• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım telefonumu karıştırınca

Ben nişanlıyken eşimle arkadaşım sevgilisine ismiyle birlikte mesaj atmıştı ama mesaj benim nişanlıma gitti.Hemen aradım anlattım birdaha teli başkasına verme dedi okadar yani arada güven var.Benimkide gidip ailesine anlatsaydı şu an evli ve bu kadar mutlu olamazdım belki.Bu ne ys aynı dedikoducu gibi

Erkeklerle aramızdaki fark bu. En özel konu cinsellikte bile. Geçen bir konu vardı arkadaş vajinismustu kocası bütün aileye yaydı. Bize olsa? Adam kısır olsa çocuğu olmasa onun ailesine bile gideriz de sorun bende deriz. Çünkü biz yarını da düşünürüz. Yanımızda taşıdığımız eşimizi küçük duruma düşürmeyiz. Nişanlın hiç kusura bakma ama adam falan değil. Ailesi hiçbir şey yapmıyorsa kendisi de farkındadır bunun. Neden zoruna gitmiş ki? Onun yaptıklarını git sen de ailene anlat nasıl oluyormuş görsün. Evlenmeyi falan da erteleme unut bence. Ömür geçmez.

Aranızdaki en ufak bi sorunu bile ailesine anlatması sıkıntılı bir durum.

Eşler arasında geçeni kimse bilmemeli..

Bu adamla ömür mü geçer yahu. Sizin ikinizin problemi bütün ailesinin problemi oluyor.

Ailesinden ayrılıp bireyleşememiş nişanlınız.

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..

Canim cok üzüldüm gercekten :( suan durum nasil

her şerde bir hayır vardır
genç kızlar bunu görmek istemiyor
büyük bir ihtimalle evleneceksin ama hayırlısı

Benim eski erkek arkadaşı hatırlattı bu konu tövbe Yarabbi. Özet olarak hayatını bu insanla geçirme sinir hastası olma.

ne oldu oğlan söylememiş mi aslında ailesine kızı mı işletmiş :mad::mad:

son durum ne canım, düğüne ne kadar kala nikah yapıyosunuz bi de o_O

O ne aileye anlatmak ya kac ay oncesi olan icin üstelik nikah a bi hafta kala bacim evlendikten sonra da ne dersen yetistirir bu nisanlin haberin olsun iyi dusun boylesiyle yaşamak cok zordur

sana pek saygısı yok. kek misin ne demek yaa. bence seni sevmiyor,kaybetme korkusu da yok

ben çağırdıktan sonra yaklaşık bir saat bekledim . mesaj attım geliyormusunuz diye.. bana ne dese beğenirsiniz
aynen yazıyorum mesajını buraya
keksin kek senin yaptığına karşılık işlettim seni tavrını göreyim istedim ama sen haksız olsanda baskın çıkıyorsun. Önce gizli gizli arkadan konuşup sonra ben açık açık konuştum deyince suçu bana yüklüyorsun bravo yazmış.

bende dedimki ; benim adım burcuysa bu nikah olmayacak senin beni işletrmeye üzleme ve denemeye hakkın yok kaldı ki haksızım kabul ediyorum sana bunun açıklamasınıda yaptım. dün gece sabaha kadar uyumadım dedim.
oda demişki sanki benim morelim bozulmadı anca kendin düşün demiş, hadı bunuda yaz birilerine demiş, hiç cevap vermedim telefonumuda aramaya engelledim
anlatmadım demesıne ınanmıyorum bu 1.
2.sı, anlatmasa bıle bu sacmalık için ıkı gundur sızı iki gözü iki çeşme aglatabılıyorsa pes derım kork derım baska da bırsey demem. daha fena..gözlerıne yazık degil mi?
3.sü yarın öbür gun neler yapar neler soyler de ben senı kekledım e baglar olayı..
4.sü laf arasında içten pazarlıklı oldugunu da söylemiş..
eee annenın yorumu ne oldu madem..sen benım kızım olsan kızımı boyle bırseyden aglatan üzen adamın suratına bakmazdım bır de olayın bu tarafı var. onu da düşünmüş mü? hala da bunu da bırıne yetıstır dıyor..

ayrılmanın yolunu yapıyor gibi geldi bana.
derhal uzaklaş derim.

