Nişanlım benden ayrıldı

evet ilk etapta bende böyle düşünüyordum. ama işte hergün çiçek gönderip, ben sensiz yapamam diyip üzülüyor,e zaten bende çok seviyordum onu, tek bir hatamda silme lütfen diyor.ben evime kimseyi karıştırmam herkes işine baksın diyor.ailem sana karışamaz,söz söyleyemez diyor.
Nasılda bir örnek konuşuyorlar ya ezberledikleri kitap var galiba

Bak kuzum Allah bazen işaret yollar bir nevi bizi uyarır
Bu da bir işaret sen ister bu işareti alır doğru anlar hayatına uygular mutlu olursun
Ya da almazsın düzelecek düzelir bir daha yapmaz dersin işareti görmezden gelir mutsuz olursun seçim senin

Ama ben 46 yaşındayım şunu tecrübe ettim her ne sebeple olsun bitti mi ? Uğurlar olsun dönme sakın dönersen hata edersin çünkü değişmeyecek 2+2=4 asla degismez

Ben çocuğum olmayacağını başından beri biliyormuşum,saklamışım.ki asla böyle bişi yok. amacım onunla evlenip adımı evlendi boşandı diye çıkarmakmış.sonra zaten o gerçekleri öğrenince benden ayrılacakmış.
Yazdığınız şey mantığa aykırı. Neden evlenip bosanip, çocuğu olmadığı için boşanan kadin olarak kendinizi reklam edeceğinizi söylemiş olsun ki? Kastettiği şeyin bekaret üstüne olduğuna hemen hemen eminim. Eski sevgili, kist falan derken adam sizin bekaretiniz üstünden bir çıkarıp yapmış. Cahil çünkü. Kendinizi kandırmayın. Şimdi bir bekaret konusu açsanız adam dökülür zaten.

Nişanlın hala çocuk uğraşmaya değmez

Yazdığınız şey mantığa aykırı. Neden evlenip bosanip, çocuğu olmadığı için boşanan kadin olarak kendinizi reklam edeceğinizi söylemiş olsun ki? Kastettiği şeyin bekaret üstüne olduğuna hemen hemen eminim. Eski sevgili, kist falan derken adam sizin bekaretiniz üstünden bir çıkarıp yapmış. Cahil çünkü. Kendinizi kandırmayın. Şimdi bir bekaret konusu açsanız adam dökülür zaten.

Şöyle ki, benim çocuğum olmayacağıyla alakalı sağlık sorunum varmış bunu annem de ben de biliyormuşuz ama ondan saklamışız, ben de belli bir yaşa geldim henüz evlenmedim ya, onunla sırf adım evlendi boşandı olsun diye tezgah kurmuşuz. Bu bendeki kist kansere de yol açarmış, ileride olası bir cinsellik birlikteliğe engel de olurmuş, ben de hani en azından evlendi boşandı olsun diye ama amacım onla evlenip boşanmakmış aynen böyle söyledi. Hani ben sağlık sorunum var evlenemiyorum ya, kist değil çocuğa ilerdeki cinsel birlikteliğim de engel olur ya, ben bunu biliyormuşum ama ondan saklamışım, en azından dışardakiler bu kızın sorununu yok bak evlendi boşandı diyecekmiş

BIz bu tür olaylara neden böyle yaptı, neden ters davrandı hemen demiyoruz da. Allah bi gerçek yüzünü gösterdi diyoruz. Şuan biliyorsun. Devamındaki karardan yaşayacaklarından sen sorumlusun. Pişman olursan yine kararın yüzünden olucak.

Ben çocuğum olmayacağını başından beri biliyormuşum,saklamışım.ki asla böyle bişi yok. amacım onunla evlenip adımı evlendi boşandı diye çıkarmakmış.sonra zaten o gerçekleri öğrenince benden ayrılacakmış.
Bunlar o anasının akılları. Erkekler bu kadar karmaşık şeyler düşünmüyor. Kafaları bu kadarına basmaz. Dolmalık biber gibi nişanlınız varmış. Sanmayın ki ben alır yönlendiririm. Anası müsade etmez. O ölse bacısı gelir yengesi falan gelir yerine. Adam aileci. Herkesi dinler tek karısını dinlemez böyleleri.

Çok iyi olmuş ya evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterseydi? Daha başlamadan bitmesi çok çok hayırlı olmuş.

Şöyle ki, benim çocuğum olmayacağıyla alakalı sağlık sorunum varmış bunu annem de ben de biliyormuşuz ama ondan saklamışız, ben de belli bir yaşa geldim henüz evlenmedim ya, onunla sırf adım evlendi boşandı olsun diye tezgah kurmuşuz. Bu bendeki kist kansere de yol açarmış, ileride olası bir cinsellik birlikteliğe engel de olurmuş, ben de hani en azından evlendi boşandı olsun diye ama amacım onla evlenip boşanmakmış aynen böyle söyledi. Hani ben sağlık sorunum var evlenemiyorum ya, kist değil çocuğa ilerdeki cinsel birlikteliğim de engel olur ya, ben bunu biliyormuşum ama ondan saklamışım, en azından dışardakiler bu kızın sorununu yok bak evlendi boşandı diyecekmiş
İşte oracıkta "Sen kimsin kendini ne sanıyorsun? Dün b.ktun bugün mü koktun? Sen hayırdır? Sokağa çıksam 50 tane atarlar üstüme sen gibisini, sana mı kaldım kendine gel haddini bil. Bulamadım diye mi bu yaşa bekledim sanıyon? Hepsi sen gibi çıkıyor." diyemiyorsunuz çok ezilirsiniz siz.

Ben buradaki kistin ne olduğunu merak ettim. Polikistik over sendromundan mı bahsediyoruz, çikolata kisti, myom falan mı?

