• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beğenmiyormuş beni..

Kalem elbise ve stiletto giymeyi düşünüyormuşsunuz zaten ki bu kombin gayet şık ve klasik görünür . Ben burada uygunsuz bir durum göremedim . Neden illa pantolon gömlek ?
Fikir belirtme biçimi önemlidir bence . “ hayatım şu pantolonun üzerine bu gömleğin daha hoş duruyor, onu dene istersen “ demesi ayrı , sizi ortamda sırıtacakmışsınız beyefendiyi rezil edecekmişsiniz gibi üstten üstten söylemesi ayrı . Millet gülüyor ben klasik sen spor cümlesindeki “ millet gülüyor “ vurgusu beni irrite etti mesela . Burada önemli olan bu tutumu hayatınıza yansıyor mu ? Hayatınızın her alanında sizi eksik yetersiz hissettiriyor mu ? Eğer sadece bu durumla sınırlı birşey ise konuşarak çözebilirsiniz sanıyorum
"" yorumunuzu tamamen katılııyorum. düşüncelerimi dile getirmişssiniz. söylediğinden ziyade söyleme şeklinde rahatsızlık verici bir durum var bana göre de..

giymeyi planladığınız elbise ve stilettoları gösterseniz?
nişan için bence de pantolon bluz yerine elbise (tabii nişana giyilebilecek bir elbise, spor elbiselerden bahsetmiyorum) daha şık.
bence nişanlınız sizin tarzınızı daha dişi daha kadınsı görmek istiyor. hep spordan hoşlanmıyor. ben bu konularda partnerlerin dinlenmesinden yanayım. adam demek ki bundan rahatsız, şunu bunu yap daha şık görün demeye getiriyor. illa ben sporla rahat ediyorum diye tutturmayın bence genel olarak.

Millet gülüyormuş amannn :işsiz:

Günlük yaşamında (iş dışında) hep klasik giyinen erkek diye düşününce aklıma nedense seri közcü tayfa geliyor. Allah bilir öyle giyinip kendini aşırı şık buluyordur.

Nişana pantolon gömlek mi gidilirmiş ya. Bence içindeki fikri söylemek için yer aramış ya da seri köz istemiş gelmeyince size sarmış. Bilemedim.

Ben sorun göremedim çok büyütmüşsünüz... çok farklı bir şey dememiş ki. ha etek ha pantalon olabilir deyip çıksaydınız içinden. nişanı at filan karşı tarafta yükselse denizi geçip dere de boğulacaktınız :confused:

belinay,
aslında spor şıklığı yakalayabilirsiniz, günlük hayatımda kamuflaj eşofmanlar, taytlar, jean pantolon veya şortlar tercih ederim, klasik giyim bana göre değil ama klasik giyinmeyen şık olamaz diye bir şey söz konusu değil, spor kıyafetlerinizi nasıl kombinlediğiniz önemli, bir jean şort üzerine gömlek, dirseklerinize doğru çektiğiniz ceket, stiletto ve bolca takı kullanınca spor şıklığı yakalarsınız, aynı jean şortu askılı bir tişört bir sandaletle kombinlerseniz günlük sıradan spor giyim olur, yani elinizdeki spor parçaları şık bir kombine dönüştürmek sizlerin elinde.
Madem konu müsait birkaç örnek göstereyim, hepsi spor giyim örneğidir, kiminde bohem parçalar kullanılmıştır, kiminde denimle şifon kombinlenmiş spor ama şık bir görüntü yakalanmış.

Bu benim iş dışındaki tarzım hatta bazı parçalar birebir ben de var :) Bankacı olduğum için haftanın 5 günü takım elbise giyiyorum zaten haftasonu klasik filan giy diyeni boğarım fakat bir davete de şık bir elbiseyle giderim 5 gün giydiğim takım elbiseyi nişanda düğünde bana kimse giydiremez işe gidiyormuş gibi hissederim

Back