Nişanlım beğenmiyormuş beni..

Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
Bundan kapalısı kapalı abiye kısmına giriyor yalnız
Tam tahmin ettiğim gibi

"O kiyafetle nisana gelme" demis ya, siz de deyin ki nisana o gun o kiyafetle gitmenize "izin" vermiyorsa, o nisandayken siz de disarida o kiyafetle tum gun dolasacaginizi, sehri turlayacaginizi soyleyin. Inat olarak bunu kesin yapacagini soyleyin bakalim ne diyor. Cok kiskanc biriyle karsi karsiyasiniz, ve haddini ne kadar erken bildirirseniz o kadar iyi ilerisi icin.

Elbise zaten klasik degil mi genelde bayanlar Nisana dugune giderken elbise giymez mi bana da kıyaslıyor gibi geldi

Valla benimki de klasik giyer ben de spor.spor ama şık ve cook giyinirim her zaman.Fresh ve genç görünürüm.Başta o da bana klasik giyin biraz derdi.Sanki kumaş ceket giyince daha dişi oluyosun saçma.Ben de sen biraz spor giyin genç dur yanımda, böyle yaşli duruyorsun diyince baktim kot ceket spor ayakkabı falan almiş adam.Ki üstünde hiç görmedim bunlari 4 yilda:)

Bazi erkekler bu konularda takintili oluyor bu kadar abartmayin bence cunku nisanlinizin arkadas ortaminda bulunacaksiniz elbise uygun olmaz pantolon uygun olur diye dusunmus olabilir bu seferlik kirmayin giyin, eger ki bunu surekli yaparsa o zaman tepkinizi gosterin derim ben

Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
Nişanlının amacı ne yahu. Gayet güzel bir elbise. Bu kadar şekilci olup üstüne bir de kıskanıyor mu ? Açık olacak falan. Bu adamla baya uğraşacaksınız sanki.

Elbise mi spormus ? Nişana pantolon gömlek mi giyilirmis ? Enteresan

Önce demişsiniz beni beğenmiyor sonrada garson gibi giydip dikkat çekmemi istemiyor... Hangisi...

Spor giyiniyorum derken nasıl giyindiğinizi merak ettim,paspal mısınız acaba?? Belki adam haklıdır.

Paşa hazretleri kendine bir barbie bebek alıp kafasına göre giydirsin. Bak bak bak birde alip alışverişe götürecek cocukmussunuz gibi. Insan sevdiğini değiştirmeye çalışmaz bu kadar. Sizinle küçük düşürücü konuşuyor ayrıca. Klasik tarzı düşüneceğine, klasik nazik erkek olmayı denesin

Kesinlikle
Kızı bildiğin elinde oyuncak etmiş
Konu sahibi şu an doğru düzgün tepki vermezse ömür boyu sürer

Çok aradiniz mi bu yontulmamis odunu?
Insan biraz dusunerek konusur ne bileyim daha guzel yonlendirebilirdi sizi.
Hani şöyle giyinsen eminim cok yakisir, uzerinde daha hoş durur gibisinden.
Belki kendince hakli olabilir ama soyleme tarzi cok yanlis.

Benim anladığım konu sahibin nişanlısı elbiseyi klasik olmadığı için değil “elbise” olduğu için istememiş. Elbisede bacaklar göründüğü için sevmiyor olabilir. Kendince gömlek ve pantolonun hem klasik hem kapalı olacağını düşünmüş. Yanlış anladıysam konu sahibi düzeltsin.

Bence nişanlınızın o akşam şık giyinmenizi istemesinde sakınca yok, ama elbise giymenize de karışmasın bir zahmet.

Tahminlerimizde yanılmamışız, nişanlınıza rest çekmekte hala sizi haklı buluyorum, nişanlınız giyim tarzınıza kulp bularak istediği gibi giyinmenizi sağlamaya çalışıyor, psikolojik baskıyla sizi istediği kalıba sokacağını düşünüyor, giydikleriniz size çok yakışıyor demek ki, nişanlınız kendine güvenmiyor ve sizi kıskanıyor, bu öyle tatlış tontiş bir kıskanma da değil, bildiğiniz ben ne dersem o olur diyen hastalıklı baskıcı kıskançlıklardan, konu spor giyinmeniz değil, klasik giyin deyip sizi pantolon içine hapsetmeye çalışarak bal gibi kıyafetlerinize karışıyor, bence evlenmek için iyi düşünün derim.

Kalem elbiseyi gözümde hiç canlandiramadim nasıl oluyor ki?
Bir de önceden giydiyseniz belki yakışmadığını düşünmüştür.

Kilonuz, boyunuz ,formunuz nasil ?Her elbise herkese yakışmaz.

Nişanlim spor ben klasik giyiniyorum . Ikimiz de birbirimizin giyiminden hoşlanmiyoruz ama onu bunu giyme diye bir talebimiz olmadi. Ben ona hediye kiyafet alirken kendi tarzimda aliyordum , o da bana alirken kendi tarzinda aliyordu zamanla bunun saçma oldugunu anladik birbirimizi oldugumuz gibi kabul ettik . Siz de zamanla birbirinize uyum saglarsiniz ,kiyafet için yüzük atmak mantikli gelmedi bana çok büyük bir sorun degil . Ifade edişi yanliş olmuş ama siz de çok büyütmüşsünüz. Nişana seçtiginiz kiyafetle gidin , eger onu giydiginiz için sizi götürmek istemedigini söylerse kabul edin ve gitmeyin. Her istediginde ona ayak uyduramayabilirsiniz. Sadece dugün nisan gibi şeylerde istedigim gibi giyin her zaman degil derse arada bir tölere edebilirsiniz aslinda.

Nesi varmis bu elbisenim ya enişte huylu heralde. Popon ya da goguslerin mi cok buyuk gerci bu elbisede sadece karin buyukse belli olur. Kiskancligindan mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…