- 4 Aralık 2016
- 72
- 12
- 18
- 38
- Konu Sahibi Sevilmeyenkz
-
Belkı de bunu öğrenmk istıyorum üstüne gittikçe ters tepıyo ailemın sureklı sorması gerıyo ona patlıyorum tepkı vermıyo kısır döngü oldu yanı içinde şıkıştım kaldımDuyguları değişmiş olabilir mi?
Ara sayfaları okumadım şehir değişikliğinden sonra mı böyle oldu? Gönlü başkasına kaymış olabilir mi?Belkı de bunu öğrenmk istıyorum üstüne gittikçe ters tepıyo ailemın sureklı sorması gerıyo ona patlıyorum tepkı vermıyo kısır döngü oldu yanı içinde şıkıştım kaldım
Sın ıkı aydır böle dort aydır buradaAra sayfaları okumadım şehir değişikliğinden sonra mı böyle oldu? Gönlü başkasına kaymış olabilir mi?
8 yıl boyunca ayrılalım ayrılalım derseniz tabi kaale aliñmazsınız. Sorunlarınız mi vardı yoksa yine böyle arayıp sormuyor muydu?Galıba sekiz yıl boyunca o kadar çok kullandm ve bi şekılde bitiremedık ondan bu onu çok etkılemıyo . Cvp vermeyişi ondn
Biraz sakin olun ..Daha yeni sizin sehrinize gelmiş. .Ona destek olacağınıza üstüne gidiyorsunuz..Ewt sordum işler çok ve sıkıcı dedı işlerıyle ilgili sıkıntıları var müdürüyle anlaşamıyo ( yemı tayın oldu bu şehre) alışma sürecı zor geçıyo galıba başlarda çok gıttım üstüne nıye aramıyon faln dıye iyice uzaklaştı . Ben bunları söyleme başlayınca ıyıce sıkılıp telı kapattı. Sonra yıne bunları dıyck diye konuşmk istemıyo gıbı
Baska bi kizmissin gibi denemeyi denedin mi. Sosyal medyadan falan.
[/QUOTE başka bi kız mı var dmk istedının anlamadm kusura bakmayın
Üstüne gıtmıyorum artk sadece gunaydın ,nasılsın ve ıyi geceler yazıyorum cvp verıyo. Bide işte bu hoşluk olsun destek oldugumu hıssetsn dıye özel bı kutu haxırlayıp yolluycm belkı toparlarız yıne de olmazsa gerısını zmn gösterıck gıbıBiraz sakin olun ..Daha yeni sizin sehrinize gelmiş. .Ona destek olacağınıza üstüne gidiyorsunuz..
Yani kendimi onun yerine koydum aynı şeyleri yaşasam bende ne arardım ne sorardım.Akışına bırakırdım.
Ver eline yüzüğü. Evlenince kimse iyi veya mükemmel olmuyor kizlar. Denedik test ettik yaniBılmıyorum bitirelim dıye msj attım hıc cvp vermedı
Sen kendini kandiriyorsun.Şimdi farkında değilsin,ah imkanın olsa da iliskine uzaktan bakabilsen.Seni seviyorsa ki bence artık sevmiyor,ona böyle bi mesaj attığında iki eli kanda olsa çabalar,seni ikna eder,gönlünü alır.Ama sende olacağın farkindasin.Kabul edip işi bitirmesinden korkuyorsun.Hata ediyorsun.Geliyor gelmekte olan durdurmaya çalışıyorsun.Sen bu iliskide tek başınasın !Bunu da düşündüm ama o da ailesı derse ve aileler konuşursa ki ararlar olay büyüyücek içinden çıkılmaz bır hal alıcak aileme yansıtmadan kendım halletmk istıyorum son aşamaya kadar
Üstüne gıtmıyorum artk sadece gunaydın ,nasılsın ve ıyi geceler yazıyorum cvp verıyo. Bide işte bu hoşluk olsun destek oldugumu hıssetsn dıye özel bı kutu haxırlayıp yolluycm belkı toparlarız yıne de olmazsa gerısını zmn gösterıck gıbı
Arkadaşa katılıyorum laf salataı onlar, gerçekten ayrılmaktan korksa deli divane olurdu iş buralara kadar gelmiş, kendi vicdanında kötü adam olmamak için ayrılalım istemiyorum diyemiyor belli ki yoksa en mutlu olması gereken zaman, derdi bile olsa sırf bu bile insanı nasıl motive eder.,Ewt onu dedım dıye kızdı zaten bu kadar kolay işte senın için dıye onun tepkısı uzadı da uzadı . Dedım yüzüğü çıkarsam mutlu olucaksn gıbı gelıyo diye yanılıyosun dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?