- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Tartışma amaçlı sormuyorum sadece şunu merak ettim ben veya hadi beni geçelim bambaşka bir kimse sırf namazında, niyazında veya sizin dininize mensup değil diye nasıl ahlaksız olabiliyor?? Bunu merak ettim şimdi... Din en büyük afyondur diye boşa denmiyor. Allah kurtarsın bu kafa yapısını...Ben ve annem, kardeşlerim tam da namazında niyazında insanlarız ama böyle ahlaksızlıklarımız yok. Herkesi kendinizle karıştırmasanız keşke
Kızı beğenip takip ettiğini söylemiş açık açık, hayır erkekler böyle değil. Bu adamın olayı evleneyim evde yemeğim yapılsın, çamaşırım yıkansın ütülensin, çocuk bakılsın ben de dışarda hayatımı yakayım. Valla evlenirseniz hayat zindan olur koşarak uzaklaşınHerkese merhaba.3 yıldır birlikte olduğum nişanlımla ayrılığın eşiğindeyim neredeyse, sebepte onun sürekli başka kızlara bakması. Sevgiliykende bunu sezmiştim, ama bu kadar fazla değildi. Bunu en çok sosyal medya üzerinden yapıyor, hesaplarında bir dolu kız kadın var, üstelik bunlarin çoğu reelde tanımadığımız kişiler ve silikonlu, botokslu çıplak pozlar veren kadınlar. Bir keresinde sosyal medya hesabi açık kalmıştı, bir kadını böyle sürekli lafa tuttuğunu, konuşma başlattığını, havadan sudan sebeplerle sohbet etmeye çalıştığını görmüştüm. Tartişmiştik ve bir daha yapmayacağını söylemişti. En son yine o kızı takibe aldığını gördüm. Bu yüzden tartıştık ve bana takip ettiği kızı beğendiğini, bu yüzden takip ettiğini söyledi, hatta takip ettiği çoğu kadına cinsel istek duyduğunu da söyledi. Ona o kızları silmezse ayrılırım dedim, buna bile bişey demedi. Nişanlım namazında bir adam, yani inançlı, ama artık beni aldattığını bile düşünmeye başladım, inancim çok sarsıldı. Ayrılmayı düşünüyorum... bir de kendini savunurken tüm erkekler ayni, bu bizim gudulerimiz, çok sevsek bile değişmez dedi. Kafam çok karışık, hem onu seviyorum, hem de çok kötü hissettim, geri dönsem bile bir şeyler bozuldu sanki.
Peki sizin eş, sevgili, hayatınızdaki kişiler sosyal medyada bu kadar aktif mi? Resmen sosyal medyada aktif olup, (buna yaptığı işte neden oldu), hem işiyle alakalı, hem de alakasiz kadınlara istek attıkça böyle oldu...
Doğru söylüyorsunBu ayrıntıyı vermeniz pek masum gelmedi bana ya; hususi açılmış fake bir konu sanki; çünkü çok bariz her şey, göze sokulan parmak gibi.
Hadi bakalım. :)
Herkese merhaba.3 yıldır birlikte olduğum nişanlımla ayrılığın eşiğindeyim neredeyse, sebepte onun sürekli başka kızlara bakması. Sevgiliykende bunu sezmiştim, ama bu kadar fazla değildi. Bunu en çok sosyal medya üzerinden yapıyor, hesaplarında bir dolu kız kadın var, üstelik bunlarin çoğu reelde tanımadığımız kişiler ve silikonlu, botokslu çıplak pozlar veren kadınlar. Bir keresinde sosyal medya hesabi açık kalmıştı, bir kadını böyle sürekli lafa tuttuğunu, konuşma başlattığını, havadan sudan sebeplerle sohbet etmeye çalıştığını görmüştüm. Tartişmiştik ve bir daha yapmayacağını söylemişti. En son yine o kızı takibe aldığını gördüm. Bu yüzden tartıştık ve bana takip ettiği kızı beğendiğini, bu yüzden takip ettiğini söyledi, hatta takip ettiği çoğu kadına cinsel istek duyduğunu da söyledi. Ona o kızları silmezse ayrılırım dedim, buna bile bişey demedi. Nişanlım namazında bir adam, yani inançlı, ama artık beni aldattığını bile düşünmeye başladım, inancim çok sarsıldı. Ayrılmayı düşünüyorum... bir de kendini savunurken tüm erkekler ayni, bu bizim gudulerimiz, çok sevsek bile değişmez dedi. Kafam çok karışık, hem onu seviyorum, hem de çok kötü hissettim, geri dönsem bile bir şeyler bozuldu sanki.
