durumumu yok düğün yapacak
yani evet milleti doyurmak gereksiz masraf, bide kimse bişey beğenmez, bizimki kır düğünüydü hayalimizdi kendimiz için yaptık düğünü, ama durumu yoksa bişey diyemem adam açıkça söylemiş ya razı olursun ya da rest çekersin
merhaba kk üyeleri. forumu uzun zamandan beri takip ediyorum, bir sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorum.
kısmetse temmuz ayında evleniyoruz. Nişamlım ile bu aralar düğün vs. konularını konuşuyoruz ve kendisi düğün yapmak istemiyor. bense bunce sene kuru kuruya evlenmek için mi bekledim acaba ??
beyefendi düğünün gereksiz masraf olduğunu söylüyor. düğün yerine, sadece yakın arkadaşların ve 1. derece akrabaların katıldığı maksimum 100 kişilik bir yemek organizasyonunun daha iyi olacağını, düğüne vereceğimiz parayla daha kaliteli beyaz eşyalar alabileceğimizi üstüne üstlük kimseninde takı takmasını istemediğini söylüyor. ya kızlar benimde hakkım değil mi şöyle telli duvaklı , felekten bir gece çalıp evlenmek.
merhaba kk üyeleri. forumu uzun zamandan beri takip ediyorum, bir sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorum.
kısmetse temmuz ayında evleniyoruz. Nişamlım ile bu aralar düğün vs. konularını konuşuyoruz ve kendisi düğün yapmak istemiyor. bense bunce sene kuru kuruya evlenmek için mi bekledim acaba ??
beyefendi düğünün gereksiz masraf olduğunu söylüyor. düğün yerine, sadece yakın arkadaşların ve 1. derece akrabaların katıldığı maksimum 100 kişilik bir yemek organizasyonunun daha iyi olacağını, düğüne vereceğimiz parayla daha kaliteli beyaz eşyalar alabileceğimizi üstüne üstlük kimseninde takı takmasını istemediğini söylüyor. ya kızlar benimde hakkım değil mi şöyle telli duvaklı , felekten bir gece çalıp evlenmek.
Açıkçası nişanlınla fikirlerimiz aynı bende gereksiz buluyorum.Bana kalsa gelinliğimi giyerim en yakın sevdiklerimle nikah dairesinde kıyılır nikah sonra yemeğe gider eğleniriz.Düğün salonu vs verilen parayla yurt dışında en mükemmel balayımı yaparım kocamla.Ama tabi burda karşı tarafın fikride önemli sonuçta senin düğünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?