• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım telefonumu karıştırınca

dün gece intihara kadar düşündüm ya ben ne için uğraşıyorum diye, ama rabbime dua ettim başka çıkış yolum yok
Asla böyle şeyler düşünme, saçmalama uyduruk bir adam için değer mi? Her şerde vardır bir hayır. Buna inan. Neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun ki? İnsanların başına neler geliyor... Her şeyden önce sağlık, gerisi boş...

eş durumu için mi nikah yapıyosunuz canım, ben de nişanlıyım biz de 2 ay kala falan yapıcaz nikahı. Bir ara nikah tarihi aldık sonra tartışmalardan iptal ettirdik. Nasıl stresli bir şey çok iyi biliyorum, seni en iyi ben anlarım :) . Bir de bu kadar basit bir şey için ayrıl, gerçek yüzünü gördün yazmışlar:)) bu insanlar kendi hayatlarında hemen her şeyi bu kadar basit kestirip atabiliyolar mı çok merak ediyorum

eş durumu için mi nikah yapıyosunuz canım, ben de nişanlıyım biz de 2 ay kala falan yapıcaz nikahı. Bir ara nikah tarihi aldık sonra tartışmalardan iptal ettirdik. Nasıl stresli bir şey çok iyi biliyorum, seni en iyi ben anlarım :) . Bir de bu kadar basit bir şey için ayrıl, gerçek yüzünü gördün yazmışlar:)) bu insanlar kendi hayatlarında hemen her şeyi bu kadar basit kestirip atabiliyolar mı çok merak ediyorum

iş durumu canım ya iş yerimde çok sıkıntım var hatta 2 aydır maaş alamıyorum. Nikahtan sonra güzellikle tazminat alamassam dava edeceğim. Bende iptal edecektim dün geceye kadar, ama ailesindeki o ilgi alaka, ve nişanlımında normale dönmesi , beni caydırdı.. Çok stresli evet anlatamam ..Ömründen ömür gidiyor insanın

iş durumu canım ya iş yerimde çok sıkıntım var hatta 2 aydır maaş alamıyorum. Nikahtan sonra güzellikle tazminat alamassam dava edeceğim. Bende iptal edecektim dün geceye kadar, ama ailesindeki o ilgi alaka, ve nişanlımında normale dönmesi , beni caydırdı.. Çok stresli evet anlatamam ..Ömründen ömür gidiyor insanın
her şeyi atlatıcaz merak etme :) :KK19:

Peki yaptığının yanlış olduğunu düşünüyomu ? yada bu konuda bişey söyledimi

evet , öncesindede ben yine basit bişi için onun yanında yüzüğümü fırlatmıştım çok kızmıştı.. Sen de ufacık şey için neler yaptın dedi, ben herkesle herşeyini paylaşmanı istemediğim için kızdım dedi, benimle paylaş dedi. tabı ben yine paylaşacağım ama konuşarak. İlla ki dertleşmek istiyor insan çünkü.. bende halen kırgın olduğumu dile getirdim . Bakalım ne yapacak

Peki yaptığının yanlış olduğunu düşünüyomu ? yada bu konuda bişey söyledimi

evet , öncesindede ben yine basit bişi için onun yanında yüzüğümü fırlatmıştım çok kızmıştı.. Sen de ufacık şey için neler yaptın dedi, ben herkesle herşeyini paylaşmanı istemediğim için kızdım dedi, benimle paylaş dedi. tabı ben yine paylaşacağım ama konuşarak. İlla ki dertleşmek istiyor insan çünkü.. bende halen kırgın olduğumu dile getirdim . Bakalım ne yapacak

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..
Bu kadarcık bir olayı ailesine yetiştirip mevzuyu büyütüyorsa bence sen de evlilik için biraz düşünmelisin canım nitekim ilerde daha büyük bir hadiseyi yine aynı tarzda ailesine yansıtma olasılığını bir düşün derim :KK57:

bence sen vazgec bu işten, baksana ortada bırseyn yokken ezik gibi kusura bakma ama , aılesıne yetıstırmıs ve buyuttmus. aıleler bızım gb bakamıyor durumlara ozellıkle erkek aılesı cok pinpirikli oluyor. hıc anlatmaması buyutmemesı gerekırdı hatta okusa bıle telefonunu karsıtrsa bıle, boyle sacma bırseyı sorun etmemesı gerekırdı. sonucta teyzenle dertlesmıssın...
kotu bırseyde yazmamıssın.. bu ısın ıcınde baska seyler var. sen hıc uzme canını .. erkekler boyle kucuk oyunları nedense cok severler.

Canım bence artık olayı daha fazla büyütmeyin, nişan,nikah,düğün zamanları inan en stresli zamanlar oluyor sonuçta sende onun ailesi ile ilgili olan düşüncelerini onunla konuşmak yerine başkasıyla paylaşmışsın ve onun hissettiklerinin anlaman için oda empati yapman açısından sana böyle bir oyun oynamış, bundan sonrası için birbirinizi kırmak yerine zamanınızı daha güzel geçirmeye çalışın derim...

Back
X