- Konu Sahibi pembeguvercin123
-
Bundan kapalısı kapalı abiye kısmına giriyor yalnızBayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
Elbise zaten klasik degil mi genelde bayanlar Nisana dugune giderken elbise giymez mi bana da kıyaslıyor gibi geldiBayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Nişanlının amacı ne yahu. Gayet güzel bir elbise. Bu kadar şekilci olup üstüne bir de kıskanıyor mu ? Açık olacak falan. Bu adamla baya uğraşacaksınız sanki.Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
Elbise mi spormus ? Nişana pantolon gömlek mi giyilirmis ? EnteresanBayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
Bayanlar merhaba.
Kesinlikle"O kiyafetle nisana gelme" demis ya, siz de deyin ki nisana o gun o kiyafetle gitmenize "izin" vermiyorsa, o nisandayken siz de disarida o kiyafetle tum gun dolasacaginizi, sehri turlayacaginizi soyleyin. Inat olarak bunu kesin yapacagini soyleyin bakalim ne diyor. Cok kiskanc biriyle karsi karsiyasiniz, ve haddini ne kadar erken bildirirseniz o kadar iyi ilerisi icin.
Tahminlerimizde yanılmamışız, nişanlınıza rest çekmekte hala sizi haklı buluyorum, nişanlınız giyim tarzınıza kulp bularak istediği gibi giyinmenizi sağlamaya çalışıyor, psikolojik baskıyla sizi istediği kalıba sokacağını düşünüyor, giydikleriniz size çok yakışıyor demek ki, nişanlınız kendine güvenmiyor ve sizi kıskanıyor, bu öyle tatlış tontiş bir kıskanma da değil, bildiğiniz ben ne dersem o olur diyen hastalıklı baskıcı kıskançlıklardan, konu spor giyinmeniz değil, klasik giyin deyip sizi pantolon içine hapsetmeye çalışarak bal gibi kıyafetlerinize karışıyor, bence evlenmek için iyi düşünün derim.Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
Nişanlim spor ben klasik giyiniyorum . Ikimiz de birbirimizin giyiminden hoşlanmiyoruz ama onu bunu giyme diye bir talebimiz olmadi. Ben ona hediye kiyafet alirken kendi tarzimda aliyordum , o da bana alirken kendi tarzinda aliyordu zamanla bunun saçma oldugunu anladik birbirimizi oldugumuz gibi kabul ettik . Siz de zamanla birbirinize uyum saglarsiniz ,kiyafet için yüzük atmak mantikli gelmedi bana çok büyük bir sorun degil . Ifade edişi yanliş olmuş ama siz de çok büyütmüşsünüz. Nişana seçtiginiz kiyafetle gidin , eger onu giydiginiz için sizi götürmek istemedigini söylerse kabul edin ve gitmeyin. Her istediginde ona ayak uyduramayabilirsiniz. Sadece dugün nisan gibi şeylerde istedigim gibi giyin her zaman degil derse arada bir tölere edebilirsiniz aslinda.Bayanlar merhaba.
Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?