Güzel kızım,iyi misin sen ? Hipnoza filan mı girdin ?
Nedir böyle anlamıyorum.Adam senin hayatının merkezine oturmuş.
Merkez dediğim de seni hapsettiği çember.
O çemberin dışına zaten çıkamıyorsun.
Dolayısıyla hayatı unutmuşsun.Hayat böyle değil.
Gönül ferman dinlemiyor diyorsun.Gönlünün dinleyecek kimsesi kalmamış ki...
Topla kendini,geç olmadan hayatını geri al.
Hepinize cevaplarınız ve ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Son zamanlarda çok kavga çıkarıyorum bu durumlardan dolayı. Anlattığınız herşeyin son derece farkındayım zaten, ama biyerden başlamam gerekiyordu işte. Paylaşacak kimsem olmadığı için içimi sizlere dökmek istedim, anneme de anlatmak istemiyorum bu kadar bunaldığımı bir bilse üzüntüden kahrolur.. Mutsuz olduğumu görmesini istemiyorum... Durumum cidden "depresyon" şuan, nişanlımın ailesi düğün hazırlıkları dedikçe boğuluyorum sanki... Sırf sevdiğim için katlandım bunca zaman, son zamanlarda onu hep karşıma aldım ve durumumun gerçekten kötü olduğunu anlattım... Bugün yine karşıma alacağım ve bu defa şikayet etmek yerine kendime yeniden bi düzen kuracağımı ve sırf kendi isteklerim doğrultusunda ilerleyeceğimi söyleyeceğim. Benim yanımda olacak mısın? diye soracağım... Eğer yanıtı olumsuz olursa zaten değmezmiş derim.....
o atık kalmayan arkadaşların nişanlına bişey mi yapmıstı ki onlarla görüşmeni engelledi? yoksa durduk yere sana arkadaşlarını hayatından cıkar mı dedi? yani bir insan bir şey yapıyorsa bir sbebei vardır.onun yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?