• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beğenmiyormuş beni..

Benim erkek arkadaşımda klasik giyinmemden şikayetçi. Kendisi spor giyiniyor uyumsuz oluyoruz birimiz pikniğe birimiz düğüne gider gibi oluyoruz diyor. Böyle düşününce hak verdim artık buluşacağımız zaman spor giyiniyorum. Sizde bir araya geldiğiniz zaman nişanlınızın istediği gibi giyinebilirsiniz.

Önceki konularinizdan da anladığım kadarıyla sizin kiyafetten daha önemli sorunlariniz var. Zaten yeterince baskıcı ve öfke kontrolü olmayan birisi nişanlınız. Bence sizi beğenmemekten ziyade sizi kontrol altına almaya çalıştığı için böyle davranıyor.

Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil

Normalde ben de spor giyerim. Hatta giydiğim pantolonları nişanlım, arkadaşlarım eşofman sanıyor. Durum o derece vahim.

Ben de söylediğiniz konumdaki bir nişana bu kıyafetle giderdim diye düşünüyorum. Makyaj, güzel bir ceket atardım üstüne. Bitti.

Nişanlınız sizi beğenmiyor değil bence fazlasıyla beğeniyor. Bu sebeple de kıskançlıktan, sizi yönetmeye çekiyor işi. Hayatınız boyunca elbise giymekten, kısıtlanmaktan zevk alacağınızı düşünmüyorum. İlişkinizi sorgulamakta bu yönden çok haklısınız. Beyefendi sizi aşağı çekip, istediğini yaptırmaya çalışıyor. Çok ucuz bir davranış. Yol yakınken dönün.

Nişanlın dışarıdaki insanların lafina çok bakıyor demek ki takıntılı ve yol yakınken dönmeni tavsiye ederim

Normalde ben de spor giyerim. Hatta giydiğim pantolonları nişanlım, arkadaşlarım eşofman sanıyor. Durum o derece vahim.
belinay,
aslında spor şıklığı yakalayabilirsiniz, günlük hayatımda kamuflaj eşofmanlar, taytlar, jean pantolon veya şortlar tercih ederim, klasik giyim bana göre değil ama klasik giyinmeyen şık olamaz diye bir şey söz konusu değil, spor kıyafetlerinizi nasıl kombinlediğiniz önemli, bir jean şort üzerine gömlek, dirseklerinize doğru çektiğiniz ceket, stiletto ve bolca takı kullanınca spor şıklığı yakalarsınız, aynı jean şortu askılı bir tişört bir sandaletle kombinlerseniz günlük sıradan spor giyim olur, yani elinizdeki spor parçaları şık bir kombine dönüştürmek sizlerin elinde.
Madem konu müsait birkaç örnek göstereyim, hepsi spor giyim örneğidir, kiminde bohem parçalar kullanılmıştır, kiminde denimle şifon kombinlenmiş spor ama şık bir görüntü yakalanmış.

Eklentiler

• IMG_3743.JPG
    IMG_3743.JPG
    95,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3744.JPG
    IMG_3744.JPG
    64,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3746.JPG
    IMG_3746.JPG
    62,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3747.JPG
    IMG_3747.JPG
    52,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3748.JPG
    IMG_3748.JPG
    58,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_3751.JPG
    IMG_3751.JPG
    109,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hayır herkes istediğini giyip giymemekte özgür. Ama bunu güzelce konuşup anlaşmak varken nişanın atılması da saçma geldi . Yani birbirinize saygı ve sevginizi bu şekilde öldürmeyin derim..

Ben eşimde ne nisanliligimda ne evliligimde bole seyler gormedigim icin abes geldi.

Ben eşime sorarim nasil oldum diye, sen biliosun her halinle guzelsin der geçer karısmaz.

Bir erkeginde bayana ne giycegini solemesi, ve karışmasi beni kasardı heralde..

belinay,
aslında spor şıklığı yakalayabilirsiniz, günlük hayatımda kamuflaj eşofmanlar, taytlar, jean pantolon veya şortlar tercih ederim, klasik giyim bana göre değil ama klasik giyinmeyen şık olamaz diye bir şey söz konusu değil, spor kıyafetlerinizi nasıl kombinlediğiniz önemli, bir jean şort üzerine gömlek, dirseklerinize doğru çektiğiniz ceket, stiletto ve bolca takı kullanınca spor şıklığı yakalarsınız, aynı jean şortu askılı bir tişört bir sandaletle kombinlerseniz günlük sıradan spor giyim olur, yani elinizdeki spor parçaları şık bir kombine dönüştürmek sizlerin elinde.
Madem konu müsait birkaç örnek göstereyim, hepsi spor giyim örneğidir, kiminde bohem parçalar kullanılmıştır, kiminde denimle şifon kombinlenmiş spor ama şık bir görüntü yakalanmış.

