merhaba kk üyeleri. forumu uzun zamandan beri takip ediyorum, bir sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorum.
kısmetse temmuz ayında evleniyoruz. Nişamlım ile bu aralar düğün vs. konularını konuşuyoruz ve kendisi düğün yapmak istemiyor. bense bunce sene kuru kuruya evlenmek için mi bekledim acaba ??
beyefendi düğünün gereksiz masraf olduğunu söylüyor. düğün yerine, sadece yakın arkadaşların ve 1. derece akrabaların katıldığı maksimum 100 kişilik bir yemek organizasyonunun daha iyi olacağını, düğüne vereceğimiz parayla daha kaliteli beyaz eşyalar alabileceğimizi üstüne üstlük kimseninde takı takmasını istemediğini söylüyor. ya kızlar benimde hakkım değil mi şöyle telli duvaklı , felekten bir gece çalıp evlenmek.
söylemeyi unuttum. 100 kişilik bir yemekde oynama vs. olmasını istemiyor, klasik müzik eşliğinde yemekler yenilip dağılacakmış.
böyle evlenmemi olur yaaa ?
merhaba kk üyeleri. forumu uzun zamandan beri takip ediyorum, bir sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorum.
kısmetse temmuz ayında evleniyoruz. Nişamlım ile bu aralar düğün vs. konularını konuşuyoruz ve kendisi düğün yapmak istemiyor. bense bunce sene kuru kuruya evlenmek için mi bekledim acaba ??
beyefendi düğünün gereksiz masraf olduğunu söylüyor. düğün yerine, sadece yakın arkadaşların ve 1. derece akrabaların katıldığı maksimum 100 kişilik bir yemek organizasyonunun daha iyi olacağını, düğüne vereceğimiz parayla daha kaliteli beyaz eşyalar alabileceğimizi üstüne üstlük kimseninde takı takmasını istemediğini söylüyor. ya kızlar benimde hakkım değil mi şöyle telli duvaklı , felekten bir gece çalıp evlenmek.
cevaplarınız ve tecrübeleriniz için herkese teşekkür ederim. Bunca zaman beklemek derken, ben okulu bitirip direk işe başladım, nişanlım ise 2 sene yurtdışında kaldı yüksek lisans için. şimdi herşey tamam ama düğün işi muallakda. Maddi durumu onun çok çok iyi benimde kendi gelirim var zaten. yani her türlü altından kalkarız ama istemiyor işte
ne gerek var diyor, çatlıyana oynamaya, gösteriş için binbir takla atmaya. ben gösteriş olmadığını her genç kızın hayalindeki gibi evlenmeyi istiyorum
Takı meselesini ben de hala anlamış değilim kızlar ??
söylemeyi unuttum. 100 kişilik bir yemekde oynama vs. olmasını istemiyor, klasik müzik eşliğinde yemekler yenilip dağılacakmış.
böyle evlenmemi olur yaaa ?
valla çok güzel düşünmüş tebrik ediyorum kendisini, diğer hayata dair konularda anlaşabiliyo musunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?