nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

Canim yaa ne hallerdesin sen. Ne derdi var bu erkeklerin boyle. Seni gercekten sevseydi birliktelige degil evlenmeye israr ederdi bence. Evlensin o zamn senin de rizanla yapsin ne yapacaksa. Iyi dusun pisman olacagin kararlar ver me. Ben de evliyim nisanliyken hic oyle bir sey istemedi benden. Iyi dusun cok uzamadan nisani bozabilirsin ve korkma ayrilima sebebini ailene anlat.

Canim yaa ne hallerdesin sen. Ne derdi var bu erkeklerin boyle. Seni gercekten sevseydi birliktelige degil evlenmeye israr ederdi bence. Evlensin o zamn senin de rizanla yapsin ne yapacaksa. Iyi dusun pisman olacagin kararlar ver me. Ben de evliyim nisanliyken hic oyle bir sey istemedi benden. Iyi dusun cok uzamadan nisani bozabilirsin ve korkma ayrilima sebebini ailene anlat.
öyle yapıcam zaten verdim kararımı...her sey biz insanlar içinmiş bunu anladım..her serde ya da herseyde bi hayır vardır:KK43:

4 ay da tanışıp neden nişanlandın?
3 sene lik bir ilişkim vardı nikah masasına bir adım kala ayrıldık.. hakkımda hayırlısı buymuş . mantıklı biri bulup huzurlu bir hayat kurmak için niyet ettim karsıma da bu insan çıktı.. .fikirlerde uyusunca sıcak baktım ve birden hızlıca gelişti hersey

tüm yorumları okudum o yüzden cevap yazamadım .. devam etmicem bu duruma ..herkes yaptıgı yorumlarda cok haklı..

Sizin adınıza mutlu oldum. :KK73: Her duyguyu karşılıklı yaşayacağınız , sizden istifade etmeyi düşünmeyen, gönlünüze denk olan insanla karşılaşmanız dileklerimle. Hoppa

Benim takildigim asil nokta sevgilinizden ayrilir ayrilmaz hemen nasil, ne ara nisanlandiniz ya?
Inat ugruna degildir insallah????
aslında biraz öle oldu gibi duruyor..mantıklı ve huzurlu bir hayat istiyodum ve karsıma bu insan cıktı fikirlerde uyusuyor gibi duruyordu bilmiyorum ...

evet vardı bir sene kadar vardı düğünüme :KK43:
Vardi derken nisani mi attiniz?
benim aklima bastan beri birkac sey geliyor ama si hic ayrinti yazmadiginiz icin bisey diyemedim. Sadece 3 senelik bir iliskim vardi bitti cok uzgunum iliskiye girmek istemiyorum. Gibi seyler demissiniz yorumlarinizda
nisanlinin karakteri nasil? Bu tarz konulara egilimi var mi? Sizineski iliskinizi biliyor galiba o iliskinizde yakinlasma yasadiniz mi bundan ona ne kadar bahsettiniz. Bir de iliski derken gerci siz istemedikten sonra hicbiri farketmezde sadece opusme vs mi yoksa tam bir iliski mi istiyor bunu nasil 4 ayda rahatca dile getirebiliyor. Acikcasi karakteriyle ilgili hic bahsetmemissiniz. E haliyle biz de 4 ayda biri karsisindaki istemedigi halde nasil israr eder bu konuda diye yaftaladik. En iyisini siz bilirsiniz karakterini iyi olcun bicin tartin derim

benim aklima bastan beri birkac sey geliyor ama si hic ayrinti yazmadiginiz icin bisey diyemedim. Sadece 3 senelik bir iliskim vardi bitti cok uzgunum iliskiye girmek istemiyorum. Gibi seyler demissiniz yorumlarinizda
nisanlinin karakteri nasil? Bu tarz konulara egilimi var mi? Sizineski iliskinizi biliyor galiba o iliskinizde yakinlasma yasadiniz mi bundan ona ne kadar bahsettiniz. Bir de iliski derken gerci siz istemedikten sonra hicbiri farketmezde sadece opusme vs mi yoksa tam bir iliski mi istiyor bunu nasil 4 ayda rahatca dile getirebiliyor. Acikcasi karakteriyle ilgili hic bahsetmemissiniz. E haliyle biz de 4 ayda biri karsisindaki istemedigi halde nasil israr eder bu konuda diye yaftaladik. En iyisini siz bilirsiniz karakterini iyi olcun bicin tartin derim
bir arkadas bu anlattıgım meseleyle ilğili düğüne ne kadar kaldıgını sormuştu o yüzden düğünüme bir sene vardı dedim

ona eski durumumu anlattım .eski nişanlımla bir sey yasamadıgımı belirtim gayet acık bir sekilde eger tedirgin olucaksan doktora da gidebiliriz benim alnım acık namusumdanda süphem yok dedim ..tesekkür ederim

Ben sormustum yine canim. Huyumdur her duruma baska taraflardan da bakmaya calisirim. Onun icin soyle bisey gelmisti aklima. Acaba eski iliskinde beraberlik yasayip yasamadigini mi ogrenmeye calisiyor diye ama sanirim bu da degil durum. Cunku sen baya baya acik cek vermissin ona. merak edecegi bir durum birakmamissin.
bir arkadas bu anlattıgım meseleyle ilğili düğüne ne kadar kaldıgını sormuştu o yüzden düğünüme bir sene vardı dedim

Ben sormustum yine canim. Huyumdur her duruma baska taraflardan da bakmaya calisirim. Onun icin soyle bisey gelmisti aklima. Acaba eski iliskinde beraberlik yasayip yasamadigini mi ogrenmeye calisiyor diye ama sanirim bu da degil durum. Cunku sen baya baya acik cek vermissin ona. merak edecegi bir durum birakmamissin.
haklısınız muhtemelen hayatımda yalana yer yok . yasadıgım 3 zor sene yalan yüzünden bitti .

Bu ısrar neden ben işin o kısmını çözemedim..Siz bir insansınız, bir eşya değil..ve de size bir eşya istermiş gibi muamele edemez..bu tamamen saygısızlıktır..benimde eşim sevgiliyken sen ne zaman istersen ne zaman hazır hissedersen demişti ve konu kapanmıştı..sonuçta bu karşılıklı yaşanan bir durum ve bir taraf istemezse öteki tarafın ısrar etmesi hem çok büyük saygısızlık hemde bencilliğin ötesinde bir şey..bir de ilkini istemeden yaparsanız ileride cinsellikle ilgilide büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz, bence sakın ama sakın istemediğiniz bir şeyi yapmayın..

Sapikmidir nedir sakin yapma oyle bisey hatta nisan dugun icin saglili kisimi onu dusunmeue basla

X