• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beğenmiyormuş beni..

Ben geçtiğimiz aylarda sevgilimle arkadaşlarımın düğününe gittim. O da bana ben de ona seçtiğimiz kıyafetleri sorduk, yorum aldık. Bana kıyafetimle veya ayakkabımla ilgili bi şeyler söylediğinde ben rahatsız olmadım. O da olmadı. Olunmamalı gibide geliyor bana.

Ama açık konuşucam ben konuyu okuduğumda bende kalan izlenim nişanlınızın bu giyim konusunu size biraz üstten üstten söylemesi. Millet size hep gülüyormuş falan!? Kimmiş mesela gülenler? Veya giyiminizi çalışan kızlarla mı kıyaslıyor? Bilemedim. Çift olarak kimseye giyiminizi beğendirmek zorunda değilsiniz. Giyiminizi uyumlu bulmasalar ne olur ayrıca? Alt tarafı bir nişan. Üst düzey iş yemeği değil. Bakan beyle şirketin ceosuyla yemek yenmicek.

Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Ne kadar inat etmişsin
Arada eşinin. İstediği gibi giyinebilirsin

Moda ikonu değiller. Herkes istediğini giyer. Erkeğin kadının ne giyeceğine karismasi ayrı bir yanlış.

Doğru söylemiş. Beğenmeyen gitsin beğendiği birini bulsun. Yakında nefes alma stilimize karışacaklar 😒
Olayın moda ikonlugu ile ne alakası var hanımefendi. Eşimin ailesini ziysret ettiğimizde eşim orada giyeceğim kuyafetlere dikkat etmemi tembihler bunu gidipte aaa eşim beni begenmiyor diyr mi algılayım. Onların kültürüne ve inanışlarına saygım var bu nedenle daha dikkatli olmaya çalışırım. Eşim benden bir şey rica etmiş . sen bana karışamazsın özgürüm istediğimi giyerim banane de diyebilerim ama ne gerek var. Saygı duyuyorum onlara ve isteklerini yerine getiriyorum bir hafta daha dikkatli giyinmek beni öldürmüyor.
Konu sahibi olayı büyütmüş. Bir etkinlik için daha dikkatli giyin demek yada sunu giysen daha iyi olur demekte ne var. Ama cevap olarak git öyle giyinen birini bul nişanı atıyorum demek çok şey barındırıyor bu kafayla tahammülsüzlükle evlilikte orta yol bulup devamlılık nasıl saglanacak ?

Deki ben kimseye guzel gözükmek istemiyorum ve bana yakisani degil rahat olani giymek istiyorum acik acik soyle fazla abartıyor yol yakinken konuş anlas eger anlaşamazssan istedigi gibi birini bulsun.. benim esim olsa Aman yarabbim asla tahammül edemez ki cok kiskanc:KK57: asla gelemez öyle seylere senin de kafan rahat olsun canini sıkma bosuna

10 yıllık evli iken eşimin teyzesinin kızının düğününe gidecektik

Teyzeyi ömrümde iki kere gördüm kızı hiç görmedim

Bir de bizde hiç kapalı yok bir tek o teyze kapalı hep konuşurlar işte X de gitti o şehre kapandı vs

Sonra düğün öncesi görümcemi aradım ne giyeceğiz dedim

Ne istersen onu giy baba neden soruyorsun ki dedi ben de sen tanıyorsun şimdi sırıtmayayım dedim

O kendi giyeceğini söyledi ben de kendime bir kıyafet seçtim

Daha önce gittiğim kuzen düğünlerinde kimseye sormamıştım mesela

Özetle yerine göre hareketlenmek iyidir ama konudaki nişanlı kafasındaki kalıplarla yaşıyor sanki

Tarzini biraz daha anlatsan aklimda esofmanli biri canlandi :)))) niye bu kadar rahatsiz oldu ki tuhaf

Hayatımda hiç kumas pantolon, çeket gıyemedım. Hıcte gıyemıcem galıba.
Elbıse uygun, tulum olur bılek tulum topuklu.
Sız konuyu baska bır yere mı cekıyorsunuz, yanı hastanede calısan kızlar gıbımı gıyınmemı ıstıyorsunuz acaba?

Penye bir elbise altına babet giyip gelirsiniz diye dusunmustur.Nisanlilik döneminde eşim de sürekli spor giyinmemi istemezdi.Ona göre bir nişanlı kız profili vardı ...sikir şıkır giymeliydi...ona uygun giyinmeyeni esefle kinardi :KK70:Bayram ziyareti sonrası insanların kiyaflerinin kritiğini yapınca anladım KV den geçmiş bu bakış açısı .Eminim sizi çok begeniyordur ama kafasında ki kalıplar nedeniyle böyle davranmıştır.

