Özür dileme nedenim onun sorununu kendi sorunum gibi görmemdi. Kendi ailesine hayır diyemiyor ve ben bunun için bağırıp çağırdım. Bu benim sorunum değil, onun sorunuydu. Bir nevi kendimi rahatlatmak, şunu da yapsaydım, şöyle olsaydı diye aklımda soru işareti kalmasın diye yaptım. Affedilmek vs. değildi amacım. Aldatma olayında da kesinlikle haklısınız. Aklından geçmesi bile aldatmadır. Sadece şöyle düşünüyorum bir çift terapisi ya da onun psikolojik destek alması çözer miydi, bu olaylar tekrarlar mıydı?Nerde tutsanız elinizde kalıyor ilişki. Ayrılıp üzerine özür dilemek gibi büyük koskocaman bir geri vites yaparak inanılmaz bir hata yapmışsıniz . Ailesine hayır diyemeyen ve sizi aldatan ( siz yeltenmis diyorsunuz ama bu aldatma) bir adamdan ne gibi bir mutluluk motivasyonu bekliyorsunuz ?
Hayır, şu an çalışmıyorum.Çalışıyor musunuz?
Ne değişecek ? İlişkiye devam etmek istiyorsunuz yani . E böyle başı bozuk bir adamla devam edecekseniz terapiye gidip para ve zaman kaybetmeyin malum vakit nakittir masrafa gerek yok . Her şekilde affedecek ve yutacaksiniz belliki.Özür dileme nedenim onun sorununu kendi sorunum gibi görmemdi. Kendi ailesine hayır diyemiyor ve ben bunun için bağırıp çağırdım. Bu benim sorunum değil, onun sorunuydu. Bir nevi kendimi rahatlatmak, şunu da yapsaydım, şöyle olsaydı diye aklımda soru işareti kalmasın diye yaptım. Affedilmek vs. değildi amacım. Aldatma olayında da kesinlikle haklısınız. Aklından geçmesi bile aldatmadır. Sadece şöyle düşünüyorum bir çift terapisi ya da onun psikolojik destek alması çözer miydi, bu olaylar tekrarlar mıydı?
Bu adam sizi 2 defa aldatmaya yeltendi veya aldattı ama siz ailesine düşkünlüğü sebebiyle ayrılmaya karar verdiniz doğru mu anladım ? Pardon ama sizin kendinize hiç saygınız yokmu ? Bu kadar değersiz hissettiren bir adamdan ayrı duramıyorum Stokholm sendromu falan mı ? Sen kendine bunu layık görüyorsan o sana neleri layık görüyordur bir düşün derim. Önce can sonra Canan. Beni mutlu etmeyen herkesten koşarak uzaklaşırım.bir de bununla ömür geçireceğine falan inanıyorsan hayret ötesi hayret içindeyim. Allah tez zamanda akıl fikir versin .Merhaba, uzun bir konu. Önerilerinizi almak istiyorum. 3 yıllık bir ilişkimiz var. 5 aydır nişanlıyız. Ben evde tek kaldığım için, nişanlım izin gününde bizdeyken, sabah 6'da nişanlımın ailesi arayıp onu çağırdı, kavga ettik. Ben her dediklerini yaptığını, hiçbir şeye hayır demediğini, söyleyip bağırdım. Koskoca insanlar neden sürekli sana ihtiyaç duyuyor vs. dedim. O da ne yapayım ikiye mi bölüneyim dedi. O gitmeden ben sinir haliyle ve gitmesin diye çıkarıp yüzüğü fırlattım. Gittikten sonra, ben onu engelledim. O da aramadı beni. 5 gün hiç konuşmadık, görüşmedik. En son belirsizlikten kurtulma umuduyla, ben onun işyerine gittim konuşmak için, kendi payıma düşen hatamı kabul edip özür diledim. O da benimle mutlu olmadığını, evlenince her şeyin daha kötü olacağını falan söyledi. Ben de mutlu ve huzurlu olmadığımı, sürekli bir aile sorunu çıktığını söyledim. Bunları daha önce de söylüyordum ve o benim ayrılmama izin vermiyordu.
