- 9 Eylül 2013
- 11.954
- 27.425
- 798
- Konu Sahibi pembeguvercin123
Niye nişanda iş toplantısına gider gibi giyinmenizi istiyor nişanlınızBayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Benim bildiğim ya elbise giyilir yada uzak biriyse pantolon uygun bir bluz giyilir
Ayrıca elbise açık diye problem yaratıyor cümlen gelecekteki asıl sorunların habercisi