Merhaba arkadaşlar, bu siteye yeni kayıt oldum bu ilk mesajım... Arkadaşlığınız dayanışmalarınız çok güzel... Umarım benide aranıza alırsınız.. Benim sizinle paylaşmak istediğim bi konu var, 24 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var ve geçen yaz nişanlandık.. Nişanlımın ailesiyle kendi ailemden daha yakınım, onların gösterdiği ilgiyi kendi ailemden bile görmedim bugüne kadar. Yalnız şöyle bi sorunum var ki nişanlım çalışmamı istemiyor ve çok ama çok kıskanç birisi... Yalnız başıma markete bile gidemiyorum gerisini siz düşünün... İlişkimizin ilk zamanlarında ipler tamamen benim elimdeydi, bana karışmasına hiçbi şekilde izin vermiyordum... O da zaten benim bu kadar zor olmama aşık olmuş kendiside hep anlatırdı... Yalnız zaman geçtikçe beni öyle bi duruma soktu ki yakın arkadaşlarımdan koptum onun yüzünden, eğitimime devam edecektim edemedim yine onun yüzünden... Şimdiyse 4 ay önce yeni bi işe başladı, işi dolayısıyla gecesi gündüzü belli olmuyor... Ben tam 4 aydır evdeyim, ne çalışıyorum ne de arkadaşlarımla görüşüyorum... Zaten az önce de söylediğim gibi inanın mecazi anlamda kullanmıyorum, "hiç arkadaşım" kalmadı. Herkesten uzaklaştırdı beni... Nişanlımla gece de olsa işten döndüğünde yine görüşüyoruz, veya bazen erken çıkıyor o zamanlarda da görüşüyoruz. Haftanın hemen hemen hergünü az da olsa görüyorum onu. Onunlayken herşeyi unutuyorum, ailesinide onuda çok seviyorum ama o işteyken benim hergün hergün evde oturmam canıma tak etti artık... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Nişanlımın ailesi ve nişanlımdan başka görüştüğüm hiçkimsem kalmadı artık... Benim ailem okulumu tamamen bitirip eğitimimi tamamlayıp o şekilde evlenmemi istiyor fakat onun ailesi artık düğün hazırlıklarına başlayalım diyorlar... Sanki kız tarafı onlar, oğullarını evlendirmek için can atıyorlar.. Onlar böyle yaptıkça ben daralıyorum, zaman yaklaştıkça yavaş yavaş şüpheye düşüyorum... Ben böyle biriyle bi evlilik yaparsam çok mutsuz olurmuşum gibi geliyor... Onun için kendimden, çevremden, kariyerimden vazgeçtim... Yaptığımın aptallık olduğunu biliyorum ama yine de ne yapayım işte, gönül ferman dinlemiyor... Kafam çok karışık çooook... Yol yakınken dönmeli miyim sizce? Ya kendimi kurtaracağım ya da bu şekilde mutlu olmak için çabalayacağım... Tavsiyelerinize, görüşlerinize çok ihtiyacım var...
Son düzenleme: