Merhaba hanımlar. bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. yaptığınız yorumlar insanın bakış açısını genişletiyor. Şimdi benim de kimseye soramayacağım bir derdim oldu ve size danışmak istedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım. Bir ay sonra 31 ocakta kına 5 şubatta düğünüm var. Düğünümüzden önce resmi nikahımız olacak haftaya. Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve ayrıca Hem o hem ben ailemizin bulunduğu şehirlerde değiliz. Ben yüksek lisans için başka yerdeyim o da atandığı için bir başka şehirde. Düğünden sonra onun bulunduğu şehirde Erzurumda yaşıyacaz. Ben haftaya resmi nikah için onun yanına gidicem evimiz tutuldu gittiğimde aynı evde kalcaz çünkü pansiyona falan gidip masraf yapmayayım dedim. Ben gidene kadar eşyalarımız gelmiş olacak. Daha önce de eşyaları almak için yanına gittiğimde aynı evde aramızda bişey olmadan kalmıştık. Fakat şimdi nişanlım resmi nikahımızdan sonra evimize geçeriz romantik bi şekilde birlikte oluruz düğünü beklemeyelim o zaman zaten yorgun olacağız diyor... Zaten düğünden sonra ailesinde kalmamız gerekiyor o gece çünkü ailesinin memleketi ile erzurum uzak birbirine hem kış yollar sıkıntılı arabamız da yok otobüsle dönecez erzuruma düğünden sonra. E düğün gece bitiyor o saatte otobüs uçak vs yok.... Of Kısaca düğünden sonra orada kalmaya mecburuz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Şimdi size sorum çok kararsızım kusura bakmayın nişanlımın dediği gibi düğünden önce mi bu ilk gece korkumuzu atıp düğünden sonra küçük bi tatile gidecez palandökene rahat oluruz diyor. Böyle mi olsun. Yoksa ben de düşündüm ki "evliliğimizin büyüsünü düğünden önce birlikte olarak bozmayalım" düğün gecesi bişey olmaz sonra eve gelir tatlı anlarımızı yaşar sonra gideriz nereye gitceksek. Ama nişanlım ısrar ediyo senin için romantik bi oda hazırlayacam diyo.. of çok kararsızım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/
- Konu Sahibi Burundi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 38
- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Açıklaması da var beyfendinin araştırmış imam nikahı ile resmi nikahın rükünleri aynıymış aynı yere geliyormuş falan. Bu konuda bi bilgim yok. Aslında istemememin sebeplerinden biri de bu..İmam nikahı yapacak mısınız ?
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Evet çok haklısınız. Zorlamıyor beni tatlı tatlı ikna etmeye çalışıyor. Seviyorum istiyorum falan diye. Ama büyüsü bozulur mu ki :/Neden emin değilsin anlamadımki. Resmi nikahtan sonra "resmen kocan" oluyor. Düğün sadece bir kutlama bir eğlence. Artık ne zaman birlikte olacağın paşa gönlüne kalmış. Ben olsam düğün arkası kayın valide evi yerine romantik bir geceyi tercih ederdim.
- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.279
- 73
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aaaa geçen bu konunun tıpkısı vardıMerhaba hanımlar. bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. yaptığınız yorumlar insanın bakış açısını genişletiyor. Şimdi benim de kimseye soramayacağım bir derdim oldu ve size danışmak istedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım. Bir ay sonra 31 ocakta kına 5 şubatta düğünüm var. Düğünümüzden önce resmi nikahımız olacak haftaya. Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve ayrıca Hem o hem ben ailemizin bulunduğu şehirlerde değiliz. Ben yüksek lisans için başka yerdeyim o da atandığı için bir başka şehirde. Düğünden sonra onun bulunduğu şehirde Erzurumda yaşıyacaz. Ben haftaya resmi nikah için onun yanına gidicem evimiz tutuldu gittiğimde aynı evde kalcaz çünkü pansiyona falan gidip masraf yapmayayım dedim. Ben gidene kadar eşyalarımız gelmiş olacak. Daha önce de eşyaları almak için yanına gittiğimde aynı evde aramızda bişey olmadan kalmıştık. Fakat şimdi nişanlım resmi nikahımızdan sonra evimize geçeriz romantik bi şekilde birlikte oluruz düğünü beklemeyelim o zaman zaten yorgun olacağız diyor... Zaten düğünden sonra ailesinde kalmamız gerekiyor o gece çünkü ailesinin memleketi ile erzurum uzak birbirine hem kış yollar sıkıntılı arabamız da yok otobüsle dönecez erzuruma düğünden sonra. E düğün gece bitiyor o saatte otobüs uçak vs yok.... Of Kısaca düğünden sonra orada kalmaya mecburuz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Şimdi size sorum çok kararsızım kusura bakmayın nişanlımın dediği gibi düğünden önce mi bu ilk gece korkumuzu atıp düğünden sonra küçük bi tatile gidecez palandökene rahat oluruz diyor. Böyle mi olsun. Yoksa ben de düşündüm ki "evliliğimizin büyüsünü düğünden önce birlikte olarak bozmayalım" düğün gecesi bişey olmaz sonra eve gelir tatlı anlarımızı yaşar sonra gideriz nereye gitceksek. Ama nişanlım ısrar ediyo senin için romantik bi oda hazırlayacam diyo.. of çok kararsızım
Allah daha büyük dert vermesin..Ay şimdi hep beraber sizin gerdek zamaniniza mi karar veriyoruz yani : D
anket neden yok ?