Aklının yeni mi başına geldiğini, o kadar emek ve zaman harcadığımızı, ben ilişkimiz için psikiyatri ve psikolog yardımı almaya başlamışken, neden beni yarı yolda bırakmak istediğini ağlayarak sordum. Sonrasında çift terapisine gitmeyi önerdim, bitecekse böyle bitsin dedim, kabul etmedi.
İnstagramına bakmak istediğimi söyledim zorla baktım, kadınlara yazmıştı. Daha öncede yapmıştı, aldatmaya yeltenmişti. Barışmak için ikna etmişti beni.
Ben instagramı görünce ağlayarak bitti, gelip yüzüklerini de al, deyip gittim. Yüzükler sen de kalsın, masraflar için dedi. Ben de senin olsun, satarsın dedim.
Sonrasında bana mesaj attı eve gittin mi, üzgün gittiğin için üzüldüm vs. diye. Tabi ben de cevap verdim.
Yine gün içinde ara ara da olsa konuşuyoruz. Ben sakin kalmaya çalışıyorum. Biliyorum beni arada derede bırakıp, kendisinin başka şeyler yaptığını ama kendimi ondan uzak tutamıyorum. Göndermeli durumlar vs. paylaşıyorum. Belki işe yarar, pişman olur diye. Ama saçma olduğunu da biliyorum.
Bir yandan da annem ayrılmamı istemiyor. Mutsuz olduğumu gördüğü hâlde dönüşü yokmuş gibi davranıyor. Anneme söyleyemedim bunların hiçbirini o da üzmesin diye. Biz paramız olmadığı hâlde bu nişan için çok borç yaptık annemle birlikte. Tam bir hayal kırıklığı silsilesi bu durum.
Çok güzel biriside değilim. Ve ben çok yalnız bir insanım. 3 yıl boyunca o ve ailemden başka kimse yoktu, hâlâ yok. Boşluğa düşmekten çok korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Bu ilişkinin geri dönüşü var mı sizce? O kadar emek ve zaman boşa giderse nasıl bir ruh haline girerim bilemiyorum... Kendimi bu durumdan kurtarmak için ne yapabilirim?
Evlenirseniz de yalnız kalmayacaksınız merak etmeyin. Siz, kocanız ve kocanızın sevgilileri olarak güzel bir grup olursunuz.Merhaba, uzun bir konu. Önerilerinizi almak istiyorum. 3 yıllık bir ilişkimiz var. 5 aydır nişanlıyız. Ben evde tek kaldığım için, nişanlım izin gününde bizdeyken, sabah 6'da nişanlımın ailesi arayıp onu çağırdı, kavga ettik. Ben her dediklerini yaptığını, hiçbir şeye hayır demediğini, söyleyip bağırdım. Koskoca insanlar neden sürekli sana ihtiyaç duyuyor vs. dedim. O da ne yapayım ikiye mi bölüneyim dedi. O gitmeden ben sinir haliyle ve gitmesin diye çıkarıp yüzüğü fırlattım. Gittikten sonra, ben onu engelledim. O da aramadı beni. 5 gün hiç konuşmadık, görüşmedik. En son belirsizlikten kurtulma umuduyla, ben onun işyerine gittim konuşmak için, kendi payıma düşen hatamı kabul edip özür diledim. O da benimle mutlu olmadığını, evlenince her şeyin daha kötü olacağını falan söyledi. Ben de mutlu ve huzurlu olmadığımı, sürekli bir aile sorunu çıktığını söyledim. Bunları daha önce de söylüyordum ve o benim ayrılmama izin vermiyordu.
Aklının yeni mi başına geldiğini, o kadar emek ve zaman harcadığımızı, ben ilişkimiz için psikiyatri ve psikolog yardımı almaya başlamışken, neden beni yarı yolda bırakmak istediğini ağlayarak sordum. Sonrasında çift terapisine gitmeyi önerdim, bitecekse böyle bitsin dedim, kabul etmedi.
