Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Aramayan sormayan erkek için beklemek kendi hayatınızdan zaman çalmakla eş değer boşverin ben ayrılıyorum yazın bakalım ne yapacak

Nişanlandı diye korku mu oluştu acaba. Hani evlenecem nasıl ev geçinecek sorumluluk binecek gibisinden. Bizde 8 sene üstüne nişanlandık 9.senede evlendik. Bu tarz bi olay yaşamadık. Normal değil.
Tepkıleri çok sert tartışıcksan arama dedı . Msj kısa ve net cvp verıyo kafasına göre takılıyo bu bu benı gerıyo daha çok üstüne gidiyorum . Çıkılmaz bır hal aldı işte geçmıyo soguklugu öfkesı eskıden bı zmn sonra unuturduk tartışmalarımız bu jadar uzamazdı şimdi ailelerle girdi o gelmeyınce ailemde ne oluyo dıyo ne dıyucegımı bılmıyorum artk

Çok sinir bozucu bi durum ama dayanabildiğin kadar dayan mesaj atma arama. Üstüne hep sen düştüğün için beyfendi kaçışlarda. Sen şimdi kendini geri çek bakalım ne yapacak.

Bu kadar kolay bitirelim olayına girmeyin ya.. bi güzelce konusun acele etmeyin bi sıkıntısı bi derdi olabilir zamana bırakın.. baktınız ki olmuyor sonucta evlenmediniz daha atarsınız nisani olur biter.. ama önce bi anlamaya calısın sebebi neymiş??

İşte yapmk istedığım bu konuşabılmk yoksa kimseyle zorla evlenmk gıbı bır isteğim olmadı olamaz . Zaten bitirmiştim o geldı yalvar yakar getırdı ailesını babam çok tepkılıydı karşısında durdu kör aşık değilim yanı sadece bu aralar değişti sebebını çözemıyorum. Gerekırse kalkıp gıdıp yuzyuze konuşmayı demıycm ama yıne olmuyo biter zaten sadece ailem ve onun arasında kalmk çok yordu ve yıprattı bır yol gösteren fıkır veren olur dıye yazdm

İşin içine aileleri sokmadan çözmeye çalışmanız mantıklı. Ancak bir aydır sorunun ne olduğunu nasıl anlamadınız? Size ne gibi cevaplar veriyor? Akşamları iş çıkışı falan (hadi diyelim çok yoğun) konuşmuyor musunuz? Haftasonu yanınıza gelmiyor mu? Ayrılcam naraları atmadan bağırmadan çağırmadan sormayı deneyin. Bunca zaman birbirimizi bekledik herşey yoluna girdi derken senin benden uzaklaşmanı anlamıyorum. Bir sorunun varsa benimle paylaşmanı beklerdim bir sorun yokken bunları yapıyorsan bana karşı bakış açın değişmiş olmalı. Bana söylemek istediğin birşey var mı diye sorun. Hala sizi tersliyorsa ailelere haber verebilirsiniz. Nişan atmak zor geliyor olabilir esas boşanmak daha zor.

Ewt sordum işler çok ve sıkıcı dedı işlerıyle ilgili sıkıntıları var müdürüyle anlaşamıyo ( yemı tayın oldu bu şehre) alışma sürecı zor geçıyo galıba başlarda çok gıttım üstüne nıye aramıyon faln dıye iyice uzaklaştı . Ben bunları söyleme başlayınca ıyıce sıkılıp telı kapattı. Sonra yıne bunları dıyck diye konuşmk istemıyo gıbı

Buradan bakınca nişanlınız suçlu ama sizi de tanımıyoruz ilişkinizin dinamiklerini bilmiyoruz. Benim eşim/sevgilim telefonunu kapat(a)maz mesela aynı şekilde ben de kapatmam. Kapatıyorsa aramızda çözülmesi çok zor olan sorunlar varmış gibi hissederim. Aynı şekilde ayrılalım kelimesini kulanmam/z. Eğer kullanıyorsak gerçekten ayrılma raddesindeyizdir. Siz ayrılık lafını çokça kullandıysanız, bu telefon kapamalar sıkça oluyorsa bu durumu ilişkinizin içinde aramak lazım. Biraz zaman tanıyın havadan Sudan konuşun siyaset olur saçma sapan bir dizi olur ortak sevdiğiniz birşey olur her neyse onlardan konuşun. Bunlara da ters cevap veriyor mu bakın.

Ya da ne bıleyım bı kargo yollamk istıyorum içine de duygularımı anlatan bır mektup saçmanı gelır dıye duşunuyorum ya da tepkı vermez mı duye duşunuyorum

Ya da hanı derler ya nişanlanınca araya cok vesvese gırer nazar faln değer dıye öle düşünüp bıraz rahatlamk geçicegını düşünmk istıyorum

Ya da ne bıleyım bı kargo yollamk istıyorum içine de duygularımı anlatan bır mektup saçmanı gelır dıye duşunuyorum ya da tepkı vermez mı duye duşunuyorum
Duygularınızı yüzyüze anlatırsınız. Madem içinizden bunu yapmak geliyor kısa bir not yollasanız yeterli. O değil de tepkisiz kalmak nedir? Ne bileyim arada sorun var ama sorundan emin değilsiniz, kargo yollasam tepkisiz mi kalır diyorsunuz? İletişiminiz çok mu zayıf ilişkinizde anlamadım. Bir üye vardı baya zaman oldu sevgilisine çok ünlü bir markanın gömleğini almış kargolamıştı. Sevgilisi aradan bir ay geçmesine rağmen kargoyu aldım teşekkür ederim falan dememiş üstüne üstlük gömleği babasına vermişti. Böyle tepkisiz değildir herhalde. Böyleyse evlilik nasıl olur ki?

Hayır tepkı derkn tesekkur eder mutlaka ama ben eskısı gıbı olurmu duye duşunuyorum. Yanı çabama cvp verır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…