• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Belkı de bunu öğrenmk istıyorum üstüne gittikçe ters tepıyo ailemın sureklı sorması gerıyo ona patlıyorum tepkı vermıyo kısır döngü oldu yanı içinde şıkıştım kaldım
Ara sayfaları okumadım şehir değişikliğinden sonra mı böyle oldu? Gönlü başkasına kaymış olabilir mi?

Bana kalsa bır ayda tepkısız kalırım ama nişan olunca soruyolar gelsın istıyolar haklı olarak aeamız gergın olunca gelmk istemıyo öle işte tesekkur ederm bu arada cvp veren herkese

Galıba sekiz yıl boyunca o kadar çok kullandm ve bi şekılde bitiremedık ondan bu onu çok etkılemıyo . Cvp vermeyişi ondn
8 yıl boyunca ayrılalım ayrılalım derseniz tabi kaale aliñmazsınız. Sorunlarınız mi vardı yoksa yine böyle arayıp sormuyor muydu?

Yada şöyle bir şey mi yaşadınız. Nisan ,düğün,eşya masrafları mi çok?
sanki maddi sıkıntılar yaşıyor gibi..aileler de araya girince kendince bir çıkmaza girmiş gibi. .
Tabi Nisan olunca da sizi çantada keklik gibi görüyor..
Size sevgisinden eminseniz sadece bu ara böyleyse bir derdi olabilir.Dertleşin, ilgilenin onunla biraz ..Her aramadiginda seninle ayrılmak istiyorum demeyin yani, biraz sabır gösterin.
Mutlaka bir sebebi vardır.

Ewt sordum işler çok ve sıkıcı dedı işlerıyle ilgili sıkıntıları var müdürüyle anlaşamıyo ( yemı tayın oldu bu şehre) alışma sürecı zor geçıyo galıba başlarda çok gıttım üstüne nıye aramıyon faln dıye iyice uzaklaştı . Ben bunları söyleme başlayınca ıyıce sıkılıp telı kapattı. Sonra yıne bunları dıyck diye konuşmk istemıyo gıbı
Biraz sakin olun ..Daha yeni sizin sehrinize gelmiş. .Ona destek olacağınıza üstüne gidiyorsunuz..
Yani kendimi onun yerine koydum aynı şeyleri yaşasam bende ne arardım ne sorardım.Akışına bırakırdım.

Sabahtan beri tel kapalı demeseydin git konuş anlamaya çalış bilmemne derdim de nişanlı ve başka şehirde yaşayan bir adamın telefonunu bu kadar uzun süre kapalı tutması irrite edici

Biraz sakin olun ..Daha yeni sizin sehrinize gelmiş. .Ona destek olacağınıza üstüne gidiyorsunuz..
Yani kendimi onun yerine koydum aynı şeyleri yaşasam bende ne arardım ne sorardım.Akışına bırakırdım.
Üstüne gıtmıyorum artk sadece gunaydın ,nasılsın ve ıyi geceler yazıyorum cvp verıyo. Bide işte bu hoşluk olsun destek oldugumu hıssetsn dıye özel bı kutu haxırlayıp yolluycm belkı toparlarız yıne de olmazsa gerısını zmn gösterıck gıbı

Bunu da düşündüm ama o da ailesı derse ve aileler konuşursa ki ararlar olay büyüyücek içinden çıkılmaz bır hal alıcak aileme yansıtmadan kendım halletmk istıyorum son aşamaya kadar
Sen kendini kandiriyorsun.Şimdi farkında değilsin,ah imkanın olsa da iliskine uzaktan bakabilsen.Seni seviyorsa ki bence artık sevmiyor,ona böyle bi mesaj attığında iki eli kanda olsa çabalar,seni ikna eder,gönlünü alır.Ama sende olacağın farkindasin.Kabul edip işi bitirmesinden korkuyorsun.Hata ediyorsun.Geliyor gelmekte olan durdurmaya çalışıyorsun.Sen bu iliskide tek başınasın !

Üstüne gıtmıyorum artk sadece gunaydın ,nasılsın ve ıyi geceler yazıyorum cvp verıyo. Bide işte bu hoşluk olsun destek oldugumu hıssetsn dıye özel bı kutu haxırlayıp yolluycm belkı toparlarız yıne de olmazsa gerısını zmn gösterıck gıbı

3 gün aramamış, sürekli soğuk yapmış adama özel bir kutu falan hazırlamayın. Hediye vermeniz destek olmak istediğiniz anlamına gelmez aksine peşinde koşuyormuş hissi verir. Zaten araya soğukluk sokmuş adamı iyice uzaklaştırır.
Sizin şu an yapacağınız geri adım atmak ve beklemek. Ben olsam onu de yapmazdım gerçi de...

Ewt onu dedım dıye kızdı zaten bu kadar kolay işte senın için dıye onun tepkısı uzadı da uzadı . Dedım yüzüğü çıkarsam mutlu olucaksn gıbı gelıyo diye yanılıyosun dedı
Arkadaşa katılıyorum laf salataı onlar, gerçekten ayrılmaktan korksa deli divane olurdu iş buralara kadar gelmiş, kendi vicdanında kötü adam olmamak için ayrılalım istemiyorum diyemiyor belli ki yoksa en mutlu olması gereken zaman, derdi bile olsa sırf bu bile insanı nasıl motive eder.,

Yol yakınken dönün bu işten..

Sürekli ayrılmak istediğinizi söylüyorsanız
Sizi ciddiye almamış olabilir

Telefonu kapatacak kadar çok arayıp mesaj atıyorsanız o konuda haklı
Ben de rahatsız olurum art arda aramaktan sorgulamaktan

Sizin yapacağınız tek şey beklemek
Ne yanına gitmek nede sürpriz yapmak
Biraz zaman verin yüzyüze gelince hal ve hareketlerinden anlarsınız ne yapmak istediğini

Bence bir süre, belki bir iki ay zamana bırakın, geri çekilin. Peşinden koşuyor gibi hissettirmeyin ona. Değişmezse, evliliği gözden geçirin cidden. Eğer başka bir problemi yoksa evlenmek istemiyor gibi gerçekten.

Isin icinde aileler varken boyle sorumsuzca asla davranamaz.
Tamam nisanlilik donemi gergin bir donemdir.Birkac kez aramiz bozuk olmasina ragmen annemler istedi diye bize gelip gayette iyiymis gibi rol yapip gitmisligi vardir esimin.Daha ciddiyetin farkinda degil herhalde kendisi ailenin icine girdiginin.

Back