Eğer yaparsanız böyle bir şey hayırlı değildir. Sakın böyle bir hata yapmayın. Nikah günü bile olsa. Kimseye güven olmaz. Bence adamın niyeti belli. Biseyler yaşayıp nişanı atmak. Sakın oltaya gelmeyin. Bu adam sizi sevmiyor. Kaçın kurtarın kendinizi.anlatamıyorum..düzgünce söylüyorum ama inat edip duryor konuyu kapatıyorum yeniden deflarca acıyor ...SÜREKLİ ALLAHIM HAYIRLISI İSE OLSUN DİYORUM ÇOK BUNALDIM
Yani belkide sizi denemek istiyor,belkide belkide belkide kisaca bu niyet hic hos yerlere gitmiyor,ayrica tamamiyle temiz duygular bile desek:)hani desek yani evlendikten sonra evliliginiz monotonlastikca sebepsiz kavgalar aranirken en asagilayici,suclayici en agir darbedir bu sizin caninizi yakmak icin..öyle mi diyorsunuz
hahahahahahah süper mesaj az gülmedimDayanamıyorum nedir ya? Pipisine hakim olamıyorsa yürüsün gitsin.
Bana denk gelmiyor ki böyleleri bi tekme sallayıvereyim ürolojik bölgesine.
Allah askina bunda hayir mi kaldi ne hayri? adam resmen seni günahlara bogacak dedigini yaparsan bunda hicbir hayir görmüyorum.. Allah korkusu bile yok bunu evlenmeden senden bekledigine göre.. Bence nisani at böyle adamlar koca olmaz.hayırlısı ne ise o olsun istiyorum hayırsızsa benden uzak olsun