Z Zerre Dum vita est spes est.🎈 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ekim 2020 10.618 35.319 548 25 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #61 selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... Yooo kıskanç değil bunun adı kıskançlık olamaz.
selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... Yooo kıskanç değil bunun adı kıskançlık olamaz.
Z zxshermine Nirvana Pro Üye 16 Haziran 2011 14.973 63.295 798 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #62 Borellus80 .!.: Bu adamla gerçekten evlenmek istediğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Niye istemesin Borellus80 . Adam, evlilik için gerekli; 2 önemli kriteri sağlıyor. 1. Erkek olması 2. Evlenmek istemesi Evlendikten sonra: anasını, babasını, kardeşini; bayramdan bayrama görebilirse ne âlâ. Konu sahibi, sakın vazgeçmeyin.(!) Bu devirde: 2 şey aslanın ağzında. Biri iş, biri de eş. Mutluluklar.
Borellus80 .!.: Bu adamla gerçekten evlenmek istediğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Niye istemesin Borellus80 . Adam, evlilik için gerekli; 2 önemli kriteri sağlıyor. 1. Erkek olması 2. Evlenmek istemesi Evlendikten sonra: anasını, babasını, kardeşini; bayramdan bayrama görebilirse ne âlâ. Konu sahibi, sakın vazgeçmeyin.(!) Bu devirde: 2 şey aslanın ağzında. Biri iş, biri de eş. Mutluluklar.
MadammS Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2010 1.418 2.073 333 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #63 selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... İnsanın fikri neyse zikri de odur Erkek kardeşi yoktur umarım yengeye bi alıcı gözüyle bakacak demekki Hiç kıskançlık demeyin bu hasta bir bakış açısı maalesef sapıklık hatta
selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... İnsanın fikri neyse zikri de odur Erkek kardeşi yoktur umarım yengeye bi alıcı gözüyle bakacak demekki Hiç kıskançlık demeyin bu hasta bir bakış açısı maalesef sapıklık hatta
emenems Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2012 2.202 3.238 333 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #64 Boyle bir adamla evlenmek bile bile kendi kul hakkina girmektir. Kendinize biraz deger verin. Bu zihniyette birinin aldatmama ihtimali de sifir!!!
Boyle bir adamla evlenmek bile bile kendi kul hakkina girmektir. Kendinize biraz deger verin. Bu zihniyette birinin aldatmama ihtimali de sifir!!!
CeReNnnKeskn Annesinin bebeği💗💗 Kayıtlı Üye 20 Ekim 2018 2.327 3.699 133 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #65 selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... Tövbe estağfurullah ee evlenince kimseylede gorusturmez konuşturmaz sizi bu
selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... Tövbe estağfurullah ee evlenince kimseylede gorusturmez konuşturmaz sizi bu
N Nergizolsun Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2018 3.500 5.711 158 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #66 Ya evet seni çok sevdiği için kıskanıyor sende kız kardeşinle bir araya getirme bu düşüncede ki adamı sakın
Ya evet seni çok sevdiği için kıskanıyor sende kız kardeşinle bir araya getirme bu düşüncede ki adamı sakın
Gizemli kizz Dünyanın tüm kedileri benim olsa🐈🐈🐈🤗 Kayıtlı Üye 31 Ekim 2022 1.555 5.602 88 25 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #67 Allah'ım hikmetinden sual olunmaz ama her kuluna biraz akıl, biraz da o aklı kullanmaya yetecek yeti nasip eyle inşallah. Amin...
Allah'ım hikmetinden sual olunmaz ama her kuluna biraz akıl, biraz da o aklı kullanmaya yetecek yeti nasip eyle inşallah. Amin...
ImTheDevil I’m a devil of my world Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Şubat 2017 8.477 24.148 348 Türkiye 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina18 #68 selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... Nişanlınınki kıskançlık değil canım kendi her tanıştığı karşı cinse hallendiği için sana da hallenirler sanıyor , cehennemden önce son çıkış
selina18 .!.: nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor Genişletmek için tıkla... Nişanlınınki kıskançlık değil canım kendi her tanıştığı karşı cinse hallendiği için sana da hallenirler sanıyor , cehennemden önce son çıkış