İnstagramına bakmak istediğimi söyledim zorla baktım, kadınlara yazmıştı. Daha öncede yapmıştı, aldatmaya yeltenmişti. Barışmak için ikna etmişti beni.
Ben instagramı görünce ağlayarak bitti, gelip yüzüklerini de al, deyip gittim. Yüzükler sen de kalsın, masraflar için dedi. Ben de senin olsun, satarsın dedim.
Sonrasında bana mesaj attı eve gittin mi, üzgün gittiğin için üzüldüm vs. diye. Tabi ben de cevap verdim.
Yine gün içinde ara ara da olsa konuşuyoruz. Ben sakin kalmaya çalışıyorum. Biliyorum beni arada derede bırakıp, kendisinin başka şeyler yaptığını ama kendimi ondan uzak tutamıyorum. Göndermeli durumlar vs. paylaşıyorum. Belki işe yarar, pişman olur diye. Ama saçma olduğunu da biliyorum.
Bir yandan da annem ayrılmamı istemiyor. Mutsuz olduğumu gördüğü hâlde dönüşü yokmuş gibi davranıyor. Anneme söyleyemedim bunların hiçbirini o da üzmesin diye. Biz paramız olmadığı hâlde bu nişan için çok borç yaptık annemle birlikte. Tam bir hayal kırıklığı silsilesi bu durum.
Çok güzel biriside değilim. Ve ben çok yalnız bir insanım. 3 yıl boyunca o ve ailemden başka kimse yoktu, hâlâ yok. Boşluğa düşmekten çok korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Bu ilişkinin geri dönüşü var mı sizce? O kadar emek ve zaman boşa giderse nasıl bir ruh haline girerim bilemiyorum... Kendimi bu durumdan kurtarmak için ne yapabilirim?
Çok teşekkür ederimDaha nisanliyken aldatmaya teşebbüs başlı başına ayrılık sebebidir dönüşü olmamalıdır.
Para her türlü ödenir yoluna koyulur.
Ben şimdiki ilişkin icin degil ileriye dönük konuşmak istiyorum terapilerini aksatma,ve kendini yetiştirmek ten iyilestirmekten de vazgecme.
Tepkilerin noktasinda kendini gözden geçir ve kendini bu noktalarda iyileştir terbiye et.bagirmak yüzük atmak engellemek göndermeli durumlar atmak her iliskinde sana negatif bir durum katar..sevilmenin istenmenin begenilmenin şartı güzellik değildir bence yaydigin ışıkla alakalı.bu noktada kendini sev.ruhunu tamir et..ışığını parlat.
Kimse vazgeçilmez değildir.bir arkadaşım vardı bana şey demişti hayatta en zor ayrılık çocuğunun babasını bırakmaktır.burda onlarca kadın çocuklarının baba larını bırakıyor.yillari heba oluyor.maddi manevi yıkıntılar içinde güller açarak çıkıyorlar..
Yolun çok çok başındasıniz.ve beyninizde dönen düşünceler sizin hayatınız degil varsayiminiz. Bunu unutmayın..
Ben evde tek kaldığım için, nişanlım izin gününde bizdeyken, sabah 6'da nişanlımın ailesi arayıp onu çağırdı, kavga ettik. Ben her dediklerini yaptığını, hiçbir şeye hayır demediğini, söyleyip bağırdım. Koskoca insanlar neden sürekli sana ihtiyaç duyuyor vs. dedim. O da ne yapayım ikiye mi bölüneyim dedi. O gitmeden ben sinir haliyle ve gitmesin diye çıkarıp yüzüğü fırlattım. Gittikten sonra, ben onu engelledim. O da aramadı beni. 5 gün hiç konuşmadık, görüşmedik.
Bir yandan da annem ayrılmamı istemiyor
Ve onun ailesi artık ben olacaksam beni yok sayıp, gitmemesi gerekiyordu.
