Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

mirmoon35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
31
29
3
33
Merhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..

daha baska istekleri varmismi pasa hazretlerinin? Konun basinda belkide dügün stresinden böyle sacmalamis diyecektim ki sonuna dogru izlenimim degisti. Sizi kendi kaliplarina sokmak istiyor hemde 5 yil sonra bu cok saygisiz bir davranis. Bence sakin kendinizden taviz vermeyin. Seven oldugunuz gibi sevsin.

Ayy canım baya felaket olmuş . Ama nişanlın kafayı mı yedi ya. 5yıldır aklı nerdeymiş?
Seni nasıl bir zorlugun içine atıyor öyle.
Yani şimdi ben sana ne desem olmayacak.
İki ucu b*klu değnek sözü şuanki duruma acayip uygun.

demekki 5 yıllık büyük bir aşk değilmiş

aşk yoksa tutku vardır da ne demek? birini seversin ve evlenirsin

bu adam daha şimdiden seni sevmediğini ve sorumluluk almak istemediğini söylüyor yani senin ve ailelerin baskısıyla evlenecek seninle

evlenince hiçbir şey bitmeyecek yeni başlayacak

oturup ciddi ciddi konuşun meselelerinizi

ona göre hareket edin, olmayacaksa da bitirin zorlamayın

Eğer şu anda tamam ben bana aşık olmayan bi adamla zorla evlenecek değilim bitsin bu iş dersen hertürlü sen kazanacaksın ki eminim sen bunu yaptığında geri vites yapacak..
Yok ben sinirliydim alttan alayım dersen bundan sonrası hep seni eleştirmekle sana saygısızlık yaptığında neden sorusuna ben sana evlenmeden önce aşık değilim dedim sen istedin cevabını duymakla geçecek bu adamdan nasıl bi hayat bekliyorsunki canım benim bırak gitsin

Sanki bahane arıyormuş gibi ayrılmak için alttan almayın nasıl Başlarsa öyle gider taviz tavizi doğurur bu adam cık kk olmamış

Evlilik zamanı olur böyle şeyler bence.Örneğin ablamla eniştem evlenirken nikahtan sonra eniştem erkek arkadaşlarına zorla gülüyorum şuan demişti.Aradan 10 yıl geçti şuan ablamin sus köpeği gibi afedersin.Yuva yapmak zordur bence duzelemeyecek sorunlar değil

Bune ya? Şaka mi?
Böyle saçma birşey duymadim ben hayatimda.
Aşk yoksa evlenmenin bi anlami olmaz bana gore..
Biz simdi sana ne desek bos. Ayril desekte ayrilmayacaksin cunku 2 ay sonra dugun olacak. El alem ne der dusuncesjnde olursun pes yani.
Kendisi bulunmaz hint kumasi miymis?
Dunyada bir tek omu erkekmis? Evlenip bosanmaktansa nisan atmak daha makul bence..

Masraflar tabiki en son düşünülecek şey ben sadece ailemi sokacağım durum için üzülüyorum..

Sağolun görüşleriniz için. 5 yıldır herkesin imrendiği bir aşktı o kadar zor süreçler atlattık ki bugünleri hak ettiğimizi sanıyordum. Bende aynısını düşünüyorum zaten dedi ki böyle bir adamla evlenirim diyorsan ben seninle evlenirim .Bu da demek oluyor ki günah keçisi olmak istemiyor topu bana atıyor

Canım zaten anneni babanı üzen bir gelin var birde damat çıkarma istersen böyle düşün ailen sen mutsuz olsuğunda daha çok acı çekecek biter gider unutulur ama yok asla gururunu ayaklar altına alma sana aşık değilim kilo ver kapan bu ne ya

Bence bu işin içinde bir iş var. Baska sıkıntıları varda acaba bahane mi buluyor ?

Günah keçisi tabiki sen olmayacaksın nedenlerini sana söylediklerini söylediğinde insanlar algılayacaktır durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…