- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
İmam nikahı yaptığı adama nişanlım mı diyor yani bu hanım kızımız... Interestingbu arada dedektifliğimi mazur gör, başka konunda hamilelik testi paylaşmışsın. evlenmeden imam nikahı kıydınız ve beraber oluyorsunuz muhtemelen. ona rağmen bu adam hala karıyla kızla konuşuyor. ayrıl arkadaşım, sonra da diktiriyomusun napıyosan yap. adam sana değer vermiyor vermeyecek de.
İmam nikahimiz yok.İmam nikahı yaptığı adama nişanlım mı diyor yani bu hanım kızımız... Interesting
Maşallah maşallahYeminle yok kız... artık kafama takmaya başladım çok mutsuzum ha boooyle yatağa yapıştım hayatı protesto ediyorum dua et sancılar bassın bana..
Nişanlım namazında bir adam, yani inançlı,
İnsan nişanlısına başka kadınlara arzu duyduğunu nasıl söyler pişkinliğin böylesine pes....Evet durum anladığın gibi ne yazıkki...
O 3 yıllık süreye yanıyorum..eskiden bu kadar net değildi
Namazında niyazında.... Şaşırdık mı? Ne geliyorsa bunlardan geliyor zaten
Tüm iğrenç, bastırılmış duygularını böyle gizliyorlar.
Valla konu bunun için açılmıştır veya açılmamıştır bilemem de genelde böyle "namazında, niyazında" olan insanların içlerinde bastırılmış çok sapkın duyguları oluyor çok şahit oldum. Bunu dini Kötülemek için söylemiyorum sadece böyle kamufle oluyorlar ve çok fazla var bunlardan.Düşme bence buna. Bunun için açılmış gibi konu.
İnançlı mi .inancı olan ibadet ettiği tanrısına itaat eder ondan korkarHerkese merhaba.3 yıldır birlikte olduğum nişanlımla ayrılığın eşiğindeyim neredeyse, sebepte onun sürekli başka kızlara bakması. Sevgiliykende bunu sezmiştim, ama bu kadar fazla değildi. Bunu en çok sosyal medya üzerinden yapıyor, hesaplarında bir dolu kız kadın var, üstelik bunlarin çoğu reelde tanımadığımız kişiler ve silikonlu, botokslu çıplak pozlar veren kadınlar. Bir keresinde sosyal medya hesabi açık kalmıştı, bir kadını böyle sürekli lafa tuttuğunu, konuşma başlattığını, havadan sudan sebeplerle sohbet etmeye çalıştığını görmüştüm. Tartişmiştik ve bir daha yapmayacağını söylemişti. En son yine o kızı takibe aldığını gördüm. Bu yüzden tartıştık ve bana takip ettiği kızı beğendiğini, bu yüzden takip ettiğini söyledi, hatta takip ettiği çoğu kadına cinsel istek duyduğunu da söyledi. Ona o kızları silmezse ayrılırım dedim, buna bile bişey demedi. Nişanlım namazında bir adam, yani inançlı, ama artık beni aldattığını bile düşünmeye başladım, inancim çok sarsıldı. Ayrılmayı düşünüyorum... bir de kendini savunurken tüm erkekler ayni, bu bizim gudulerimiz, çok sevsek bile değişmez dedi. Kafam çok karışık, hem onu seviyorum, hem de çok kötü hissettim, geri dönsem bile bir şeyler bozuldu sanki.
Peki sizin eş, sevgili, hayatınızdaki kişiler sosyal medyada bu kadar aktif mi? Resmen sosyal medyada aktif olup, (buna yaptığı işte neden oldu), hem işiyle alakalı, hem de alakasiz kadınlara istek attıkça böyle oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?