nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

Cnm sakin ha sakin boyle biaey yapma ne demek ya hic bi erkek 29 yyasina kadar bekaretini koruyamaz inanma sakin demekki o tadi almiski şuan senden bunu bekliyor lütfen akilli ol ve boyle bisey yapma vicdanen bu dönüsü olmayan bisey.

Yapmayın sonuna kadar en fazla ayrılırsınız bu yüzden sizden ayrılıcak birisiyle de evlenmek doğru olmazdı zaten

: kız çocuğu yetiştirmek ne zor ya.kız çocuklarınıza bu tip adamlara gereken cevabı verip tekmeyi basmayı öğretin.bu konu açılmaya bile layık görülmesin ya çok üzücü

Katiliyorum canim sana benimdde 10 aylik bi kizim var ve ona öğreteceğim ilk şey hayir demeyi bilmesi olacak

Ya o geceyi beklersin ya da başka bir nişanlı bulursun bi daha sorarsan nişanı atarım de sana saygısı yok herifin

herşeyden önce o sizin nikahlı eşiniz değil böyle birşeye kalkışırsanız Allah katında zina işlemiş olursunuz.seni böyle çirkin bir günaha sokmasına asla izin verme.Allah korusuın veleki oldu evleneceğiniz ne malum birde bebek olursa..
nişanlısından ayrılan yuzlerce çift var.nişanlanmak evliliğin garantisi değildir.
böyle bir baskıdan dolayı ayrılsanız bile yeridir.ne kadar çirkin bir durum..zaten evlenmek uzere yola cıktınız helali olarak sana dokunmayı beklemek cok mu zor..
Allah şaşırtmasın kardesim

tüm sayfaları okuyamadım ama daha önce hiç yapmamış biri bu şekilde kudurmuş olamaz.yapmamasının sebebi heleki dini boyuttaysa 29 yıl bekleyen kaç yıl daha bekler.böyle saçma şey olur mu çocuk mu kandırıyor kendisi.istemiyorsan yapma tabikide niye yapasın.ayy sinirlendim yine ya ne adamlar var yahu

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
Sakın yapma böyle bişey herşey vaktinde güzel heycansa düğün gecesine saklasın Allah korusun düğün günü,bir gün önce kaza yapıp ortada kızlıgi gitmiş ortada kalıyor çevresindeki insanlara birde bunu anlatmak var onun yerine güveniyorsaniz düğünü

bence senii mecbur birakmaya calisiyor kendisine sakin boyle bi hata yapma dugjn gecesi bile ayrilan varr sen namusunu koruduktan sonra az daha bekleyiversinn bence onun aklinda farkli dusunceler var bjnu sizdenisterken dayanamama durumu falan degill arkadasimm asla musade etmee

SAKIN! Sonra sen benimle yaşadın belki başkalarıyla da benzer şeyler yaşamışsındır der. Resti çek. Hatta kavga et. Bunun için ayrılma noktasına bile gelinir.

sakın böyle birşey yapmayın. böyle konulara girmesine izin vermeyin eğer ısrar edersen mesafe koymak zorunda kalacağım diyin ve koyun. gelin ata binmiş ve ya kısmet demiş zamann ne göstereceği belli olmaz kendinizi yakmayın. ki öyle birşey olursa da evlenirseniz ömür boyu yüzünüze kakabilir. sabretsin dayansın dinimz de zina ile ilgili yazılar gönderin okuyun ve nişan süresini eğer engeliniz yoksa kısa tutun ve evlenin

Bence nişanlının birlikteliği biri ile kesin olmuştur. Yaşamayan insan sıkar dişini o kadar sıkmış ne olacak.. inanma bence..

kesinlikle yapmayın öyle bir şeyy, çok zor durumda kalırsınız
bu ney ya 29 yaşına kadar nasıl durmuş,
ayrıca yalan konuşuyor bence
mesela ben hiç havyar yemedim
o yüzden de canım havyar çekmiyor bilmem anlatabildim mi...

X