Nişanlım görümcemin evlenince bizimle yaşamasını istiyor

Boşanmıyorsa madem hakkını savunsun o zaman köle gibi hizmet etmesin kimseye görümce yemeği beğenmiyorsa laf söylüyorsa ağzının payını versin o zaman beğenmiyorsan kalk kendin yap hizmetçi yok burada desin ayrıca baştan kabul etti diye de kahrını çekmek zorunda değil biraz sesini yükseltsin ezdirmesin kendini

kardeşler birlikte kalmaya devam edebilir erkek arkadaşınız evlenince niye sizinle kalmasi gerekiyor ben anlamadım,diğer kardeşleriyle kalmaya devam etsin,evlenen ayrilir gider,kalan kalmaya devam eder.
bilmediğiniz şeyler var bence ,hiç hosuma gitmedi bu durum. Ve asla kabul etmezdim. Ayrılık konusunu ciddi ciddi düşünün. Ailesi ile göbek bağı kesilmediyse evlenmesin nişanlınız da. Otursun ailesi ile.

Kardeşleri kalmaya gelecek diye planınızı iptal etmeyin siz de başka zaman gelsinler bugün müsait değiliz dışarı çıkacağız falan deyin eşin diyemiyorsa sen de siz alıştırmışsınız onları böyle sınırlarınızı çizmezseniz eğer işiniz zor

Babanın bi bildiği varmış demek ki

Haklısınız ancak bu bahsettiğim durumlar evliliğimizin ilk yıllarında yaşandı ve eşimle çok ciddi sıkıntılar yaşadık sonrasında eşim tayin istedi ve 10 yıl kadar ailesinden uzak yaşadık. Ayrıca hoşuma gitmeyen bir şey olursa açık açık söylüyorum.

Aman aman sakın ha, ben bir ara geçici olarak bacısıyla 2 ay yaşadım da o 2 ay bana 2 sene gibi geldi. Benim görümce öğretmen, bir yaz tatilini bizimle geçirdi, okulların açılmasına bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
Sen bir de yeni evli olacaksın, sakın kabul etme,benden demesi.

Şurada benim yaşadığım hayatı yaşamayan benim düşüncelerime ortak olmayan birkaç kişi ayrıl dedi diye ben ayrılmam aklım kıt değil. Hiçbir şeyden de korkum yok evlilik be oyuncak değil.

Evlilik nasil bir sey biraz bize anlatsaniz? Bizi de aydinlatin. Tecrubelerinizden faydalanmak isteriz.

Ben beğenmedim bu tutumu size güvenmiyor o kesin . İleride atansanız bile işe girmenize izin vermeme ihtimali var . Birde tövbe tövbe ama ensest gibi kardeşini evde istemesi bana iyi gelmedi . Özür dilerim ama yol yakınken ayrılın bu adamla evlenirseniz sonunda boşanma olacak o daha zor

Kızım yol yakinken uzaklaş. İnsan hiç evdeki masrafı bolusmek için kardeşimde bizde otursun dermi. Neyine güvenip evlenmeye çalışıyor ozaman. İnsan soğan ekmek yer bir şekilde evine bakar. Ne alaka yani kız kardeşi böyle bir amaç için sizinle yaşamaya başlasin.

Eger basta kestirip atmazsan o 7 kardesin 7bside seninle kalir .sende hizmetcilik yaptiginla kalirsin .hic biride eve 5 kusurus katmaz .

Kız kardeşine aşık olmasın nişanlın.Sakın linçlemeyin YouTube 'da ne itiraflar izledim inanamazsınız...Hiç normal değil bu isteği çünkü annesi babası sağ diyorsunuz. Aksi olsaydı olabilir derdim.

Ayrıl hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…