Nişanlım Düğün İstemiyor

Canim zaten kaynananlar gelin almaya gelmeyecek mi
Sen elini kolunu sallahayarak gitmeyeceksin herhalde
Benim cevremde de hatta anlamda da farklı şehirler olunca 2 düğün oldu
Hem kizin akrabaları gördü kizi gelinlik içinde
Hem erkeğin memleketinde oldu
Nisanlinin ailesi kiz aliyorlar bir zahmet gelsinler 8 saatlik yolu

nişanlın ve kaynananlar hiç mi gelmeyecek sizin memelekete

Ufff çok canım sıkıldı bu durumuna adam adeta alacağını almış ne düğünü diyor, evlenmeden evli gibi yaşayınca hiç bi hevesi de kalmamış. Allah Mesut etsinde, illa evlenmen gerekiyorsa bu adamla, fazla masraf yapmadan evlen, paranı da elinde tut bu adam için beş kuruş harcama.

Benim etrafımda ayri sehirlerde yasayip da evlenen ne kadar insan varsa hepsi iki dugun yaptılar
zaten dogru olan da budur hem kızin ailesi hem erkegin ailesi icin
kaldiki bu insanin kendi dugunu ya insan doyamaz o gun bitmesin ister
kosa kosa gidecegi yerde lafa bak hizaya gel!!!

2 düğün yapan çok oldu arkadaşlarımdan. Biz de ilk başta öyle düşünmüştük sonra çok masraf çıkarmayalım diye nişanı büyük yapmaya karar verdik, belki siz de öyle yapabilirsiniz.

Sen tek basinami gelin gideceksin sekiz saat yola.eğer öyleyse ayrıl valla hayırlısı olur.

Aaa pardon nişanlıymışsınız zaten, bugün çok çalıştım idare ediverin

Asıl böyle durumda iki düğün olur. Ailen için sıkıntı olmayacaksa da evlilik işini 2 kez düşün derim.

Cok sacma ya eskiden kiz evi naz ederdi simki erkek tarafi .canim 15 gun once kuzenimi everdik gelin trakyada biz icanadolu yasiyoruz tam 10 saatlik yol once oglan evinde dugunumuzu yaptik 4,5 gun sonrada kiz tarafinda hem kinasi hem dugunumuzu yaptik burdanda bir 20 25 kisi kadarda gittik gayette guzel oldu iyce doyduk dugune:) ..bacim dahs fazls taviz verme bir kere yasiyacan ya sen nasil istiyorsan oyle olmali dugunun

Ya ben de " Annemler yorulur " a takildim.. Gerçekten ana kuzusu.. Üstelik hazirci...

Canim sen duygularından ve evlenmek istediğinden emin misin?
(Gecmisin sadece birinci sayfasini okudum yazdiysan da k. Bakma)

deli oluyorum böyle düğünü az bir zaman kala aile delisi olan erkeklere kına gecesinide onlara yapmak gerekecek yakında anasına sarılıp sarılıp ağlasınlar diye...

konu ne kadar ilerledi bilmiyorum ama taviz vermeyin sonra çok içinize dert olur ...

Yaslariniz kac canim?

Ben sebebini anlamadım, maddi olarak da senin ailen yapacakmış 2. düğünü. Ne alaka yani... Bir şeyin bahanesi olabilir mi bu?
Hani son noktada herhangi bir şeyden hele ki böyle bir durumdan sorun çıkartmak bana saçma geldi.

benimde dayımın oğlu 2 düğün yaptı çoğu kişide yapar tamam masraflı ama beim dayımın oğlu ist dan gitti eskişehire orda kır düğünü yaptılar ist da da salon düğünü.şuna bak hele hazır düğüne gitmiyor.bu şimdiden böyleyse iyi düşünür derim bu düğün meselesi değil bencillik meselesi anneside yorulsun bi zahmet oğlu evleniyor boru değilya lafa bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…