Ahh Mune ah. Bu konuda eksikliğimi kabul ediyorum. Bütün dünyam rahatlık üstüne kurulmuş. Utanmasam pijama ile gezeceğim. Attığın fotoğraflar çok hoştu. Özellikle bir tanesine bayıldım. Böyle gözükmek de isterdim açıkçası. Kendimi yontmaya çalışayım en iyisi. Teşekkür ederim yorumun için. :))

Ne giyeceginizi gormeden yorum yapamam belki hakli adam .
Bende takintilıyim yerine gore giyinilmeli .Ben olsam bende mudahale ederdim .Belki giyim tarzinız ona uymuyor .
Ciçekli seylerden hic hoşlanmiyorum mesela ben .

Millet gülüyordaki kasıt millet sana gülüyor değil bence. Ben klasik sen spor olunca birbirimize yakışmıyoruz demek istiyor gibi.

Eşim klasik giyinmek zorunda işe giderken, takım elbise, kravat, kösele ayakkabılar falan jilet gibi gidiyor adam. Benim öyle bir zorunluluğum yok. Şortla bile gidiyorum. İş çıkışı dışarıda buluştuğumuz zaman eğer plansız bir buluşmaysa bence komik oluyoruz. Babasıyla gezmeye çıkmış kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi, komik buluyorum ve rahatsız hissediyorum. İş çıkışı plan yapmışsak o gün işe de daha özenli gidiyorum. Ya da hafta sonu taytımı şortumu çekip çıktığımda yanımda şortlu espadrilli bir adam olunca sorun olmuyor. Konu sahibinin nişanlısı da bunu anlatmak istemiş ama yanlış kelimeler kullanmış bana kalırsa.
Doğrusunuz ;)
Evet, adam yanlış kelimeler seçmiş, karşılıklı abartmışlar durumu.

bence biraz abartmissiniz genel olarak zaten karismiyor spor giymenize anladigim kadariyla. Nisandada cevresine begendirmek istiyor Ki gayet normal.
Bir güncük kalbini kirmazdim sevdicegin :)

Bende spor giyinen biriyim ama bir dugun nisan nikah asla spor giyinmem giyerim elbisemi topuklu ayakkabimi giderim. Yerine gore giyinmek size bir sey kaybettirmez ki hem nisanlinizla uyumlu giyinmis olursunuz. Yan yana uyumlu gorunmek istemis sadece. Ama zaten sizde elbise giyerim demissiniz yanlis mi anladiniz acaba birbirinizi. Tepkiler fazla olmus onda da sizde de

bu elbise mi açıkmış?
Elbiseden pay biç işte nooption:))) omuzlar ve diz kapakları görünüyor ya açıkmış:))) evlenirlerse vay konu sahibesinin haline:KK43:

Ahh Mune ah. Bu konuda eksikliğimi kabul ediyorum. Bütün dünyam rahatlık üstüne kurulmuş. Utanmasam pijama ile gezeceğim. Attığın fotoğraflar çok hoştu. Özellikle bir tanesine bayıldım. Böyle gözükmek de isterdim açıkçası. Kendimi yontmaya çalışayım en iyisi. Teşekkür ederim yorumun için. :))
Ben de rahatlığına düşkün biriyim, günlük kıyafetlerim seninkilerden farklı değil :) hele şimdi havalar ısındı, bir jean şortla yazı geçiririm:) tarzını koruyarak deneme yanılmayla bulursun içindeki belinay'ı :) ben spor ama kullandığım bazı aksesuarlarla biraz hippi/bohem bir tarzda giyiniyorum, orta yaşlıyım inci takayım diyemiyorum:)

Giyim benim özgürlük alanım eşim karışmaz, o yüzden karışılmasını yadırgıyorum.

Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil

Bu elbisenin neresi açıkmış?

Nişanlınız hastanede çalışıyor sanırım. Orada sağlıkçılar dışındaki personel kumaş pantolon, gömlek, topuklu ayakkabı giydiği için klasik ve şık giyimi kafasında böyle tanımlanmış. Adamın kafasındaki kalıp bu.
Sizin şık olmanızı istiyor ama bir yandan da kafasındaki kalıbın dışına çıkamıyor. Çünkü normal üstü bir kıskançlığa sahip.

"X ortamda biraz şık giyin, farklı tarzda görünmeyelim" diyen adamla nişan atılmaz ama bu elbiseyi açık bulan adamın kafasına yüzük atılır.
Böyle baskı içinde bir hayat yaşamak istiyorsanız siz bilirsiniz. Ama böyle hastalıklı seviyede kıskanç insanlar kolay kolay değişmez.

Adam birşey dememiş ki siz olayı büyütüp yüzüğü atma noktasına getirmişsiniz. Gayet güzel bir sohbet olmuş aslında. Size söylemeyip ordan nurdan duymamışsınız klasik giyinme muhabbetini belki öyle özeniyor neden özendiğim şeyler bu kadar basit birşeyken saygı duyup yapmıyorsunuz

Back