- 31 Mart 2015
- 381
- 70
- 38
- Konu Sahibi caresizkiz
Beni bıraktı , terk etti mantığıyla yaklaşırsanız mutsuz olursunuz. Anlaşamadınız ve nişanı attınız; böyle bakın olur mu ?
(
Ne güzel yazmışsınız. İnsan neye odaklandıysa hayatının merkezi o konu oluyor .... ((Ben de onu söylüyorum. 11 saat konuşmadılarsa, siz de karpuz değilsiniz ki mevsiminiz geçsin, siz de muhatap olmasaydınız. Bazen olayları akışına bırakmak gerekir.
Her olayda bizim için bir hayır vardır. Boş yere üzüyorsunuz kendinizi. İlerde bu olay aklınıza geldiğinde güleceksiniz bile. Siz bu olaydan çıkarmanız gereken dersi çıkarın ve yolunuza devam edin.
Bakın bebeğini düşüren annelere doktorlar şöyle derler: Düşerse üzülmeyin. Sağlıklı bebek düşmez çünkü.
Hayat böyle. Baştan sorunlu başlayan bir ilişki hep öyle sorunlu devam eder.
Şükredin. Başkalarını da boş verin ne diyeceğim diye düşünmeyin. Hayat sizin hayatınız, nasıl istiyorsanız öyle yaşayın. Başkaları için yaşamayın. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Merak etmeyin, elbet sizin de bir yerlerde bir kısmetiniz var ama daha zamanı değil demek ki karşınıza çıkmamış.
Ben evlendiğimde 30 yaşındaydım, hiç de geç kaldığımı düşünmedim. 12 yıl sonra da evliliğim bir gün onun sebepsiz terk etmesiyle bitti. Hayat devam ediyor. Biz oğlumla yeni bir yaşama başladık, çok da mutluyuz. Boş yere kendinizi heba ediyorsunuz.
ama öyle oldu ...