Nişanlım benden ayrıldı

İşte tam olarak bu konunun cevabı bu. İnsan sevdiğine kıyamaz, isterse bir yil dünyanın en mükemmel âşığı olsun.

Sizi kimse sevmedi mi şimdiye kadar? Ya da hiç etrafınızda seven birilerini görmediniz mi? Adam size çok emin gelmiş, bütün içini dökmüş, gercek yüzünü göstermekten kalbinin karasını ortaya çıkarmaktan çekinmemiş, o kadar emin gelmiş. Seven biri direkt gelip çemkirme moduna geçmezdi, son bi kez olsun dinleyeyim belki ikna edecek bir şeyler söyler diye ıkına sıkına çalardı kapınızı. Burda kadınlar aldatıldım diye konu açıyor, adamla "son kez" görüşmeye yine gidiyor yine gidiyor. İkna olmak istiyorlar çünkü. Yalan olsun ziyanı yok. O ikna olsun, içi rahat etsin, mantığına anlatacak bir hikaye bulsun yeter ki.

Yaşadığınız şey aşk değil, love bombing. Burda tanıştığım bir arkadaşım da aynılarını yaşamış, adam ayakkabı bağcığına kadar bağlıyormuş. O evlenene kadar göstermemiş ama gerçek yüzünü, aynı eve girince adam doğal ortamına girer girmez anlaşılmış bişeyler. Boşandı sonra. Aşk dediğin de kriz anında belli olur. Karşındakini tolere edebildiğin kadar seviyorsun. Daha fazla değil.

Ben cevabimi alamadim hala? Adi evlendi bosandiya cikmak ne demek?

Biz farkli toplumlardan, kulturlerden gelmiyorsak bu adini evlendi bosandiya cikarmak benim ilk mesajimda size sorduğum iki anlama cikar, yani ya bakire degilsinizdir ve bunu hor goren bir kültürdesinizdir, evlenmek adinizi temizlemek olur (kesinlikle igrenc tabi) ya da adinizin dul kadina çıkmasıdır (ki bu da seviyesizliktir)

Cocugu olmamakla alakasi ne?

Mesajimi okuyan herkes lütfen bu "adi evlendi bosandiya cikmak" cumlesinden ne anladiginizi sizde yazin, ben mi yanlis biliyorum, ben mi yanlis yorumluyorum bu "anadolu agizli" kaynananin cümlesini?

Bunun cocukla, cocuk olmamasiyla, velev ki cocugunuzun olmayacagini biliyordunuz ve sakladiniz bunlarla alakasi nedir???

Sizi kinamiyorum yanlis anlamayin, size ne denli buyuk bir hakaret edildigini farketmediginizi anlatmaya calisiyorum.

Ya iyi misin sen adam seni bir paçavra gibi kenara atmış kafasına göre ayrılmış eşyalarını paçavra gibi kapıya koydurmuş ve sen hala bu adamla görüşüyor musun hiç mi gururunuz yok anlamıyorum ya ne yapayım diye soruyorsun bir de ayrılacaksın tabi ki ne yapacaksın kimsenin oyuncağı değilsin sen bu bencillerden kurtul kendilerinden başkasını düşünmüyorlar ne sana ne de annene saygıları yok bunların kafana göre ayrıl kafana göre barış oh ne ala elin kızları da köle gibi bunlara uysun hep ne güzel ya

Hepsini okumadım.
Bu adamla olmaz isterse şu saatten sonra kapına dünyaları sersin.
Bir sürü kist var biz doktor muyuz nereden bilelim çocuğa engel mi değil mi? Doktor söylediği an paylaşmışsın o da saçma sapan davranmış olay orada bitmiş.
Sen hala yalvarsa barışacakmış gibi duruyorsun ama asıl senin ona sana güvenmiyorum gözüme görünme demen lazım.

