Sen istiyosun diye evlendik ben nasil istersem oyle olucak gibi davraniyor adam sana. Kaybetme korkusu yok. Seni mutlu etme istegi yok..
Yerinde olsam bu düşüncedeki biriyle evlenmezdim. Daha şimdiden kendisini ve kendi ailesini düşünüyor. Onlar oğullarını evlendiriyorlarsa, senin ailende kız evlendiriyor. Herkes bunu sevdikleriyle doyasıya paylaşmak ister.
Ama işte nişanlın bunu değil, annesinin rahatını düşünüyor. Evlenilecek bi adam değil, gayette kendimden emin bir şekilde ayrıl kurtul diyorum, mecbur değilsin evlenmeye.
Peki neden yok neden söylemedin?e yoktu tabii ki.
zorlama iş yapınca kimseye faydası olmuyor ki. kayınvalidem gelmesin, nişanlım gelip suratını assın. asrın düğünü olur.
neyse, ilk mesajımda dediğim gibi konu aslında düğün ve buradaki ince ayrıntılar da değil. konu yaklaşım.
nişanlım işler kendi istediklerine göre olmayınca geçinmesi zor bir insan. ben huyuna gittiğim sürece süperiz. bütün ömrü böyle mi geçireceğim, mutlu olacak mıyım. o ben tavrımı değiştirsem değişir mi... aslında düşünmem gereken konu bu.
Bir de aldatmış mı??? :O
Yuh artık. Hala evliliğe gidebiliyorsun yani?
Büyük konuşmayalım ama bu kadar da kör olmamak gerek.
Valla sekerim, 1 yil birlikte yasamissiniz, bu zaman zarfindaki hayatindan mutluysan evlen. Evlilik provasi olmus iste, adami tanimissin ne guzel. Boyle yasamak istiyorsan devam. Ama baktin hayatini bu sekilde gecirmek istemiyorsun, hic hevesin yok o zaman ayril. Seni hic hevesli gormedim acikcasi sekerim ve nisanlini cok uyuz ve uysuk buldum, ben sahsen boyle erkeklerdn hic hoslanmiyorum. Hem hazir yiyici sizin sirtinizdan geciniyor, hem ne deseniz ben yapamam yeaa diyor......evlat olsa sevilmez.
Ek olarak 2 dugun gayet gorulen , yapilan bir sey ; memleketten uzakta yasayan insanlar hem calistiklari yerde, hem de memleketlerinde dgun yapiyorlar, ne var bunda? Ne uzel sevdiginle 1 kere degil 2 kere evleniyorsun :) Sorun bence adamin dugun istememesi vs degil, tavirlari; hem cok kaba saba, dusuncesiz, hem de bana isteksiz geldi. Sizinle evlenmeye can atmayan adamla evlenmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?