sakın sakın sakınşuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım(
şuan deyip duryorum zaten kendime ben kendimi böyle bir girdaba nasıl sürükledim(
dediğin gibi olmuş olabilir cünkü önüme bakmak istiyordum ve dediğim gibi fkirler uyusunca mantık tutyor gibi görününce hayatıma yön verebilirim dedim ..sanırım Çivi çiviyi söker diyerek hayatına aldın bu karaktersizi.çünkü 3 senelik bi ilişkiden çıkıp 3-4 ay sonra başkasıyla nişanlanmaya kalkmak bunu gösteriyor.neyse konu o değil zaten ama işte bu Düşünce yanlış seçim yapmamızı tetikliyor ne yazıkki.bu yaşına kadar kimseyle birlikte olmamış sen girmeseydin hayatına ne yapacaktı acaba?sakın öyle bir hataya düşme,ayrıca sen istemiyorsan nasıl zorluyor ya densize bakbende 8 aydır biriyle birlikteyim bırak bu teklifi adam gözlerime uzun süre bakamıyor,elimi tutmuş değil...seven insan böyle bişey teklif etmez
çok bunaldım arkadaşlar sürekli bu konudan bahsetmesinden bana baskı yapmasından ..
anladım tesekkür ederim yazdıgınız içinnişan evliliğin yarısı gibi derler ama bu durumda ben senin yerinde olsam nişanı atardım..bizim bir tanıdığın da şu aralar böyle bir şey geldi ve kız kesti bağlantıyı birbirlerini çok sevmelerine rağmen.çocuk bir süre sonra hatasını anladı şimdi tekrar beraberler..
tesekkür ederim sag olunHerşey bir yana... Diyelim ki kabul ettiniz o zaman da size baskı yaparak herşeyi yaptırabileceği düşüncesine sahip olur. Ve bundan sonra da hep birşeyleri yaptırmak için üzerinize baskı kurar. Bana göre önceki ilişkinizde birşeyler yaşayıp yaşamadığınızdan emin olmak için de birliktelik istiyor olabilir. Sizin fikirlerinize saygı duyması gerektiğini öğrenmeli...
sormadım ...29 yasına kadar hiç beraberlık yaşamadan nasıl durmuş
3 sene lik bir ilişkim vardı nikah masasına bir adım kala ayrıldık.. hakkımda hayırlısı buymuş . mantıklı biri bulup huzurlu bir hayat kurmak için niyet ettim karsıma da bu insan çıktı.. .fikirlerde uyusunca sıcak baktım ve birden hızlıca gelişti hersey