Nişanlım galiba beni aldatıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ve annem, kardeşlerim tam da namazında niyazında insanlarız ama böyle ahlaksızlıklarımız yok. Herkesi kendinizle karıştırmasanız keşke
Tartışma amaçlı sormuyorum sadece şunu merak ettim ben veya hadi beni geçelim bambaşka bir kimse sırf namazında, niyazında veya sizin dininize mensup değil diye nasıl ahlaksız olabiliyor?? Bunu merak ettim şimdi... Din en büyük afyondur diye boşa denmiyor. Allah kurtarsın bu kafa yapısını...

Kızı beğenip takip ettiğini söylemiş açık açık, hayır erkekler böyle değil. Bu adamın olayı evleneyim evde yemeğim yapılsın, çamaşırım yıkansın ütülensin, çocuk bakılsın ben de dışarda hayatımı yakayım. Valla evlenirseniz hayat zindan olur koşarak uzaklaşın

İnanç dediğimiz şey görünürdeki namaz değildir sadece. O kıldığı namazın ruhuna geçmesidir. Namazını kılan insan göz zinasını da bilir, bilmeli. Ne demek el güne bakmak. Hadi yolda geçerken bi kez kafa çevirdi diyelim sonra utanır bakamaz imanı sağlam insan. Bir de sosyal medyada özellikle takip ediyor.
Ayrıl gitsin. Bu kadar net bir şekilde yaptığı yanlışı savunabilen adamdan Bi cacık olmaz

her erkek malesef aynı değil o güdü kızlarda da var göz bu bakar geçer ama yazmak veya daha ötesi karaktersizlik oluyo. Ve kişilik asla değişmez yol yakınken geri dön

Tüm erkekler aynı değil. Yaptığı normal değil. Aldatmış olmasına bile gerek yok. Şu aşamaya kadar olanlar bile ayrılmanız için geçerli sebepler. Aklın varsa evlenme bu adamla.

Sadece sizin düşündüğünüzü, haber okuyup,çevrenize baktığınızi mi sanıyorsunuz gerçekten? Olan biten en az sizin kadar biliyor ve takip ediyorum. Ama bu ilk yorumunuzu yine haklı çıkarmıyor.

Siz bir topluluğu topyekün bir kefeye koyacaksınız ben birşey söyleyince gereksiz hassasiyet göstermiş olacağım.
İnsanlarin sinir uçlarına dokunmadan da yorum yapabilirsiniz.
Tavsiye ederim.

İlla aldatılmak için fiziksel birleşmemi lazım bu adam seni milyonlarca kez aldatmış sadece uygulamaya geçmemiş canım. Bir de sen dene bakalım erkeklere bak, aktörleri takip et beğeniyorum diye tepkisi ne olacak bakalım ? Ben tahmin ediyorum ne olacağını ama ben senin yerinde olsam içimde ufakta olsa ukte bırakan acaba dedirten biriyle evlenmezdim.

Bazı arkadaşlar ne düşünmüşler bilemiyorum ama dindar olmasını bilerek yazdığımı, konunun fake olduğunu falan diyorlar... aslında yazmamda neden daha fazla detay vermek istememdi ama sonradan atladım, çünkü cinsel olarak birlikte olduğumuzu kınanmamak için yazmak istemiyordum.Ama önceki gönderilerimi hatırlayan üyeler çıktı ve bende kabul ettim.
Nişanlımla birliktelik yaşadığımız zaman bakirdi, sevgilik döneminde de aramızda el ele tutuşma bile geçmemişti, ama zaman geçtikçe ve özellikle işi yüzünden sosyal medyada aktif olup çok insan tanıdıkça bozdu ve böyle değişti.Ben bu gönderide "galiba beni aldatıyor" sözünü fiili olarak aldattığından emin olmadığım için yazdım, çünkü eski halleri geliyor aklıma emin olamıyorum.

Her erkek böyle değil tabii ki kendine sahip çıkamayanin bahanesi hazır sadece

Ve hamilelik şüphesi beni yiyip bitiriyor kendimi de suçluyorum neden onun telkinlerine uyupta birlikteliğe yanaştığım için.Eğer böyle bir işe kalkışmasaydim şimdi kolayca ayrılabilirdim

Ve hamilelik şüphesi beni yiyip bitiriyor kendimi de suçluyorum neden onun telkinlerine uyupta birlikteliğe yanaştığım için.Eğer böyle bir işe kalkışmasaydim şimdi kolayca ayrılabilirdim
Halen ayrılabilirsin... Eğer sırf baskılardan ötürü evlenirsen de bu işin sonu ayrılığa gidicek... Çok bariz ortada herşey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…