Nişanlım Düğün İstemiyor

ÇOK VERİCİ OLMUŞSUN...

buradan öğrendiğim tek şey çok verici olan KAYBEDER
değersiz... nasıl olsa dediğimize gelecek diye bakılıyor...

bence birkaz daha düşün bu çocukdan eş aile babası olur mu ? iyi düşün

Sen istiyosun diye evlendik ben nasil istersem oyle olucak gibi davraniyor adam sana. Kaybetme korkusu yok. Seni mutlu etme istegi yok..

bilmiyorum. benim ne kadar sogudugumun da farkinda degil.

dun aksam yolda yuruyorduk. daha ne kadar bana soguk davranacaksin dedi. bilmiyorum dedim. iyi ben o zaman eve gideyim isime bakayim dedi. elimi birakti eve dondu.

aylardir her gun agliyorum, agliyorum diye kiziyor bana. en son artik aglamayi biraktim...

konu ayrilmaya gelince ayrilalim diyor. ben dayanamiyorum barisiyorum. hatanin yarisi ondaysa yarisi da bende.

geceleri evlenip mutlu oldugumu degil de bu evden (onun ailesinin evinde kaliyoruz) tasindigimi hayal etmeye basladim artik.

KATILIYORUM

Sizden uzakta internette kadınlarla ilişkiler kurması konusundaki çözümünüz karşısında dumura uğradım. Pardon bu adam hangi ülkenin prensi? Bu kadar bulunmaz neyi var da bunca saygisizliga boyun egiyorsunuz?

Düğün konusuna hiç girmiyorum bile bunun yanında deve de kulak kalmış.

Korkarım bu saygısız ve büyük ihtimal sizi gerçekten sevmeyen bu adamla evleneceksiniz. Bile bile mutsuzluga gidiyorsunuz ne acı

e yoktu tabii ki.
Peki neden yok neden söylemedin?
Bu adamcığın sırtını toplamaktan bıkmadın mı?
Valla bilidğin mazoşistliğe giriyor senin davranışlar kendini ezdirmekten zevk alıyon heralde..
Sen ağlıyon ağlıyon adam umursamıyo bende en sonunda bıraktım ağlamayı diyorsun waoowww çözüme bak ee sonrasnda noldu sen susunca değerini anladı mı..
Daha ne yapması lazım evlenmekten vazgeçmen için?

anne babanızın o "laftan" haberi olması lazım ama, hakları çünkü.

Anam koca kıtlığı falan var da b ülkede ben mi bilmiyorum. Ne kadar yazık bir genç kızımız sırf evlenebilmek için kendinden vazgeçtiği yetmiyo ana babasının isteklerinden bile vazgeçiyor. Anne baba bi tek benim için mi çok önemli anlamadım. Daha çok şey yazardım üzüldüm çünkü arkadaşa ama benim de kızım var korkumdan yazamıyorum. İçimden düşüneceğim artık

Istmos, neden evleniyorsun bu adamla? Dürüst ol, mutlu değilsin, sevilmediğinin de farkındasın. Ne mecburiyetin var?

Beraber yaşıyoruz demişsin, aranızda bir şeyler yaşandı da ondan mı ayrılamıyorsun? (kusura bakma üzerime vazife değil ama sormak zorunda kaldım)

Eğer sebep buysa Allah aşkına ayrıl şu adamdan. Değmez güzelim. Mecbur falanda değilsin, seni mutlu edecek, sevecek adam gibi adam da bulursun emin ol. Ama bununla olmaz bu iş, değer vermeyen, ailesini düşünen, kolaya alışmış bir adamla olmaz.Hemen hemen aynı yaştayız sanıyorum, çocuk değilsin, olgun düşün biraz.

Hem kendinizi hem ailenizi ezdiriyorsunuz. Şimdi yaşanılan şeylerde belki sadece nişanlınız hatalı ama buna katlanıp bile bile lades dedikten sonra yaşayacağınız sıkıntılar sizin hatanız. İnsan seçimlerini yaşar. Evlisinizdir çocuk vardır işiniz yoktur ayrılmamayı bir derece anlarım ama şu şartlarda bu kadar ezdirmeyi anlayamıyorum.

Daha sevgiliyken nisanliniz sizi aldatmis ve siz bunun üzerine bu kötü huyundan kurtarmak! için adamı yanınıza almissiniz.

Şimdi de nisanliniz size , isteklerinize saygı duysun istiyorsunuz. Siz kendinize saygı duymamissniz ki adam napsin?

Sen onu alttan almaya devam ettikçe kendi içinde patlayacaksın.
Bencil, düşüncesiz bir adamla berabersin. Sinir hastası edecek cinsten.
Çok yanlış buldum senin tavrını. Böyle birine boyun eğmeni...
Neden sen huyuna gitmek zorundasın ki? Tamam olacaktır illa ki zaman zaman idare etmeler; ama her zaman sen üstlenemezsin bu rolü.
Çok kötü alıştırmışsın onu da belli ki. Şımarık çocuklar gibi. Çok itici.

baban yapacaksa neden istemiyor ..
nişanlının seni mutlu edebileceğine inanıyor ve evlenmek istiyor musun ? ?

Yorumlar çok ilginç geldi bana aslında.

Çok az kişi farklı yorum yapmış. Aslında düğün de hikaye. Önemli olan düğün yapmazsa çok şaşalı düğün yapan insanlar kısa sürede evleniyor. Bence anlayış meselesi. Sizin aileniz düğün istiyorsa yemek organize edersiniz amaç eğlence vs. ise gönül alırsınız. Milleti eğlendirmek için düğün yapmayın bence. Buda yeni moda çıktı ailelere külfet aslında. Oğlan haklı Yorgunluk başka ne denilebilir.

aslında nişanı siz yapıp düğünü onun şehrinde yapsaydınız daha iyi olurdu. Kınayı sizin şehrinizde yapabilirsiniz mesela....

ailen heveslenmis bsy istemis, hemen tafrasini koyup gelmem etmem diyerek seni nasil zor bi durumda birakiyor? simdi sen se mecbur aileni idare edeceksin dmi, kendin iki dugun istemiyo gbi davranacaksin? biraz empatisizlik mi var nisanlinda? yada bencillik, kendine dönüklük? nisanliyken gormek istemedigimiz sorunlar, evlilikte skntilar baslayinca bi goze batiyo ki sorma.. burda dugun dernek degil de adamin kafa yapisi onemli.. bi analiz et derim..

adam birak anlayis gostermeyi, gelmem gelirsem de surat asarim demis.. bu ozguven nedir acaba? kizi nasil zorda biraktigini dusunuyo mu acaba ailesinin karsisinda.. memnun olmaz bu tipler ve ilerde aman sorun cikmasn diye hicbsy paylasamaz ve talep edemezsin.. ki simdiden oyleymis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…