- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 34
evet vardı bir sene kadar vardı düğünümeBir durusun var bu cok guzel bisey. Bunu ona iyice anlatmaya calis onun senin bu dusuncene durusuna saygi duymasi lazim. Hayirli olsun ins. Guzel bir evlilik olur.
Daha cok var mi dugune.
öyle yapıcam zaten verdim kararımı...her sey biz insanlar içinmiş bunu anladım..her serde ya da herseyde bi hayır vardırCanim yaa ne hallerdesin sen. Ne derdi var bu erkeklerin boyle. Seni gercekten sevseydi birliktelige degil evlenmeye israr ederdi bence. Evlensin o zamn senin de rizanla yapsin ne yapacaksa. Iyi dusun pisman olacagin kararlar ver me. Ben de evliyim nisanliyken hic oyle bir sey istemedi benden. Iyi dusun cok uzamadan nisani bozabilirsin ve korkma ayrilima sebebini ailene anlat.
3 sene lik bir ilişkim vardı nikah masasına bir adım kala ayrıldık.. hakkımda hayırlısı buymuş . mantıklı biri bulup huzurlu bir hayat kurmak için niyet ettim karsıma da bu insan çıktı.. .fikirlerde uyusunca sıcak baktım ve birden hızlıca gelişti hersey4 ay da tanışıp neden nişanlandın?
tüm yorumları okudum o yüzden cevap yazamadım .. devam etmicem bu duruma ..herkes yaptıgı yorumlarda cok haklı..
29 yaşına gelmiş kazık kadar adamın hiç beraberliği olmamış,hadi canım bu adam kendi kendinemi yani..
aslında biraz öle oldu gibi duruyor..mantıklı ve huzurlu bir hayat istiyodum ve karsıma bu insan cıktı fikirlerde uyusuyor gibi duruyordu bilmiyorum ...Benim takildigim asil nokta sevgilinizden ayrilir ayrilmaz hemen nasil, ne ara nisanlandiniz ya?
Inat ugruna degildir insallah????
niye abla ya.
wardır illaki hiç beraberlik yaşamayan
ama bu nişanlının aklı sürekli orada olduğu için şüphe duyarım
çok tesekkür ederim duanızı eksk etmeyinSizin adınıza mutlu oldum.Her duyguyu karşılıklı yaşayacağınız , sizden istifade etmeyi düşünmeyen, gönlünüze denk olan insanla karşılaşmanız dileklerimle.
Vardi derken nisani mi attiniz?evet vardı bir sene kadar vardı düğünüme
bir arkadas bu anlattıgım meseleyle ilğili düğüne ne kadar kaldıgını sormuştu o yüzden düğünüme bir sene vardı dedimVardi derken nisani mi attiniz?
benim aklima bastan beri birkac sey geliyor ama si hic ayrinti yazmadiginiz icin bisey diyemedim. Sadece 3 senelik bir iliskim vardi bitti cok uzgunum iliskiye girmek istemiyorum. Gibi seyler demissiniz yorumlarinizda
nisanlinin karakteri nasil? Bu tarz konulara egilimi var mi? Sizineski iliskinizi biliyor galiba o iliskinizde yakinlasma yasadiniz mi bundan ona ne kadar bahsettiniz. Bir de iliski derken gerci siz istemedikten sonra hicbiri farketmezde sadece opusme vs mi yoksa tam bir iliski mi istiyor bunu nasil 4 ayda rahatca dile getirebiliyor. Acikcasi karakteriyle ilgili hic bahsetmemissiniz. E haliyle biz de 4 ayda biri karsisindaki istemedigi halde nasil israr eder bu konuda diye yaftaladik. En iyisini siz bilirsiniz karakterini iyi olcun bicin tartin derim
Vardi derken nisani mi attiniz?
benim aklima bastan beri birkac sey geliyor ama si hic ayrinti yazmadiginiz icin bisey diyemedim. Sadece 3 senelik bir iliskim vardi bitti cok uzgunum iliskiye girmek istemiyorum. Gibi seyler demissiniz yorumlarinizda
nisanlinin karakteri nasil? Bu tarz konulara egilimi var mi? Sizineski iliskinizi biliyor galiba o iliskinizde yakinlasma yasadiniz mi bundan ona ne kadar bahsettiniz. Bir de iliski derken gerci siz istemedikten sonra hicbiri farketmezde sadece opusme vs mi yoksa tam bir iliski mi istiyor bunu nasil 4 ayda rahatca dile getirebiliyor. Acikcasi karakteriyle ilgili hic bahsetmemissiniz. E haliyle biz de 4 ayda biri karsisindaki istemedigi halde nasil israr eder bu konuda diye yaftaladik. En iyisini siz bilirsiniz karakterini iyi olcun bicin tartin derim
bir arkadas bu anlattıgım meseleyle ilğili düğüne ne kadar kaldıgını sormuştu o yüzden düğünüme bir sene vardı dedim
haklısınız muhtemelen hayatımda yalana yer yok . yasadıgım 3 zor sene yalan yüzünden bitti .Ben sormustum yine canim. Huyumdur her duruma baska taraflardan da bakmaya calisirim. Onun icin soyle bisey gelmisti aklima. Acaba eski iliskinde beraberlik yasayip yasamadigini mi ogrenmeye calisiyor diye ama sanirim bu da degil durum. Cunku sen baya baya acik cek vermissin ona. merak edecegi bir durum birakmamissin.