- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
Ay konuş ablam cidden ya harikasın.Ya burada nişanlısından fiziksel psikolojik şiddet görenler yüzlerce konu açtı. Bu gencecik kızlarda bir gram ilerleme olmadığı gibi mağara çağına geri dönülüyor. Kızkardeşimin sevgilisiyle tanışmam yasak ne demek? Bu kadar mı değersiz kişiliksiz yok hükmünde görüyorsunuz kendinizi. Kim bu nişanlım dediğiniz barzolar hödükler? Elin oğlu ne hakla aile işinize karışabiliyor, kardeşinizle ilişkinize müdahale edebiliyor, niye bu hakkı veriyorsunuz onlara?
Ay yeter ya fenalık geldi bu nişanlısından eziyet görüp de ayrılmayan kızlardan. Ben bundan nasıl kurtulurum diye uğraşacağınıza yaptığı tribe dertleniyorsunuz. Defolsun gitsin ırz düşmanı. Madem böyle düşünüyorsun, kızkardeşime de o gözle mi bakıyorsun deyip hesap da mı soramıyorsunuz? Ananıza babanıza hiç mi acımıyorsunuz?
Nişanlın ilk insan mı? Geçen hafta mağaradan çıktı galibanişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Acılara yürüyor korkmuyosunşu an bunlara karışmıyor kızlarla olduğu sürece her şeyi yapmama müsaade ediyor ama ileride değişmeyeceğinin bi garantisi yok
Yol yakınken ilk çıkıştan şerit değiştirmek suretiyle uzaklaşınnişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Camdan baktırmaz ama çalışıp para getirsin diye 50 tane erkonun içine yollar her gün.Böyle mağara adamlarını nerelerden buluyorsunuz ya? Çok mu meraklısınız evlenince eve kapanmaya? Camdan baktırmaz böyleleri ve siz hala nişanlım diyorsunuz
Karışmıyor,müsaade ediyor.şu an bunlara karışmıyor kızlarla olduğu sürece her şeyi yapmama müsaade ediyor ama ileride değişmeyeceğinin bi garantisi yok
O deki gelin ata binmiş ya kısmet demis. Belki bizde evlenemeyecez, nisanlilik insanların birbirlerini tanımaları içindir. Sonunda garanti evlilik olmayacak.gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı
Nişanlının yemediği halt olmadığına yemin edebilirim.nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Çok mu aradın sevgilini güzel arkadaşım. Dünyanın sonu geldi de tek o mu kaldı, ben olsam konu bile açmazdım boyle biri için zihniyeti açık macera mı arıyorsun.gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı
Ruh hastası psikopat ya bir kişi nasılsa karşı tarafı da öyle sanarmış.nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?