nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

Sakın birlikte olma. Her şey ortada. Seni sevmiyor bu adam. Sakın evlenme. Sana saygısı yok bu adamın. Sana saygısı sevgisi olsa böyle davranmaz. Zamanını bekler. At nişanı bitsin. Seven adam böyle yapmaz. Hakkında hayırlısı olsun. Böylelerinden korusun.

anlatamıyorum..düzgünce söylüyorum ama inat edip duryor konuyu kapatıyorum yeniden deflarca acıyor ...SÜREKLİ ALLAHIM HAYIRLISI İSE OLSUN DİYORUM ÇOK BUNALDIM
Eğer yaparsanız böyle bir şey hayırlı değildir. Sakın böyle bir hata yapmayın. Nikah günü bile olsa. Kimseye güven olmaz. Bence adamın niyeti belli. Biseyler yaşayıp nişanı atmak. Sakın oltaya gelmeyin. Bu adam sizi sevmiyor. Kaçın kurtarın kendinizi.

öyle mi diyorsunuz
Yani belkide sizi denemek istiyor,belkide belkide belkide kisaca bu niyet hic hos yerlere gitmiyor,ayrica tamamiyle temiz duygular bile desek:)hani desek yani evlendikten sonra evliliginiz monotonlastikca sebepsiz kavgalar aranirken en asagilayici,suclayici en agir darbedir bu sizin caninizi yakmak icin..

Valla apışdım kaldım bu ne böle bi hakkı olduğu nerden çıkarmış aaaaa adama bak yaaaa ben sizin yerinizde olsam aileme söylerim

Bence konuyu ailenizle paylasip yuzugu atin. Insanin karsisindakine saygisi olur biraz. Bu tur seyler taraflardan biri azdi diye olmaz karsilikli istekle olur. Hem daha once iliskisi olmadigina da inanmiyorum. Sizden once aktif bir cinsel hayati varmis gibi.

29 yasinda ve daha önce hic bir bayanla birlikteligi olmamis öylemi
kusura bakma ama cok güldüm
bence cok terbiyesiz ve yalanci
ayril yada ayrilma diyemem ama bi gözden gecir bence

Anlattığın karakterde bir insan Birlikte olur nişanı atar yada nişanı atmasa bile bu durumu kullanır sakin oltaya gelme

Sana sadece su soylemek istiyorum.
Basindan 3 senelik bi iliski gecmis.
Galiba o kisiylede bi cinsel durum yasanmamis.
Ve ayrilmissiniz su an.
Eger yasanmis olsaydi ve sen su an nisanli olmaydin ne hissederdin?

Asla unutma hayat bu, belkide su anki nisanlinda mazi olucak senin icin ilerde.
O pismanliga degermi?

Hic bi kiz tuh keske iliskiye girseymisim diye bi cumle kurmamistir su zamana kadr.
Hic ama hic bi kiz.
Peki ya iliskiye girdigi icin pisman olanlar?
Sayisiz.

Isini sansa birakma derim ben.

Adam olsa hemen evlenirdi seninle. Henuz evlenme imkaniniz yoksa da adam olsa beklerdi seni.
Niyeti bozmus.

Canım öncelikle durumuna çok üzüldüm çok büyük bir psikolojik baskı olsa gerek. Ilk olarak sakin ol ve mantıklı düşünmeye çalış. Seviyorum ölüyorum bitiyorum deyip öyle ya da böyle sebeplerle ayrılan çok fazla kişi biliyoruz. Bu yüzden bir ilişkide ne çok iyi ne çok kötü olunmamalı bence. Söz olarak lütfen utanma ve güvendiğin bir ablana bir kardeşine ya da annene bu durumu anlat sana destek olsunlar ve gerekirse bitir bu işi. Senin değerlerine saygısı olmayanla işin olmasın. Biliyorum uzaktan ahkam kesmek kolay diyeceksin ama lütfen azıcık itibar et laflarıma çünkü belki yaşadıklarımız değil çok şükür ama çevremizde çok sevdiğimiz insanların yaşadıklarını tecrübe ettik biz de. Allah yardımcın olsun

Benim eşimde biz nisanliyken beni çok bunaltmisti ilişki konusunda sürekli kavga ediyorduk baktimki olmuyo tamam gel birlikte olalım nolcaksa olsun dedim bi baktım eşim geri adım attı beklemiyordu belki de ben sürekli Hayır olmaz dediğim için ona cazip geliyordu ama tamam diyince o bu sefer olmaz dedi vazgeçti sizde bu dediğimi bi deneyin isterseniz :)

hayırlısı ne ise o olsun istiyorum hayırsızsa benden uzak olsun
Allah askina bunda hayir mi kaldi ne hayri? adam resmen seni günahlara bogacak dedigini yaparsan bunda hicbir hayir görmüyorum.. Allah korkusu bile yok bunu evlenmeden senden bekledigine göre.. Bence nisani at böyle adamlar koca olmaz.

Seni böyle baskı altında tutarak belki de ilerde evlenince yaşayacağınız sağlıklı bir cinsel yaşamı tehlikeye atıyor farkında değil...

Nişanlınız nefsine hakim olmakta zorlanıyor olabilir ama ne olursa olsun size saygı duyup bunu dilliendirmemesi gerekirdi. Bence siz net ve kararlı bir sekilde bu konuda ısrar ederse ayrılacağınızı söyleyin ve bence halen inat ederse yapın da, sonra izulmektense...

evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim, ama bence burda sorun adamın "hayır"ı cevap olarak kabul etmemesi. baskıcı ve ısrarcı olması. sizi istemediğiniz bi şeyi yapmaya zorlaması.

Arkadaslar kusura bakmayın ama yeniyim nerden konu açacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…