Merhaba hanımlar. bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. yaptığınız yorumlar insanın bakış açısını genişletiyor. Şimdi benim de kimseye soramayacağım bir derdim oldu ve size danışmak istedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım. Bir ay sonra 31 ocakta kına 5 şubatta düğünüm var. Düğünümüzden önce resmi nikahımız olacak haftaya. Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve ayrıca Hem o hem ben ailemizin bulunduğu şehirlerde değiliz. Ben yüksek lisans için başka yerdeyim o da atandığı için bir başka şehirde. Düğünden sonra onun bulunduğu şehirde Erzurumda yaşıyacaz. Ben haftaya resmi nikah için onun yanına gidicem evimiz tutuldu gittiğimde aynı evde kalcaz çünkü pansiyona falan gidip masraf yapmayayım dedim. Ben gidene kadar eşyalarımız gelmiş olacak. Daha önce de eşyaları almak için yanına gittiğimde aynı evde aramızda bişey olmadan kalmıştık. Fakat şimdi nişanlım resmi nikahımızdan sonra evimize geçeriz romantik bi şekilde birlikte oluruz düğünü beklemeyelim o zaman zaten yorgun olacağız diyor... Zaten düğünden sonra ailesinde kalmamız gerekiyor o gece çünkü ailesinin memleketi ile erzurum uzak birbirine hem kış yollar sıkıntılı arabamız da yok otobüsle dönecez erzuruma düğünden sonra. E düğün gece bitiyor o saatte otobüs uçak vs yok.... Of Kısaca düğünden sonra orada kalmaya mecburuz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Şimdi size sorum çok kararsızım kusura bakmayın nişanlımın dediği gibi düğünden önce mi bu ilk gece korkumuzu atıp düğünden sonra küçük bi tatile gidecez palandökene rahat oluruz diyor. Böyle mi olsun. Yoksa ben de düşündüm ki "evliliğimizin büyüsünü düğünden önce birlikte olarak bozmayalım" düğün gecesi bişey olmaz sonra eve gelir tatlı anlarımızı yaşar sonra gideriz nereye gitceksek. Ama nişanlım ısrar ediyo senin için romantik bi oda hazırlayacam diyo.. of çok kararsızım
çok gülüyorum bu konuları okurken
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
- 3 Şubat 2009
- 9.873
- 16.845
- 773
- 44
- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
bunun konuşulması çok tuhaf geldi kusura bakmayın
bu konuşularak olacak birşey değil ki ortama bağlı o anki isteğe bağlı.
ben kendi içimde bu konuya fazlaca takmıştım ve düğünden önce istemiyordum. bizim nikahımız benim şehrimde düğünde eşimin şehrinde oldu arada 1 gün var sadece. nikahtan sonra beraber evimize gittik. eşime dedim ki yarın akşama kadar bekle ben yarın utanır bakamam insanların yüzüne hem belki ağrım falan olur düğün günü rezil olmasın dedim.
ama sonra pişman oldum çünkü nasıl strese girdiysem balayının sonuna kadar bişey olmadı
yani ortama göre bak bunu düşünüp benim gibi kalma
bu konuşularak olacak birşey değil ki ortama bağlı o anki isteğe bağlı.
ben kendi içimde bu konuya fazlaca takmıştım ve düğünden önce istemiyordum. bizim nikahımız benim şehrimde düğünde eşimin şehrinde oldu arada 1 gün var sadece. nikahtan sonra beraber evimize gittik. eşime dedim ki yarın akşama kadar bekle ben yarın utanır bakamam insanların yüzüne hem belki ağrım falan olur düğün günü rezil olmasın dedim.
ama sonra pişman oldum çünkü nasıl strese girdiysem balayının sonuna kadar bişey olmadı
yani ortama göre bak bunu düşünüp benim gibi kalma