şuan yanıma görmeye beni geliyor adımı farklı kaydetmiş,evdekilere biriyle görüşüyorum diiyp evden çıkıp yanıma geliyor,tam manasıyla barıştığımzda ikimizi açıklayacakmış.neden böyle bir yalan söyledin,illa birimi olmak zorunda hayatında dedim.annesi üzülmesin,evdekiler çok soru sormasın diyeymiş.ailesiyle telefonda konuşurken annesi buna hep başkasını buluruz diyor,bana karşı olmasada biriler hakkında küfürlü konuşuyor annesi.bende dedimki annen yanlış konuşuyor neden kızmıyorsun,küfür doğru bişy değil diyorum,neymiş Anadolu ağzıymış.dedimki ne ara unuttunuz ya,daha nişan atalı ne kadar olduda birini bakıyorlar sana,neymiş onun üzüldüğünü görüyorlarmış onun içinkısaca kızlar ben hayatımda ilk defa birini çok sevdim,ve ilk defada böyle bişi yaşıorum.beni çok kırdı,resmen gökdelenden aşağı attı,ileride tekrar aynı şeyleri yaşatmasından korkuyorum.
Siz bu çirkef insanlarla hala görüşüyor musunuz? Yani gerçek yüzlerini gördüm diye fakir fukara sevindirmeniz, oturup iki rekat şükür namazı filan kılmanız, suratlarına bile bakmamanız gerekirken sizinle görüşmeye geldiğini bile ailesine söylemeye g*tü yemeyen bu herifin saçmalıklarını hala dinliyor musunuz?
Bunca çirkefliği yapmışlar yetmemiş, atmadıkları iftira kalmamış o da yetmemiş kıymetli oğulcukları kadınsız kalırsa üzülür diye hemen birini bulan bir aile ve bunu koşa koşa size yetiştiren bir herif var karşınızda, farkında mısınız?
Yani sizi oğullarının
(ve kendisinin) elinin kiri olarak, alternatifinin kolaylıkla bulunabileceği biri olarak gören insanlar var karşınızda. Onların gözünde siz her türlü kusurlusunuz, bir hastalığınız olduğu için kusurlusunuz, yaşınız nedeniyle kusurlusunuz, oğulcuklarına travma yarattığınız için kusurlusunuz, "kadın" olduğunuz için kusurlusunuz, farkında değil misiniz?
Kendilerinin hiç bir suçu yok, sütten çıkmış ak kaşıklar maşallah.
Siz buna devam ederseniz o Anadolu ağzıyla bir gün size, ailenize ya da çocuklarınıza da küfredecekler, o bir anlık erkek öfkesi kim bilir nerelerde nasıl ortaya çıkacak, sizin o kıymetli oğulcukta açtığınız "travmalar" yüzünden neler neler duyacaksınız, farkındasınız değil mi?
Engelleyin her yerden, yanıma yamacıma yaklaşma deyin, gönderdiği çiçekleri
(aman Allah'ım ne büyük jest!!!!) kabul etmeyin, daha da ısrar ederse polise şikayette bulunun. Yeter ki hayatınızdan çıkarın çünkü devam ederseniz hayatınız cehenneme dönecek.