Ya sizzzzz ne yaptığınızın farkında mısınız ? Hemennn ayrılın bakınnnn hemenn! Asla geri dönmeyinnn ! Siz dua edin nişanlı arefesinde bozukluk vermiş . Kadınlara yazan bir insanı nasıl affedersiniz aklım almıyorMerhaba, uzun bir konu. Önerilerinizi almak istiyorum. 3 yıllık bir ilişkimiz var. 5 aydır nişanlıyız. Ben evde tek kaldığım için, nişanlım izin gününde bizdeyken, sabah 6'da nişanlımın ailesi arayıp onu çağırdı, kavga ettik. Ben her dediklerini yaptığını, hiçbir şeye hayır demediğini, söyleyip bağırdım. Koskoca insanlar neden sürekli sana ihtiyaç duyuyor vs. dedim. O da ne yapayım ikiye mi bölüneyim dedi. O gitmeden ben sinir haliyle ve gitmesin diye çıkarıp yüzüğü fırlattım. Gittikten sonra, ben onu engelledim. O da aramadı beni. 5 gün hiç konuşmadık, görüşmedik. En son belirsizlikten kurtulma umuduyla, ben onun işyerine gittim konuşmak için, kendi payıma düşen hatamı kabul edip özür diledim. O da benimle mutlu olmadığını, evlenince her şeyin daha kötü olacağını falan söyledi. Ben de mutlu ve huzurlu olmadığımı, sürekli bir aile sorunu çıktığını söyledim. Bunları daha önce de söylüyordum ve o benim ayrılmama izin vermiyordu.
Ne değişecek ? İlişkiye devam etmek istiyorsunuz yani . E böyle başı bozuk bir adamla devam edecekseniz terapiye gidip para ve zaman kaybetmeyin malum vakit nakittir masrafa gerek yok . Her şekilde affedecek ve yutacaksiniz belliki.
Blof yaparken biraz daha dikkat edersiniz belki artıkMerhaba, uzun bir konu. Önerilerinizi almak istiyorum. 3 yıllık bir ilişkimiz var. 5 aydır nişanlıyız. Ben evde tek kaldığım için, nişanlım izin gününde bizdeyken, sabah 6'da nişanlımın ailesi arayıp onu çağırdı, kavga ettik. Ben her dediklerini yaptığını, hiçbir şeye hayır demediğini, söyleyip bağırdım. Koskoca insanlar neden sürekli sana ihtiyaç duyuyor vs. dedim. O da ne yapayım ikiye mi bölüneyim dedi. O gitmeden ben sinir haliyle ve gitmesin diye çıkarıp yüzüğü fırlattım. Gittikten sonra, ben onu engelledim. O da aramadı beni. 5 gün hiç konuşmadık, görüşmedik. En son belirsizlikten kurtulma umuduyla, ben onun işyerine gittim konuşmak için, kendi payıma düşen hatamı kabul edip özür diledim. O da benimle mutlu olmadığını, evlenince her şeyin daha kötü olacağını falan söyledi. Ben de mutlu ve huzurlu olmadığımı, sürekli bir aile sorunu çıktığını söyledim. Bunları daha önce de söylüyordum ve o benim ayrılmama izin vermiyordu.
sonrasında doğru olanı olanı yapmşsınız ama lütfen onun peşinden koşmayın olacaksa da u saatden sonra zor bir şekilde olur olmazsada umarım hayat sizi daha güzel insanlarla karşılaştırsınÇünkü sabah sabah abisi 2, yengesi 7, annesi 2, ablası 4 kere aramıştı. Ben de açmayınca, anneme kadar aramışlar. Ortada ölüm ya da hayati bir mesele yokken böyle yapılması ve nişanlımında "siz ne yapıyorsunuz" dememesi öfkelendirmişti beni. Üstüne bana düzgün bir açıklama yapmadan gitmesi normal değildi. Ben de normal, sağlıklı tepki veremedim. Onun için hatamı kabul edip, özrümü de diledim. Fakat o hâlâ kabul etmedi, bunun normal olduğunu savunuyor. Ve onun ailesi artık ben olacaksam beni yok sayıp, gitmemesi gerekiyordu.