nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

istemediğin birşeyi sakın yapma.
evlilik öncesi cinselliğin olması gerektiğini düşünüyorum..
ten uyumu diye birşey var.
herkeste yakalayamıyorsun malesef ama tek taraflı değil iki tarafında istemesi lazım.

nekadar abazaymış nişanlın..sakın kabul etme..bunca yıl durmuşta şimdi mi dayanamıyormuş..

nerede birlikte olacak kabul edersen otelde mi?
sağlam pabuç değil ikinci nişanı atmak seni öldürmez...

Evlilik düşünceni tekrar gözden geçirmelisin, çok sağlıklı düşünebilen biri gibi gelmedi bana.

Cinsellik yüzünden mi evlenmek istiyor acaba diye sormaktan alamadım kendimi, nerden bulursunuz bu tipleri bilmem.

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
oldu canım 29 sene tuttuğu bi tarafını şimdi mi tutamamış :KK14: sakın öyle birşey yapma nişan atılırsa ne olacak garantisi yok ki :KK14: seni öldürmeyen şey güçlendirir de belki gaza gelir :KK48:

Evlilik öncesi cinsellik yaşamak kötü bir şey değildir. Fakat elbette bu demek değildir ki, her birlikte olduğumuz erkek ile ilişki içine gireceğiz. Bu konuda size karşı baskı ve efor uygulaması kafam da birtakım sorulara yön verdi. Sizi sadece bu yönden arzulayabilir. Duygu ve hassasiyetlerinize karşı sabırlı davranmıyor oluşu, sanırım ki kötü şimşekleri akla getirten cinstendir. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın derim, böyle bir durum da yolları ayırmak en iyisi.

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
4 aylık bir ilişkide nişanlnman zaten saçma.Bir erkek bu cesareti nerden alıyor da böyle bir konuda baskı yapıyor.Senin ne istediğini önemsemeyen biriyle ayrılmak varken kendini bunaltmak niye

böyle adama aslında bir kumpas kurcaksın.
tamam diceksin çağırcaksın bağlıcan bir yere vercen kırbacı aklı beyni yerine gelsin :KK62::KK62::KK11:

Bu konunun tipatip aynisi daha öncede yokmuydu yaaa:KK64: Neyse... Eger istemiyorsaniz yapmayin, sonra pisman olursunuz... Hatta ayrilin, sizi buna zorlayan birinden koca olmaz, büyük ihtimalde olmaya niyeti yok zaten, baska planlar pesinde... Bunca yil dayanip simdi israr etmeside hic inandirici degil... Baya bi sallamis gibi yoksa bunca zaman bekleyen bikac zaman daha bekler...:KK14:

Erkekler alacağını aldımı dönüpte ardına bakmaz , hatta çok tatlı gelir gözü dışarı bile kayar , sakın bu konu da taviz verme canım. Benim kuzenim nişanlıyken böyle bir hata yaptı , sonra çocuğun gözü dışarıya kaydı evlendiler ama kızı da evine kapatma yaptı resmen :KK62: Kimsenin içini bilemezsin , benim nişanlım yapmaz öyle deme hiç belli olmaz orası...

geçende telvizyonda 70 yaşındaki adam 60 yaşındaki kadına evlenmeden birlikte olalım demiş. nedenide varis maris varmı bi yerinde diye kontrol edecekmiş ..
hayır yani aniden bişey oldu ayrıldınız nolacak ? bu kadar çok baskı kurması çok iğrenç ya

bu iş öyle tek tarafın isteğiyle baskısıyla olur mu? olursa adı ne olur. gönül rızanız yok işte.
size saygı duymuyor. sakın kabul etmeyin. uyanık abazan olur mu öyle şey!

ayy okudukça sinir oldum.
dostum sen bu adamla evlenmeye mecbur musun? 4 ay çok kısa süreç tanıma döneminde sana yaptıklarına bak.
29 yıl uçkuruna nasıl sahip çıkmış, 4 ayda eksik yıllarını mı kapatmayı hedefliyor.
evlenmeden önce iyi düşün. ömür böyle geçer mi?

Konu sahibesi ; halen o beyefendi ! nişanlınız değildir umarım. Konunuzu okuyor gözüküyorsunuz. Son kararınız nedir ? Sizin isteklerinize saygı duymayan , sadece cinsel açlığını gidermek isteyen nişanlınızla yola devam mı edeceksiniz ?

kimse bunun için sana baskı yapamaz. eğer devam edersen nişanı atarım diye gözdağı ver

Konu sahibesi ; halen o beyefendi ! nişanlınız değildir umarım. Konunuzu okuyor gözüküyorsunuz. Son kararınız nedir ? Sizin isteklerinize saygı duymayan , sadece cinsel açlığını gidermek isteyen nişanlınızla yola devam mı edeceksiniz ?
tüm yorumları okudum o yüzden cevap yazamadım .. devam etmicem bu duruma ..herkes yaptıgı yorumlarda cok haklı..

Evlilik düşünceni tekrar gözden geçirmelisin, çok sağlıklı düşünebilen biri gibi gelmedi bana.

Cinsellik yüzünden mi evlenmek istiyor acaba diye sormaktan alamadım kendimi, nerden bulursunuz bu tipleri bilmem.
insanın bazen karsısına çıkıyor işte :KK43:

Onun demesine gore 29 yil beklemis sana gelince mi dayanamayacagi tutmus. Evlenilecek biri gibi gorunmuyor nisanlin iyi dusun arkadasim. Guven vermedi burada kimseye herkes ayni seyi yaziyorsa vardir bir sorun o insanda.
anlıyorum yazdıklarınızı ..öyle yapıcam zaten bitti kafamda bu iş

X