- 31 Mart 2015
- 381
- 70
- 38
- Konu Sahibi caresizkiz
Canlarım benim üzüldüğüm yemek ısmarlaması vs. değil. Terkedilmiş olmam. durduk yere onca hazırlığın üstüne bırakılmış olmam. (( hasta annemin ve benim bu acıları yaşıyor olması ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın ( aslında hep alttan aldım. Ve hoş karşıladım. HAni para harcamak istemiyor vs. diye.. Ama bir yemekten insan fakir olmaz. Aslında şu an konu yemek ısmarlamaması değil. vurgu yapmak istediğim geri dönmesini istemem. Sebebi basit bir nedeni bahane edip ayrılmış olması terketmesi, gururum kırık, ailecek zor günler geçiriyoruz
Annesinin bu kadar etkisinden kalan bir adamın geri dönmesini istemen çok yanlış. Geri döner ama parmağında oynatmaya çalışır bu defa sizi. Lütfen yapmayın etmeyin. Kurtulduğunuza sevinin. Güzel günler geçirin
Canım benim boşlukta gibiyim duygularım hayallerim karmakarışık. hep kendimi suçluyorum ...
Evet haklısınız (((
Bir de pişman olmasını çok istiyorum. Hani beni terkeden ki o emnliği ve mutluluğu tarif edemem size o duyguları yaşatması açısından (( gerçekten pişman olsun
Canım keşke geri dönse inan kabul etmyeceğim. bir görsen bana aldığı kremlere hiç dokummaıştım. onları gönderince hiçmi içi acımadı acaba yazık hiç ellememiş ((Kendini suçlu hissedeceğin hiçbir şey yok. Emin ol buna. Bu boşluk hissi çok normal. Ama olur da geri dönerse falan sakın kabul etme.
Ozaman hayırlısı olmuş kısmetse döner dolaşır bulur seniCanım benim zaten düğünden de vazgeçtim.Sevdiğimi herşekilde belli ettim. Sade nikah olsun dedim. Yine de bitirdi....
Aslında tanıyor aileler birbirni işin tuhaf yanı o zaten. anneler babalar tanışık... nasıl olur da böyle olur zaten hiç aramdılar bizi... hep kendimi suçlar oldum.Bakın ben bu adam cimri değil demiyorum. Bu adam bence de cimri. Ama siz de hem biraz fazla çekingensiniz hem de bu adam için hayallerinizden vazgeçeceksiniz. Düğünden neden hemen vazgeçiyorsunuz? Adam derdini adam gibi anlatsa da bir orta yol bulabilseniz. Durumlarını söyleseler de siz de ona göre isteseniz. Aranızdaki uyumu bilemicem ama inanılmaz bir iletişim kopukluğu var. Bir yandan da diyorum dışardayken 10 saatte biri acıktığını söyleyemezken diğeri de bunu anlayamazken ortak paydada buluşup düğün mü konuşacaklar. Görücü usulünde sizi tanıştıran kişi iki tarafı da pek tanımıyormuş galiba.
kurtulduğun için şükretmelisin. üzerinden biraz zaman geçsin bunu sen de anlayacaksın.
ayrıca lütfen bu denli olgun olmayan bir adamın sana dönmesini isteme.
çevrenin senin hakkında düşündüklerini de umursama bu herkesin başına gelebilir.
Canım ama bizi bir araya getiren aile büyükleri, hiç mi insan aramaz helalleşmek için. Hasta anneme hiçmi geçmiş olsun demez ...ona aileci demişsin ama sen de aileci gibisin 33 ve 39 yaşında iki insan ama ayrılığı bile aileyle yapmayı düşündün galiba serseri gibi ikimiz ayrıldık ne demek, ilişki sizin aranızda tabiki siz ayrılacak ya da devam edecektiniz
((((((((((Ozaman hayırlısı olmuş kısmetse döner dolaşır bulur seni
Kıraçın da var ya Şarkısı razıysan gel benimle diye ama öyle bir dünya yok! Üstüne düşeni yapacaklar tabi karşı tarafta makul olacak
Cimri biriyle hayat geçmezdi zaten
Canım ama bizi bir araya getiren aile büyükleri, hiç mi insan aramaz helalleşmek için. Hasta anneme hiçmi geçmiş olsun demez ...
Ben de onu söylüyorum. 11 saat konuşmadılarsa, siz de karpuz değilsiniz ki mevsiminiz geçsin, siz de muhatap olmasaydınız. Bazen olayları akışına bırakmak gerekir.Büyükler konuşurlar da aile beni muhatap almadıki ( ailemi de muhatap almadı. 11 saat oturmaya geldiler. Annem hasta ve 11 saat oturdular tek konu açmadılar..... ah ediyorum ailece hepsine onurumuzla oyndaılar....
Canım duygularıma tercüman oldun. Benim tek hatam düğünde ısrar etmek oldu. Ama bu da hatamıdır bilmem. sonrasında zaten nikah istedim.ama o beni bıraktı (( terketti ....
Yani en azından evet bir şeyler yiyelim diyip kendi yediğinizi de yeri geldi mi ödeyebilirsiniz. Hiç mi arkadaşlarınızla dışarda buluşup bir şeyler yapmıyorsunuz? Bu durumda hadi şurda bir şeyler yiyelim demekten çekiniyor musunuz? Artık neredeyse bir yastığa baş koyacağınız adamdan çekinmek neden?
orası ayrı konu zaten, yerden göğe haklısın 11 saat bi evde oturulup düğün konusu nasıl açılmaz efsane yani
39 yaşına kadar neden evlenmemiş doktor falan da profluga mı oynuyo
((Kendi de ödeyebilir, teklifte edebilir fakat burada önemli olan adamın tavrı. Kendini belli etmiş.