Nişanlım görümcemin evlenince bizimle yaşamasını istiyor

Adamın kültürü neyse odur zaten. Sana şimdi tamam der ama ailesi gelip sizde kalcaz diyince onlara gelmeyin diyemez. Nişanlılık dönemi insanlar birbirini tanısın, uyumlu olup olmadığıni görsün diye var. Baktın örfü adeti farklı yoluna bakacaksın ama insan o yaşlarda nasılsa herşeyi hallederim diye düşünüyor.

12 sayfa boşa nefesler tüketilmiş, gollar açılmış gitme, etme, yapma güzelim denmiş ama hanım kızımız yaşayıp görmeyi istiyor. Bazıları böyledir arkadaşlar, yaşayıp görmesi gerekir. Ulaşamazsınız herkese. :) Şimdi biricik nişanlısının gülü, nişanlı ailesini de dize getirecek cengaver gelin adayı O. 10 kişiyi sıraya dizip adam edecek. O gelin ki sülaleyi yeniden şekillendirecek, baktı olmadı 9 çocukla boşanacak. Bu gece oğlana masal diye bunu anlatayım bari.

Saka maka 9 cocuk yapacan potansiyel var

Ya ben aylardır evimizde baş başa olma hayali kuruyorum hiç mi değerim yok hiç mi hayallerimin bir karşılığı yok
Konunun başında bunları yazan ponçik , bizim ablaları olarak üzülüp fikir verdiğimiz kız gitmiş ;yerine sanki ortada hiçbirşey yokmuş da biz mutluluğunu bozmak istiyormuşuz gibi davranan kız gelmiş. İnanılır gibi değil ya.
Kendin yaşayıp göreceksin umarım düşündüğün gibi olur.

Önce atan o ile yerleş sonra evlen. Tersten plan olmuş arada bir de aranmadan çocuk olursa işin zor

Yani baban,buradaki insanlar hepimiz aynı şeyi söylüyoruz bi noktada.Bu düşünceye sahip insanlarla olmaz diyoruz.Hiç demiyor musun bu kadar insan ve babam aynı şeyi düşündüğüne göre vardır bir bildikleri…Herkes yanlış bir sen doğru olamazsın değil mi ?

Sen zannediyorsun ki ben konuştum konu kapandı konu kapanmadı konu ertelendi.Hadi görümce ile aynı evde yaşama fikrini kenara bıraktırdın.Bu kadar iç içe yaşamaktan keyif alan adam evlendikten sonra bile kardeşiyle aynı evde yaşamayı düşünen adam hiç seninle evde başbaşa zaman geçirmekten keyif alır mı ? Adam alışmış onlarca insanın eve gelmesine, kalmasına senin istediğin iki kişilik dünyayı sen bu adamla kuramazsın.Eve yemeğe çağırdığın insanlara yatıya kalması için ısrar eder, bir sorun olur bende kalın der ya da keyfi olarak insanları evlerinde kaldırır..evi yol geçen hanına çevirir.Çünkü onun normali bu..Sen olayı sadece görümcenin kalması kalmaması olarak görüyorsun ama olay o kadar basit değil.

Şurada benim yaşadığım hayatı yaşamayan benim düşüncelerime ortak olmayan birkaç kişi ayrıl dedi diye ben ayrılmam aklım kıt değil. Hiçbir şeyden de korkum yok evlilik kurumu oyuncak değil.
Bazı insanlar bazı şeyleri yaşamayı hakeder . Babanı da karşına almışsın zaten bazı insanların göreceği vardır .

Ayrıca aile olmayı , evlilik kurumunu bize anlatmayın . Cinsel anlamda ihtiyacı olan bir birey eve kardeşim gelsin bizimle yaşasın demez. Evlilik kurumuna saygı duyan o kadar kardeşten parası olanı eve almaya çalışmaz . Bu zaten kendine dair bilgi de verir . Buraya konuyu neden açtınız madem ? Evlilik kurumu nedir bir fikriniz yok ki sizin ?