Kıyamam çok yazık ne kadar yufka yürekli bir bey

Bu adam siz sağlık sorununuzu söylediğinizde ihanetten falan değil çocuğunuz olmaz diye anında silmiş, siz evlenin sonra çocuğunuz olmazsa her gün sizi ezip kendinizi kötü hissetmeniz için psikolojik baskı yapacaktır. Neyse kendi düşen ağlamaz derler barışın yaşayın :)

Yoo haklısın. Adam o lafı ettikten sonra annesinin ağzıyla iş yaptığı anlaşılmasın diye kıvırmaya çalışmış ve bu saf arkadaşımız da yemiş. Bence şöyle oldu, annesi eski sevgiliden de bahsetmisti ya bu bir, kist konusu da ortaya çıkınca adam anasına anlatıyor. Anası da diyor ki bu kızın çocuğu olmayacak, eskisiyke de bir şeyler yaşadılar eskisi de bunu biliyor ondan ayrıldı, seninle evlenecek bakire olmadığı için evlendi boşandı olsun demiş. Yani başka bir anlam çıkmasına normalde ihtimal yok ama adam o kadar salak ki insan acaba diyor yine de kim bekar kalmaktansa evlenip çocuğu olmuyor diye ayrılmayı tercih eder ki? Bir kişi bile etmez, bir kere milletin diline reklam olmak istemez. Bekar kalırsa en azından kısmeti çıkmamış derler en fazla ne olacak?

Hatta adam internette kistleri araştırırken cinsellikle ilgili bir şeyler görüp çıkarım bile yapmış olabilir.

Allah bilir kendi oğlunun ne kusuru var, hemen çocuğu koyup kapatma derdine düşmüşler de diyebiliriz - kendileri millete b.k atınca iyi oluyor çünkü- ,çocuklu adamda kimse kusur aramaz sonuçta, bak çocuğu olmuş derler. Benim burda gördüğüm nerde erkeklik bakımından düşük adam var , bi kadın kapaklayıp çocuk yapma derdinde.

Bak bak oysa biz bayılırız yalana
Büyük büyük laflar en sevdiğim yutması çok güzel oluyor. Zerre üzülmeyin lütfen sakin degmez

Son düzenleme:
Böyle bi adamı bahçemdeki ağacın yanına sırık diye bile bağlamam! Anlayış empati sakinlik duyarlı olma gibi özellikler sıfır bu anlatılan hikayede.

Arkadasa soyle inandırmislar,

Zeytuni'nin cocugu olmuyor ve bunu gizliyorlar, sonra zeytuniyi altin şeyli nisanlisiyla evlendircekler ve hemen de boşayacaklar, boylece kimse ama kimse zeytuninin cocugu olmadigini dusunmeyecek.

Benim anladigim ise şu, (ya cok fesadim, ya da kadim(!) Anadolu insanını iyi taniyorum) zeytuni bu nisanliyla cinsel iliski yasadi, nisanli Anadolu kadinanasina soyledi (bilerek kadinana birlesik yazildi).

Sonra ustune bu kadinana kist ve cocugu olmama, onceden cinsel iliski donesini aldi ve birleştirdi, sonuc?

"Hem bakire degil hem bebesi olmuyor aha benim oglumun yigidimin adini zuriyetsize cikaracaklar, kendi kizlarinin da adini temizleyecekler"

Boylece kadinana oglunu zehirledi ve bu ikisini ayirdi.

Ve fakat Allah'in sevgili kulu Zeytuni bunu bir kacis sinyali olarak algilamamak icin elinden geleni yapiyor. Umarim ugradigi hakareti farkeder.

Allah kurtarsin.

Olan biteni o kadar güzel anlatmışsınız ki altına imzamı atıyorum.
Bu lafları duyup söyleyenin suratında o gönderilen çiçekleri parçalamamak nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamıyorum.
Bir de bunların hepsi aşktanmış ya, orası da ayrı saç baş yolmalık mevzu.
Burada o kadar kişi dil döküyor ama bir anlamı olmayacak gibi.
Dediğiniz gibi Allah kurtarsın.

