Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

8 yılı silip atma falan yok bi ilişki bitereceksin bundan sonra ki 8 yıllarını kurtaracaksın. Zoraki, ayıp olmasın ya da elalem ne der diye evlenirsen eğer bir seneye kalmaz boşanırsın hemde travmalarla belki de kucağında çocukla.
Gerçekleri bazen yaşarken göremeyiz. Kendine zaman ver ve uzaktan bak.

bu sefer dönüşü olmaz tamamen verdığım karardan emin olmk istiyorum ya da ne istedığımı bılmıyorum bu süreç çok yıprattı yordu benı

Sekız yılımı silip atamıyorum. Zorluklarla taktım yüzüğümü ailem uzak duye istemedı buyukler gırıp ıkna ettı
Şimdi sekiz yılı çöpe atmazsanız kalan ömrünüzü çöpe atmış olursunuz. Bir adam böyle davranıyorsa sevmiyor ve istemiyodur. Bunun başka nedeni olamaz. Neden nasıl dye başka sebepler arama kendine.

Bitirelim diye mesaj atmışsınız. Normal bir durumda telefona sarılıp ne oldu falan diye hemen araması gerekirdi. Karşınıza alıp konuşun. Sizi tatmin etmeyen bir konuşma yaparsa hemen ayrılın.
Ewt onu dedım dıye kızdı zaten bu kadar kolay işte senın için dıye onun tepkısı uzadı da uzadı . Dedım yüzüğü çıkarsam mutlu olucaksn gıbı gelıyo diye yanılıyosun dedı

Nişanlandı diye korku mu oluştu acaba. Hani evlenecem nasıl ev geçinecek sorumluluk binecek gibisinden. Bizde 8 sene üstüne nişanlandık 9.senede evlendik. Bu tarz bi olay yaşamadık. Normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…