"Eee sen de benim ailem hakkında onunla bununla konuşuyorsun ama ben bir şey demiyorum" deseydiniz tutuşurdu muhtemelen.
Karşı tarafı az-çok çekiştirmeyen biri görmedim ben çünkü.

her işte bi hayır vardır demişler
Bazı erkekler için 'evlendikten sonra değişti' derler ama neyse ki sizin ki evlenmeden belli etmiş ne mal olduğunu...
bu kadarcık bişeyi bile ailesine yetiştiren erkek hala göbek bağını kesememiş demektir,onlardan kimseye hayır gelmez!
ayrıca yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır sözündeki gibi,devam ederseniz nasıl bir evlilik sürdüreceğiniz şu olay üzerinden bile açık seçik belli...
sen tercihini yap,yol yakınken dönmek mi,ailesine karşı seni savunmayan kocayla mutsuz bir evlilik ve sonrasında kucakta bebekle boşanma mı??

Ne olursa olsun sürekli sizi ailesine karşı koruyan biriyle hayatınızı geçirin.Evli değilim ama bildiğim bişey varki koca derdi zaten başlı başına bişey.Bide yaptığınız yanlışı gidip anasına babasına yetiştirip koalisyon kurup mu üstünüze gelecekler.Bide bazı gerçekler var,gerçekten ailesi hiç yardım etmiyosa neyine güvenipte sana kızıyo? Senin bunu teyzene söylemen normal gerçi ama tabi yakalanmasaydın iyiydi :D :D Yinede ailesine söylemesi tam bir fiyasko.Sen şimdi nikaha üç beş gün kala böyle bişey yaşanınca çok daha duygusal bakıp göremiyosun bence durumu.Ama yarın bigün bişeyine kızıp onuda anasına babasına yetiştiricekse senin işin var bununla yanı haberin olsun.İnsanda karısı olucak kızı ana babasına şikayet edermi.Ne saçma bu ya.

Söylememişse ne o öyle içten pazarlıklıklı lafları filan.Lütfen kızma ama şizofren gibi yazmış kafada.Ne saçma şey. 15 yaşında değilseniz,bidaha düşün derim.

Mesajlarımı okurken onu defalarca uyardım, özel mesajlarım var okuma dedim dinlemedi... sen böyle yaptıkça ben daha da mera ediyorum dedi. düşünebiliyor musun. Ailesine gelince hakikaten ilgisizler, lafa gelince ilgililer iki ay kaldı düğüne daha fol yok yumurta yok anlıyacağın. Annemle konuştum anne bitireceğim olmaz böyle dedim. Daha önceleri hep bitsin diyen benden büyük kavga ettiğimizde, şimdi annemde sen bişey deme bitirecekse kendı bitirsin dedi.
Mesajlarımı okuma demenize rağmen okumaya devam etmesi son derece saygısızca bir hareket.

Teyzenize yazdığınız mesaja bozulmuş olabilir, bu normal. Fakat bunu direkt gidip ailesiyle paylaşması gerçekten çok çirkin. Kabul edilebilir gibi değil. Ailesiyle bir olup size karşı cephe almış basit bir şey yüzünden. Ben olsam böyle bir adama asla güvenmez, bu adamla asla evlenmezdim. Çünkü bu çok büyük bir işaret. Adam daha evlenme arifesindeyken bile gidip sizi ailesine şikayet ediyor. Biraz konuşarak halledilebilecek bir konuda bile böyle tepki veren adam ilerde neler yapmaz...

Back
X