lütfen bana yardim edin :( hic iyi degilim

Masallah cok seviyosunuz birbirinizi , bu nasil bir sevgi , ikinizde birbirinizi kandiriyosunuz...

Ayni hatayi bende yaptim demissiniz; ama tam aciklamamissiniz.. hata derken aldattiniz mi yoksa bolr bi kandırmaacami...
Ve soylemeden geesinizinoglanin yaptigi cok cok buyuk ayip. Bole saka mi olur allah askina ...
tamam bende cok sacma buluyorum bole siteleri ama; yinede insanlarin umutlariyla hayalleriyle oynamak bu.

Yazdıklarından onu affedeceğin çok net belli. Madem sende onu aldatmıştın ödeştiniz demekki. Daha neyi sorguluyorsun kuzum

Ya cok sert olucak solimiyim dedim ama icimde kaldi:
Bence sizin barisin arkadasim , çünkü olurda ayrilirsnaiz baska insanlara zarar verirsiniz. Hani cok uyuyosunuz birbirinize.....
iki egoist harikasiniz bence.
Yok ben güzelim kiz cirkin diyen siz, ve insanlarin umutlariyla oynayan bi cocuk. SUPEEER UYUUUM.
bide bu mu sevgi allahaskinaa ,??
ikinizinde kendine saygisi yokken bide birbirinizimi seviceksiniz....

bilmediğini nerden biliyorsun? belki yaptığını öğrenmiştir.eğer bilmeden yaptıysa da, yuh diyorum.hiç hoş değil tabi.(senin yaptığın da hoş değil)

Ben cok seviyorum ama internetten erkekleri kandirdim.

Sevgilim cok seviyor.oda beni kapali bir kizla KANDIRMIS.pardon beni degil kapali kizi kandirmis.

Bir birbirmizi cok seviyoruz kiiiiiiiii
Aldatmak degil bu Kandirmacalik oynuyoruz.
Biz kandirmacilik oyununu cok seviyoruz.:KK50::KK53:

Arkadaşların birçoğuna katıldığım için tekrar etmeyeceğim ama şunu eklemem lazım;

Lütfen telefonlar dibinizde açıkken uyumayın artık, yıllarca yediğiniz radyasyon yüzünden kendinizi ve onu öldürmek için ekstra çaba harcamanıza gerek kalmayacak bu gidişle. :KK20: Bu saçma halleriniz de radyasyonun beyninizdeki nöronları tahrip etmesi sonucu gelişmiş olabilir, başka açıklama bulamadım.

Enişte de çok şakacıymış, çok sevimli maşallah :nazar:

siz de yapmışsınız madem bize niye soruyorsunuz en iyi siz bilirsiniz cevapları ?

:KK57::KK57: bu nasıl bir yaşam tarzı, bu ne bohem bir hayat.?

Insanlari kandırmayı ve alay etmeyi ( sizin tabirinizle şaka yapmayı ) çok normal birşeymiş gibi yapıyormussunuz..

Etme bulma dünyası işte. Bugün ona, yarın sana.. Tam da denk gelmişsiniz..

Sen de yapmışsın işte, farkında değilsen söyleyim ama.. Çocuk seni bal gibi kandırmış, sana çok anlamlı bi şaka yapmış :63:

şu iş ortamı nedir erkeklerin benim ki de bazı kızların facede profilini aratmıştı bir dönem :)
canım erkekler cinsellik için hiç beğenmedikleri kadınları bile seçebilirler yani sen dünya güzeliden olsan
ayrıca ne güzel kızlar kızlar sırf kusursuz olduğu için aldatılan hemde çok daha çirkin biriyle
yani sen yaşarsın diye demiyorum ama bu gerçektir yani
konuna gelince şahsen bende aldatsam vicdan azabı duyardım ama o da yaptırsa biraz hafiflerdim
bence evliliğe hazır değil gözü dışarıda hala

Bu kadar mükemmel karakter(!)uyumu kolay kolay yakalanmaz. Şirket kurun. Hiç dert etme böyle şeyleri bence. Noolmuş sende yapmışsıb. Kandırın gezin herkesi. İnsanlığınıza tüküriim. Ok by

uzun süreli birlikteliğinizin olması ve herkesinde uzun süredir sevgili olduğunuzu bilmesi sizi cok büyük aşıklar yapmıyorr. ayrıca affetmeli miyim sorusundan önce sen bi sevgiline zamanında seninde onu aldattığını anlat. eğer o seni affederse sende onu affedersin diğer arkadaşların da dediği gibi bu işleri tekrarlayarak yuvarlanıp gidersiniz. kapalı diye belirtmen beni de rahatsız etti o kapalı olduğu için mi siz daha güzelsiniz :) çok büyük olduğunu söylediğiniz aşkınız buysa çok beğenilen vücudunuzu çekiciliğinizi düşünemedim :)

X