Peki sizin eş, sevgili, hayatınızdaki kişiler sosyal medyada bu kadar aktif mi? Resmen sosyal medyada aktif olup, (buna yaptığı işte neden oldu), hem işiyle alakalı, hem de alakasiz kadınlara istek attıkça böyle oldu...
Sadece sizin düşündüğünüzü, haber okuyup,çevrenize baktığınızi mi sanıyorsunuz gerçekten? Olan biten en az sizin kadar biliyor ve takip ediyorum. Ama bu ilk yorumunuzu yine haklı çıkarmıyor.Aynı kategoriye sokmadım kimseyi...Gerçek bu Dindarlık kisvesi altında normal insanlardan çok daha sapkın düşünceler taşıyan azımsanamıcak hatta çoğunluk olabilecek kadar büyük bir kesim var. Ayrıca yavaş yavaş deizme doğru kayan Müslüman bir genç olarak herhangi bir dini veya İslamı kötülemiyorum ama durum bu yani... Ayrıca bazı konularda gereksiz hassasiyet göstermemek gerekiyor. Oturup azcık çevrenize, haberlere falan bakıp gözlerinizi kapayıp düşünürseniz tıpkı benim dediğim gibi Alla alla Şu namazında, niyazında görünen adamlar, kadınlar nasıl bunları yapıyor üstelik bir değil iki değil hergün hergün tonlarca haber, örnek diye düşünürseniz bana çok hak verirsiniz.
Her erkek böyle değil tabii ki kendine sahip çıkamayanin bahanesi hazır sadeceHerkese merhaba.3 yıldır birlikte olduğum nişanlımla ayrılığın eşiğindeyim neredeyse, sebepte onun sürekli başka kızlara bakması. Sevgiliykende bunu sezmiştim, ama bu kadar fazla değildi. Bunu en çok sosyal medya üzerinden yapıyor, hesaplarında bir dolu kız kadın var, üstelik bunlarin çoğu reelde tanımadığımız kişiler ve silikonlu, botokslu çıplak pozlar veren kadınlar. Bir keresinde sosyal medya hesabi açık kalmıştı, bir kadını böyle sürekli lafa tuttuğunu, konuşma başlattığını, havadan sudan sebeplerle sohbet etmeye çalıştığını görmüştüm. Tartişmiştik ve bir daha yapmayacağını söylemişti. En son yine o kızı takibe aldığını gördüm. Bu yüzden tartıştık ve bana takip ettiği kızı beğendiğini, bu yüzden takip ettiğini söyledi, hatta takip ettiği çoğu kadına cinsel istek duyduğunu da söyledi. Ona o kızları silmezse ayrılırım dedim, buna bile bişey demedi. Nişanlım namazında bir adam, yani inançlı, ama artık beni aldattığını bile düşünmeye başladım, inancim çok sarsıldı. Ayrılmayı düşünüyorum... bir de kendini savunurken tüm erkekler ayni, bu bizim gudulerimiz, çok sevsek bile değişmez dedi. Kafam çok karışık, hem onu seviyorum, hem de çok kötü hissettim, geri dönsem bile bir şeyler bozuldu sanki.
Ya yok canım sende daha nelerbeni aldattığını bile düşünmeye başladım
hatta takip ettiği çoğu kadına cinsel istek duyduğunu da söyledi.
Halen ayrılabilirsin... Eğer sırf baskılardan ötürü evlenirsen de bu işin sonu ayrılığa gidicek... Çok bariz ortada herşeyVe hamilelik şüphesi beni yiyip bitiriyor kendimi de suçluyorum neden onun telkinlerine uyupta birlikteliğe yanaştığım için.Eğer böyle bir işe kalkışmasaydim şimdi kolayca ayrılabilirdim
Test yapın ?Ve hamilelik şüphesi beni yiyip bitiriyor kendimi de suçluyorum neden onun telkinlerine uyupta birlikteliğe yanaştığım için.Eğer böyle bir işe kalkışmasaydim şimdi kolayca ayrılabilirdim
Ya alay etmeyin 1 sen o kadar değiştiYa yok canım sende daha neler
Testler negatif ama adet tarihim gecikiyor, hiç gecikme olmazdı bende normalde.Test yapın ?
Negatifse negatiftir. Stresten gecikiyordur. İcin rahat edecekse hastanede kan değerlerine baktır beta hcg idi yanlış hatırlamıyorsamYa alay etmeyin 1 sen o kadar değişti
Testler negatif ama adet tarihim gecikiyor, hiç gecikme olmazdı bende normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?