısey ama odemek güç, ayrıca o para uzun vadede gerı gelır soyleyeyım
pekı senle maddı durmunuz onlardan ıyı dıye mı nısanlanmıs hıc aklınıza gelmedı mı ne dıyelım pparayı yakın zamanda beklemeyın derım. düğün yapıp eve gecersenız ne ala.
+1 bravo al bendende o kadar insan(nişanlın için konuşuyorum) utanır kendi bile öder o parayı bence bırak bu çocuğu sana bakmaz bu sorumluluk denen bişey yok baksana
merhaba arkadaşlar
hemen konuya giriyorum
ben nişanlanalı 2 sene oldu kısaca konuya giriyorum hemen
babamla nişanlım ve kayınvalidem konuşmaya gelmişler bi gün 5.000 TL gerekliymiş bankadan kredi çekmeleri gerekiyormuş babamdan rica etmişler babamda arada ben varım diye kabul etmiş
kredi çekilmeden önce 2 veya 3 ay sonra kapatılacak diye de söz almış ( çünkü babam öyle şeylere sadık biridir )
kredi çekilmiş para kayınvalideme verilmiş olan olmuş biten bitmiş kısacası
ama 2 - 3 ay sonra kredi kapatılmamış
1 sene oldu kredi hala babamın emekli maaşından kesiliyo
kayınvalidemle annem konuşmaya gitti şuan da param yok napıyım nasıl ödiyim deyip duruyomuş
bende bunları yeni öğrendim
arada kaldım şimdi
nişanlıma söyledim o da bana nasıl ödeyelim para mı var düğünü bile yapamıyoruz diyo
lütfen bana yardımcı olun ben ne yapacağımı bilmiyorum
bir tarafta ailem bir tarafta da nişanlım var yardımınıza ihtiyacım var :a015:
arkadaslar bilmem farkindamisiniz ama resmen ayrilin diyorsunuz kiza bu hic dogru degil yorumlariniza saygi duyuyorum ama bence cok yanlis. belliki adamlar zor durumda tmm bastan hata yapip borc edinmisler ama yapacak birsey yok, ustune yatacak halleride yok sanirim odeyeceklerdir ara ara hatirlatin faydasi olur. nisanlina gelincede onun elinde birsey yok gerekirse tas tasisin yinede odesin diyorsunuz sanirim cocuk zaten calisiyor evimi gecindirsin borcumu odesin, oda simdi cok utaniyordur zaten , oyle olmazsa arkadasimiz nisanliligini zaten bitirirdi size ihtiyac duymadan yanlis akil vermeyin...
vayyy. bu durumda o paranın üstüne bir bardak soğuk su içilecek ve o nişanlıyada yol verilecek..Fisiltinin daha önce acmis, bir konusu
Sanirim bu sorulariniza cevap
Böyle biriyle asla evlenme fisilti, birak sevgiyi filan, sevgi ask biter canim sonra napcaksiniz birbirinizimi yiceksiniz??
fisiltidan alinti:
Yardımınıza çok ihtiyacım var. Derdimi hemen anlatmaya başlıyorum. Belki bileniniz vardır ben nişanlıyım. 1 seneden beri nişanlıyım. Benim nişanlımla sorunum şu ;
Üç senden beri beraberiz ve bir seneden beri nişanlıyız. Üç senden beri nişanlım doğru düzgün bir yerde çalışmadı şuanda da çalışmıyor. Bugüne kadarki derdim bu ve hala da devam ediyor. Ben adam olmasını bekliyorum ama o hala bugün yarın diye geçiştirip duruyor. Kötü tarafı da ben onu çok seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bırakmak istedim ama yapamadım. Yakın davranıyorum olmuyor. Soğuk davranıyorum anlamıyor anlamıyor anlamıyor...
Daha ne yapmam gerekli bilemiyorum. Ailem, arkadaşlarım, iş arkadaşlarım kısacası çevremdeki herkes nişanı atmamı istiyorlar bende düşündüm ama yapamadım çünkü seviyorum.
Evlendiğimiz zaman (tabiki bu gidişle evlenebilirsek) hala çalışmazsa diye de çok korkuyorum. Onunla ilgili önümü göremiyorum. Ayrılmakla ayrılmamak arasında kaldım. Sevdiğim için ayrılamıyorum ama bu olan olaylar yüzünden de ayrılmak istiyorum.
Üç sene içinde toplam bir sene çalıştı yada çalışmadı. Çoğu zaman kendi kendime ağlıyorum, kimseyle konuşmuyorum, içime kapandıkça kapanıyorum. Lütfen bana yardım edin zor durumdayım.
Ben iki dünürün kesinlikle para alisverisi yapmamasi taraftariyim....ne olursa olsun borc istenilecek en son kisi dünür olmali...
Lakin olmus artik...ve ciddende cok kötü bir durum....:1no2:
Fakat en kötüsüde nedir biliyormusun güzelim...Nisanlinin ne yapalim..dügünü bile yapamiyoruz paramiz yok demesi... cok ayip yani bir erkege böyle konusmayi ben hic yakistiramiyorum....aksine ödeyecegiz insallah suan durumumuz iyi degil..ama ilk firsatta babanin parasini vericez demesi ve bunun icin gece gündüz calismasi gerekir...
Nasil babanin ve senin yüzüne bakiyor anlamiyorum...
her kelimesine katılıyorum... bende nişanlıyım..
hadi para alınmış olan olmuş ama ondan sonrası daha beter. bana göre davranışları sana ve ailene saygısızlık... etrafımdan öğrendiğim hep şu oldu, evet eşin çok değerli olmalı ama asla ailenden önce gelmemeli..
Allah korusun ama benim nişanlım böyle bişey yapsa o yüzüğü çıkartır boynuna geçiririm onun.. sonra da kapıyı gösteririm..klava:
bugün böyle yapan insanlar yarın bu yüzsüzlükle neler yapar aman yani..
Iste Allah (C.C.) bazen bize gelecege dair birseyler gösterir...lakin biz insanoglu onu görmezden geliriz...kendimizi kandiririz...yok canim öyle degilde böyle aslinda deriz...güzel konusuruz olayi...halbuki güzellikle alakasi kalmamistir...ama isimize öyle geliyor iste
Dedigin gibi bugün böyle yapan ilerde ne yapar düsüncesi ile bende olsam bu isi bir daha düsünürdüm....Bir yandan böyle bir durumun olmasi belkide bu isin hayirsiz olacagina delalettir...
Göre görede insan mutsuz olmak istemez muhtemelen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?