Tesekkur ediyorum

2024 yilinda hala bekaret vb. Türkçe'mizde dahi yer almamasi gereken kelimeleri kullanarak birine laf anlatmaya calisiyor olmaktan ben utanc duydum acikcasi ama kadinana ve altin seyli nisanli utanmamis, umarim Zeytuni kardesimiz anlayabilir.

Cunku bu hakareti yuttuktan sonra kimse duzgun bir evlilik yasayamaz, iki kere ikinin dort ettigi kadar kati bir gerceklik bu.

Allah Allah sen beni tek bir hatamda nasıl silebildin deseydin ya sen o kadar kendini açıklamaya çalışırken o niye seni dinlemedi? Bu adamdan birşey olmaz boşver

Yo haklısınız, özür dilerim. Öyle saçma bir durum yaşadım ki ben de kafayı yedim galiba, ama iyi olacağım bu da geçecek Allahın yardımıyla, bana dua edin, sadece son zamanlarda çok manipülatif baskıya maruz kaldım, yanlış konuştum, lütfen bana kızmayın, haklısınız kendimi Düşürdüğüm durum korkunç, benki kadın haklarının savunucusu, ne oldu bana, ben nasıl zıvanadan çıktım böyle kör oldum, burada bana gösterdiğiniz emeği ayırdığınız vakti asla boşa çıkarmayacağım söz veriyorum

Son düzenleme:
Ay yapmayın lütfen
6 ay sonra şunu gelip okusaniz "ben ne yazmışım" deyip utanacaksiniz.
Gerçek hayata dönün.
Masal gibi aşk böyle olmaz, olayin örüntüsü, söylenilen sözlerin aşk masaliyla ilgisi yok.
O masal gibi aşklarda adamlar ya çöllere düşmüş, ya dağları delmiş.
Sevdiklerinin arkasından analariyla danalariyla oturup kist kritiği yapip, bohcayi kapiya göndermemişler.
Sizinki aşk masali değil, adeta horror story.

Kist her kadında var neden çocuğum olmayacak triplerine girdiniz anlamadım? Böyle bir şeyi nişanlıma ben de söylemem. Annemin, anneannemin ve çoğu arkadaşımın kisti var. Hiçbiri de evlenirken bunu belirtmedi. Çünkü kadınlar için normal bir şey. Zaten tehlike arz eden durumlarda ameliyata alıyorlar o ayrı.
Ama sizin için iyi olmuş. Nişanlınız uydum akıllı ve gıcık biri. Ben asla evlenemezdim şu durumda. Çünkü başka sebepten çocuğumuz olmasa, ilerde farklı sağlık sıkıntım çıksa al başına belayı. Bellediler artık bu durumu sürekli önünüze sunacaklar.

Allahın terazisi asla şaşmaz bu yaptığı ayağına dolanacak .. ve izle .. kist eğer kanserli değilse ve tedavi edilirse hertürlü bebek sahip olunur , tıp çok ilerledi evlenirken hepimiz ileriye dönük hayaller kuruyoruz tabi ki ama neler taşıyacağımız belli değil, bende kistcikler mevcutken eşimin de spermlerinde sorun çıktı biz bunu öngöremiyorduk çünkü evlenir evlenmez çocuk planları yapmıyorduk ki bir an da olan birşey insan sevdiğini hertürlü kabul etmelidir bence seviyorsa eğer değer biliniyorsa bazı kusurları da gözü görmez insanın diye düşünüyorum sevgi bu değil canım onun yaşadığı heves Buda ona bahane olmuş resmen. Sakın ileriye dönük umutsuz olma sen tedavilerini yap iyi doktor bul illa çocuk için değil kendi sağlığın için önce sağlık sonra bu işler .. kimse hayat karşımıza ne çıkaracağını bilemeyiz , ya anasının seçtiği çürüğe denk gelir yada kendinde bir problem çıkar herşeyi geçtim Allahım herkese hayırlı evlat versin onun evladı olsa bile hayırlı olucak mı bakalım .. diyorum ya rabbim bilir napacağını sen dert etme bundan sonrasını bu arada teşekkür ederim duaların için nasipte varsa yaşar görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…