Sizin yerinizde olsam hazır böyle bir olay yaşanmışken gider babamdan özür diler yanlış yapmışım keşke seni dinleseymişim der ve nişanı bozmak istediğimi söylerdim. Nişanlınız olacak adam kardeşinin çalışmasına bir şey demezken size ambargo koyabiliyor. Kayınların gelinin başına atıldığını çok görmüştüm de görümceyi ilk defa okuyorum sanırım. Şimdi kabul etmeseniz evlenince yine yetişemiyorum diye bahane bulup kardeşini o eve getirmeye çalışacak. Evlilikten kolay kolay da dönülmüyor.
Hazır aileniz de bu evliliğe sıcak bakmıyorken gözünüzü açın geleceğinizi kurtarın.

Ben sadece tek kardeşi var sanmıştım. 7 kardeşlerse 6 kardeşten birini temelli alıp diğerlerini de dönüşümlü getirmek için yol yapıyordur. Böyle biriyle nişana kadar nasıl ilerletebildiniz.

Öncesinde her şey kolay gibi geliyor değil mi.Güzel örnek vermissiniz.Keşke değerlendirse.
Biz eşimle çok uzun yıllar sevgiliydik. Düğün arefesinde ailesi tuhaf davranmaya başladı bende açık açık konuştum eşim bana vaadlerde bulundu ancak düğün sabahı arayıp çağırmaya başladılar. Evimizin arası 15 dakika ama kayınvalidem kalmaya gelmese de sürekli çocuklarını gönderdi. Eşimle kaç kere planımızı iptal ettik kardeşleri kalmaya gelecek diye. O yüzden erkeklerin sözleri suya yazılıyor, günü geldiğinde hiçbiri sözünün arkasında durmuyor

Geçenlerde bir üye açmıştı. Kv ve kp kışları yaklaşık 5 ay evlerine gelip kalıyordu. 2 senelik evliler. Üye evleneden istemem demiş ve kabul etmiş. Evlilik sonrası itiraz edince kocası " sana ne zararları var, altından mi alıyorsun diye çemkirmiş. En son iş yapmaktan vazgeçince on güne gidecekler dedi ve üye bir daha girmedi. Bence o konuyu okuyun.

Biraz abartılı bir düşünce belki ama aklımdan ensest geçti. 7 kardeşten sadece birini yanına almak istemesi çok hayra alamet değil sanki.

Bence kardeşinden para falan istemeyecek.
Zaten evlenmeden hepsine aynı evde bakıyormuş.
Bu kız gelecek çalışıp kendi parasını biriktirecek. Abisi de yemek ve barınma istiyacını karşılayıp evlenene kadar cebinden
para çıkmamasını sağlayacak. Sonra bu kız evlenir evden gider evlenecek diğer kardeşe yardım için onu eve çağırırlar.

Ailesi kalabalık ba

Kültür diye siz yazınca aklıma geldi.Eşim ve ben büyük şehirlerde doğmuş büyümüş insanlarız.Eşimde böyle çok kardeşli.Evlenme yaşımızda benim üniversite sonrası.Ama nedense kardeşleri gelir anne baba gelir kalır vb.hiç bunu sorun olarak görmedik, ne benim ne ailemin aklına böyle bir şey gelmedi.Aile olarak ayrıca çok birarada olunur saygı sevgi içinde .Bu gerçekten tamamen kültür yaşam biçimi ile ilgili.Ama burada baba birşeyler sezmiş nedense...

Şurada benim yaşadığım hayatı yaşamayan benim düşüncelerime ortak olmayan birkaç kişi ayrıl dedi diye ben ayrılmam aklım kıt değil. Hiçbir şeyden de korkum yok evlilik kurumu oyuncak değil.
Evlendikten 1 yıl sonra detayları mutlaka yaz cnm, zevkle dinleriz

Öyle bir şey yaparsa hepsinin çulunu kapının önüne koyarım
Bakma sen burdaki fesat hatunlara bacım, hepsi yuva yıkıcı birer kadın düşmanı ...Sen beni dinle , böyle bir kısmet bulmuşsun bu zamanda hem memur hem aile kıymeti bilen .... Zaten sen de seneye KPSS'de kesin atanirsin, kocanı da en ufak yanlisinda kapıya koyarsın benim şüphem kalmadı ...Kaçırma bu adamı.... Zaten yaşın gelmiş nerden bulucan bı daha böylesini...Go girl... Kaçırma diyorum bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…