Bunlar o anasının akılları. Erkekler bu kadar karmaşık şeyler düşünmüyor. Kafaları bu kadarına basmaz. Dolmalık biber gibi nişanlınız varmış. Sanmayın ki ben alır yönlendiririm. Anası müsade etmez. O ölse bacısı gelir yengesi falan gelir yerine. Adam aileci. Herkesi dinler tek karısını dinlemez böyleleri.
Peki mesela onun yerinde siz olsaydınız, ailesi dolduruyor diyelim, gerek nişanlınıza gerek ailenize sınırınız tepkiniz tavrınız ne olurdu

şuan yanıma görmeye beni geliyor adımı farklı kaydetmiş,evdekilere biriyle görüşüyorum diiyp evden çıkıp yanıma geliyor,tam manasıyla barıştığımzda ikimizi açıklayacakmış.neden böyle bir yalan söyledin,illa birimi olmak zorunda hayatında dedim.annesi üzülmesin,evdekiler çok soru sormasın diyeymiş.ailesiyle telefonda konuşurken annesi buna hep başkasını buluruz diyor,bana karşı olmasada biriler hakkında küfürlü konuşuyor annesi.bende dedimki annen yanlış konuşuyor neden kızmıyorsun,küfür doğru bişy değil diyorum,neymiş Anadolu ağzıymış.dedimki ne ara unuttunuz ya,daha nişan atalı ne kadar olduda birini bakıyorlar sana,neymiş onun üzüldüğünü görüyorlarmış onun içinkısaca kızlar ben hayatımda ilk defa birini çok sevdim,ve ilk defada böyle bişi yaşıorum.beni çok kırdı,resmen gökdelenden aşağı attı,ileride tekrar aynı şeyleri yaşatmasından korkuyorum.

Siz bu çirkef insanlarla hala görüşüyor musunuz? Yani gerçek yüzlerini gördüm diye fakir fukara sevindirmeniz, oturup iki rekat şükür namazı filan kılmanız, suratlarına bile bakmamanız gerekirken sizinle görüşmeye geldiğini bile ailesine söylemeye g*tü yemeyen bu herifin saçmalıklarını hala dinliyor musunuz?
Bunca çirkefliği yapmışlar yetmemiş, atmadıkları iftira kalmamış o da yetmemiş kıymetli oğulcukları kadınsız kalırsa üzülür diye hemen birini bulan bir aile ve bunu koşa koşa size yetiştiren bir herif var karşınızda, farkında mısınız?
Yani sizi oğullarının (ve kendisinin) elinin kiri olarak, alternatifinin kolaylıkla bulunabileceği biri olarak gören insanlar var karşınızda. Onların gözünde siz her türlü kusurlusunuz, bir hastalığınız olduğu için kusurlusunuz, yaşınız nedeniyle kusurlusunuz, oğulcuklarına travma yarattığınız için kusurlusunuz, "kadın" olduğunuz için kusurlusunuz, farkında değil misiniz?
Kendilerinin hiç bir suçu yok, sütten çıkmış ak kaşıklar maşallah.
Siz buna devam ederseniz o Anadolu ağzıyla bir gün size, ailenize ya da çocuklarınıza da küfredecekler, o bir anlık erkek öfkesi kim bilir nerelerde nasıl ortaya çıkacak, sizin o kıymetli oğulcukta açtığınız "travmalar" yüzünden neler neler duyacaksınız, farkındasınız değil mi?
Engelleyin her yerden, yanıma yamacıma yaklaşma deyin, gönderdiği çiçekleri (aman Allah'ım ne büyük jest!!!!) kabul etmeyin, daha da ısrar ederse polise şikayette bulunun. Yeter ki hayatınızdan çıkarın çünkü devam ederseniz hayatınız cehenneme dönecek.

İşte oracıkta "Sen kimsin kendini ne sanıyorsun? Dün b.ktun bugün mü koktun? Sen hayırdır? Sokağa çıksam 50 tane atarlar üstüme sen gibisini, sana mı kaldım kendine gel haddini bil. Bulamadım diye mi bu yaşa bekledim sanıyon? Hepsi sen gibi çıkıyor." diyemiyorsunuz çok ezilirsiniz siz.
Yine de kendisine saygı duyup onu anlamaya çokça çalıştım, çünkü iyi kötü zamanımı paylaştım, acaba bir derdi bir sorunu mu var diye düşündüm, çünkü öyle bir insan değildi en azından ben öyle sandım

Ay iğrenç bir erkek, leş gibi karakteri var. Şu konuşmalara bak. Kendinize neler dedirtmişsiniz böyle? Daha siz kendinize saygı duymuyorsunuz ki karşınızdaki duysun. Bu erkek anacı, pis ağızlı, cahilin teki. Anasının ağzıyla hareket ediyor. Anası ne derse size söylüyor. Sizinle tekrar görüştüğünü söyleyemiyor çünkü anası tekrar kız bakıyordur ona. Hâlâ seviyorum diyorsunuz ama evlilikte sadece sevgi yol yürütmez.

Hemen gidip sadaka ver Allah büyük bir beladan kurtarmış seni.
Kist var diye nişanlıdan ayrılan ilk hastalığında da bırakırdı zaten seni.
Benim bir yumurtalığım yoktu, ağır hastalık geçirdim, tek yumurtalığım var onda da 20 cm kist vardı. daha sevgiliyken birlikte doktora gittik doktor mümkün değil senin çocuğun olmaz belki tüp bebek denersin dedi. Eşim bir kere bile yüzüme vurmadı aksine evlat ediniriz önemli değil diyordu.
Sonuç olarak doğum kontrol hapına rağmen doğal yolla hamile kaldım.

X