İlk olarak konuyu nerede baslatacagimi bilemedigim icin burda aciyorum lutfen kusura bakmayin. Ben 5 aylik nisanliyim. Nisanlimla sadece yanaktan veya boyundan birbirmizi opuyoruz. Evlilik oncesi ileriye gitmek gibi bir niyetimiz asla olmadi. Bu opuslerde oldukca masumane. Konumuza gelecek olursak nisanlim telefonunun karistirilmasindan hic hoslanmiyor. Bunun icin surekli kucuk tartismalar yasiyoruz. Erkeklerin telefonlari karistirilmaz diyor. Guvenim sonsuz asla kotu birsey yaptiginida dusunmuyorum. Fakat bugun onun telefonundan googledan birsey bakacaktim. Her zamanki gibi telefonu elimden almaya falan calisti. Dedim googledayim karistirmiycam. Ayip biseymi aradin anlamadim dedim. O da hemen sacmalma al bak gosteyrim dedi telefonu bana vermeden sayfayi acti. Sonra ben elinden aldim. Suphelenmistim cunku. Ve arama gecmisinde "sevgilimi operken etkilenmiyorum" aramasini gordum. Bu sirada o da birakmam icin bak bende seninkini karistirirm diye panik yapti. Ama benim arama gecmisini gordugumu anlamadi. Telefonunu geri verdim. Dogal olarak modum dustu. Bu sefer ustume dusmeye Cok fazla iltifat etmeye basladi. elimi tutmak yanagimdan falan opmek istedi. İste birden cok ilgili oldu. Anladimi anlamadimi bilmiyorum ama bana kalirsa anlamadi. Ve suan ondan cok sogudum. Ne yapmam gerekiyor? Nasil davranmaliyim bilmiyorum. Sizce onunla konusmalimiyim. Cevremde bu konuyu danisabilcegim kimse yok lutfen yardimci olun.