Yalan yok ben de öyle düşündüm :)

eşlerin uyumlu giyinmesi çok güzel
ben nedense eşini hiçte haksız bulmadım spor giyinmeninde şık giyinmenınde bir yeri ve zamanı var ,
iş yeirnde rahat spor giyiniyorsun diye bunu her yere taşımana gerek yok

Kalem elbise ve stiletto giymeyi düşünüyormuşsunuz zaten ki bu kombin gayet şık ve klasik görünür . Ben burada uygunsuz bir durum göremedim . Neden illa pantolon gömlek ?
Fikir belirtme biçimi önemlidir bence . “ hayatım şu pantolonun üzerine bu gömleğin daha hoş duruyor, onu dene istersen “ demesi ayrı , sizi ortamda sırıtacakmışsınız beyefendiyi rezil edecekmişsiniz gibi üstten üstten söylemesi ayrı . Millet gülüyor ben klasik sen spor cümlesindeki “ millet gülüyor “ vurgusu beni irrite etti mesela . Burada önemli olan bu tutumu hayatınıza yansıyor mu ? Hayatınızın her alanında sizi eksik yetersiz hissettiriyor mu ? Eğer sadece bu durumla sınırlı birşey ise konuşarak çözebilirsiniz sanıyorum

Son düzenleme:
bizdede tam tersidir durum eşim spor giyinir ben klasik eşimin kuzeninin düğünü vardı onu uyardım bak senin kuzenin taaa kalkıp ankaradan gidiyoz klasik giyin dedim yok ben rahat edemiyom bilmem ne dedi ben gayet düğüne uygun giyindim eşim kanvas pantolon üstüne gömlek giydi bende fazla üstelemedim sonra kendi pişman oldu çünkü düğündeki spor giyinen tek kişi oydu ben uyarımı yaptım çekildim bu onu beğenmediğim sevmediğim anlamına gelmez

Nişan atacak, beni beğenmiyorsunlara kadar gidecek bir durum değil bence. Her koşulda at nişanı derseniz ilişki de saygı kalmaz. Kimsenin ne giyeceğinize, nasıl giyeceğinize müsaade etmesine izin vermeyin.Yok kısaymış yok uzunmuş, bu sizin kararınız olmalı. Fakat ben nişanlınızın sizi beğenmediğini düşünmedim. Sanki biraz da farklı bir havada görmek istiyor sizi. Beraber alışverişe çıkıp karşılıklı olarak birbirinize beğendiğiniz, uygun olduğunu düşündüğünüz şeyleri alıp ,giyip birbirinizi mutlu edebilirsiniz. Çok büyütecek bir şey değil.

Deki ben kimseye guzel gözükmek istemiyorum ve bana yakisani degil rahat olani giymek istiyorum acik acik soyle fazla abartıyor yol yakinken konuş anlas eger anlaşamazssan istedigi gibi birini bulsun.. benim esim olsa Aman yarabbim asla tahammül edemez ki cok kiskanc:KK57: asla gelemez öyle seylere senin de kafan rahat olsun canini sıkma bosuna

Malesef öyle bir lüksümüz yok. Ortama uygun giyinmek, bazen rahatlıktan ödün vermek zorundayız. Nasıl işe biz klasik giyiniyorsak, erkekler takım elbise ve kravat kullanıyorsa nişan, düğün gibi özel bir günde de giyimimize dikkat etmek özenli olmak zorundayız.
Siz nasıl eşinizin kıskançlığını kabul etmişseniz, ona uygun davranıyorsanız, kabul etmediği şeyleri giymiyorsanız ve bu sebeple boşanmıyorsanız konu sahibinin de bu sebeple ayrılması saçma öyle değil mi? Kendi yapamayacağımız, yapmadığımız, akla uygun olmayan tavsiyeleri vermesek keşke.

gereksiz bi tartışma yaratmış ya. ha gömlek pantolon giymişsiniz ha elbise. eşofmanla gitmediğiniz sürece nesi spor anlamadım.

Bence oturup sankice konuş ben tarzım bu de yani giyimle filan kavga edmek bana çok acayip geliyor ya genelde açık olur kiskanilar ama yani spor klasik olduğu için ilk defa duydum

Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?

Bunda yüzünü görmek istemeyecek bir şey yok ki kesin sana yüzüğü at hemen söyle saygısız kesin bırak diyecekler çünkü hepsi prenses özel hayatlarında ☺️ Olabilir bazen biz değişiyoruz bazen karşıdaki bazen biz fedakarlık yapıyoruz bazen o. Her insan her noktada aynı duramayanlar bu da çok normal. Birlikte alışverişe çıkın güzel ve yakıştırdığı gibi şeyler alın ama hala giyiminizi değiştirdikten sonra da beğenmiyor ve bunu belli ediyorsa o zaman tekrar düşünün. Bende nişanlımın kıyafetlerine karışıyorum bana göre de biraz fazla ağır giyiniyor alınmıyor ama ve bu onu beğenmediğim için değil fiziği çok güzel ama ben giydiklerini ağır buluyordum değiştirdi kısmen ve çok daha yakıştı.

bir cok kisi nisanliya hak vermis ama ben veremedim,

tamam elbette insanin partneri onu her konuda uyarabilir,

ama benim dedigimi yapmiyorsan gelme demek bence asil fazla olan,

beni arkadas dugununde yaninda istemeyene "e evlenmeyek o zaman" demek de dogru bir karsilik bana kalirsa.

Back