nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

konuyu okurken bile çok gerildim bu adamla ömür nasıl geçer uf ya
annemler anlatırlardı eskilerden bir çift nişanlanmış adam sürekli ısrar ediyormuş birlikte olalım diye kız reddediyormuş adam beni sevmiyorsun sevsen kırmazdın falan gibi sözlerle ikna etmiş kızı birlikte olmuşlar sonra demek bana teslim olduğun gibi bir başkasına da olabilirdin diye hemen bırakmış kızcağızı
canım ya asla üzülmeni istemem sizde kesin böyle olacak demiyorum ama kızlarımız çok akıllı olmalı bence de yapma sakın o özel bir gece büyüsü bozulmalı ya ikna etmeye çalış ya da bırak gitsin

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
sakın sakın sakın
lütfen istemediğin bir şeyi kimsenin zoruyla yapma
hele de az kalmış yani düğün az daha sabretsin
hem bir söz var hep yazıyorum yine yazcam...Gelin ata binmiş ya nasip demiş...
Ne olacağı belli olmaz adam hadi bırakmadı seni trafik kazası geçirdi kalırsın ortada öyle
sonra nasıl diktircem başlıklarında gezersin burada
günahı da cabası ..
hadi inancım yok işte kendim de istiyorum desen neyse şu koşullarda kesinlikle hayır demelisin bence..

canım sakın. ve duygu sömrüsü vs yaparsa kanma ! seni cidden seven biri bu tarz şeylerde baskı yapmaz o senin kocan değil sevgide bi yere kadar ayrıca ! pişman olursun ......

sanırım Çivi çiviyi söker diyerek hayatına aldın bu karaktersizi.çünkü 3 senelik bi ilişkiden çıkıp 3-4 ay sonra başkasıyla nişanlanmaya kalkmak bunu gösteriyor.neyse konu o değil zaten ama işte bu Düşünce yanlış seçim yapmamızı tetikliyor ne yazıkki.bu yaşına kadar kimseyle birlikte olmamış sen girmeseydin hayatına ne yapacaktı acaba?sakın öyle bir hataya düşme,ayrıca sen istemiyorsan nasıl zorluyor ya densize bak :KK62: bende 8 aydır biriyle birlikteyim bırak bu teklifi adam gözlerime uzun süre bakamıyor,elimi tutmuş değil...seven insan böyle bişey teklif etmez
dediğin gibi olmuş olabilir cünkü önüme bakmak istiyordum ve dediğim gibi fkirler uyusunca mantık tutyor gibi görününce hayatıma yön verebilirim dedim ..

ayeim bundan sana kica olmaz. venim esim bike olsa bana o vaskiti yapamaz. ikerde sorunlarin olucagi bir evlilik diye dusunuyirum. bence sakin kabum etme. hakkinda hayirkisi olsun. sana saygisi yok farkindamisin. ikerdede ilmucak. kisiligi bu... bunca zaman kimseyle neden olmamista size israr ediyor??? sen gec onlari.. yalan sotluyor olmustur. ilmadiysada nirmal bir erkek olarak olmamis cok tuaf. ben grcmisi olmayan erkekten kirkarim sahsen!!

çok bunaldım arkadaşlar sürekli bu konudan bahsetmesinden bana baskı yapmasından ..

Töbe yaa, 29 yaşında bir adam. 19'unda ergen böyle baskı yapmaz. Düğün ne zamana?

Hayır inanıyor musunuz sizin gerçekten ilki olacağınıza? Baksanıza birliktelik yaşamak için evli olmak ona göre hiç de şart bir durum değilmiş.

Bunca zaman tutmuş kendini şimdi biraz daha dişini sıkamıyor mu

sakın böyle bir hata yapmayın

evlilik dışı ilişki yanlış, birde zaten istemiyorsunuz.

nişan evliliğin yarısı gibi derler ama bu durumda ben senin yerinde olsam nişanı atardım..bizim bir tanıdığın da şu aralar böyle bir şey geldi ve kız kesti bağlantıyı birbirlerini çok sevmelerine rağmen.çocuk bir süre sonra hatasını anladı şimdi tekrar beraberler..

Herşey bir yana... Diyelim ki kabul ettiniz o zaman da size baskı yaparak herşeyi yaptırabileceği düşüncesine sahip olur. Ve bundan sonra da hep birşeyleri yaptırmak için üzerinize baskı kurar. Bana göre önceki ilişkinizde birşeyler yaşayıp yaşamadığınızdan emin olmak için de birliktelik istiyor olabilir. Sizin fikirlerinize saygı duyması gerektiğini öğrenmeli...

nişan evliliğin yarısı gibi derler ama bu durumda ben senin yerinde olsam nişanı atardım..bizim bir tanıdığın da şu aralar böyle bir şey geldi ve kız kesti bağlantıyı birbirlerini çok sevmelerine rağmen.çocuk bir süre sonra hatasını anladı şimdi tekrar beraberler..
anladım tesekkür ederim yazdıgınız için

Herşey bir yana... Diyelim ki kabul ettiniz o zaman da size baskı yaparak herşeyi yaptırabileceği düşüncesine sahip olur. Ve bundan sonra da hep birşeyleri yaptırmak için üzerinize baskı kurar. Bana göre önceki ilişkinizde birşeyler yaşayıp yaşamadığınızdan emin olmak için de birliktelik istiyor olabilir. Sizin fikirlerinize saygı duyması gerektiğini öğrenmeli...
tesekkür ederim sag olun

canım istemiyorsan diretemez bu net...
senin lafından öte laf edemez bu konuda...
lakin şurda bazı hanımların bakireliğe bakış açısı beni üzdü..
o senin çeyizin,o senin değerli yapar...????
bilseydim hiç sevişmezdim...ömrüm boyunca değerli kalırdım böylece...

3 sene lik bir ilişkim vardı nikah masasına bir adım kala ayrıldık.. hakkımda hayırlısı buymuş . mantıklı biri bulup huzurlu bir hayat kurmak için niyet ettim karsıma da bu insan çıktı.. .fikirlerde uyusunca sıcak baktım ve birden hızlıca gelişti hersey

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli.
Sen çok ama çok acele etmişsin.
Kişiliğini fln bilemem ama böyle bir düşünceye sahip adama ben pek güvenemem.

bak canım sana bu konu hakkında tecrübeli olarak tek bir cümle söyleyeyim;gelin ata binmiş ya nasip demiş..
ben düğünüme 2 ay kala nişanı attım.Düşün düğün fotoğralarımı dahi çektirmiştim herşey tamamdı.Eski nişanlımda bu konuda çok ısrar ediyordu nasıl olsa evlenmicek miyiz,ben seni hiç yarı yolda bırakır mıyım diyordu sürekli ..
Sakın ha sakın yapma öyle birşey,bak ben o kadar seviyordum herşeye gözümü kapamıştım ama sabredemeyecek bir noktaya gelebiliyorsun.Sonradan çok pişman olursun ,erkeklerin kaybettiği birşey yok bu konuda.Kendini kullandırtma,seven erkek zaten sevdiğini üzmez kıyamaz,beklesin çok seviyorsa..

X