• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beğenmiyormuş beni..

Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Niye nişanda iş toplantısına gider gibi giyinmenizi istiyor nişanlınız
Benim bildiğim ya elbise giyilir yada uzak biriyse pantolon uygun bir bluz giyilir

Ayrıca elbise açık diye problem yaratıyor cümlen gelecekteki asıl sorunların habercisi

gereksiz bi tartışma yaratmış ya. ha gömlek pantolon giymişsiniz ha elbise. eşofmanla gitmediğiniz sürece nesi spor anlamadım.
Ki zaten arkadaş üstteki yorumlarda kalem elbise ve stiletto giymeyi düşündüğünü belirtmiş illa pantolon gömlek ısrarı çok garip geldi banada şahsen

Elbisenin nesi spormuş?
İş arkadaşlarını sevmemenizin konuyla alakası nedir?
Uyumsuz bir çiftsiniz daha önce anlamış olmalıydınız.
Köpekler gibi aşık değilseniz, mantığınıza da uymuyorsa en önemlisi sizi beğenmiyorsa evlilik üzerinde 8781466 kere daha düşünülmeli.
Üstte saydıklarımın hiçbiri sizde görünmüyor çünkü.
Adam elbise açık diye istemiyor spor diye değil
Klasik ikiyüzlü Türk erkeği tavrı
Nişanlısının kapalı giyinmesini istiyor ama etrafında güzel giyinen kızlar hoşuna gidiyor

at yüzüğü bilmemne ne kadar abartmışsınız.uyumlu giyinin bir kere de bari özel bir yere giderken ne kaybedersiniz.

bir cok kisi nisanliya hak vermis ama ben veremedim,

tamam elbette insanin partneri onu her konuda uyarabilir,

ama benim dedigimi yapmiyorsan gelme demek bence asil fazla olan,

beni arkadas dugununde yaninda istemeyene "e evlenmeyek o zaman" demek de dogru bir karsilik bana kalirsa.
Niye nişanda iş toplantısına gider gibi giyinmenizi istiyor nişanlınız
Benim bildiğim ya elbise giyilir yada uzak biriyse pantolon uygun bir bluz giyilir

Ayrıca elbise açık diye problem yaratıyor cümlen gelecekteki asıl sorunların habercisi
Ki zaten arkadaş üstteki yorumlarda kalem elbise ve stiletto giymeyi düşündüğünü belirtmiş illa pantolon gömlek ısrarı çok garip geldi banada şahsen

Aynen katılıyorum, klasik giyim deyince neden adamın aklına yalnızca pantolon geliyor, etek ceket, elbise de gayet klasik bir giyimdir, kalem elbise ve stilettoyu klasik kategorisine koymuyorsa ve haftasonu bir şeyler alırız giyersin diyorsa altında başka şeyler ararım, alırız dediği kesin pantolondur, spor veya klasik kadın nerede ne giyeceğini bilir, ben nişanlıyı haklı bulmuyorum, klasik olan tek şey yine bir erkeğin eşinin/nişanlısının/sevgilisinin kıyafetine karışması, kıyafetinize karıştırmayın.

Malesef öyle bir lüksümüz yok. Ortama uygun giyinmek, bazen rahatlıktan ödün vermek zorundayız. Nasıl işe biz klasik giyiniyorsak, erkekler takım elbise ve kravat kullanıyorsa nişan, düğün gibi özel bir günde de giyimimize dikkat etmek özenli olmak zorundayız.
Siz nasıl eşinizin kıskançlığını kabul etmişseniz, ona uygun davranıyorsanız, kabul etmediği şeyleri giymiyorsanız ve bu sebeple boşanmıyorsanız konu sahibinin de bu sebeple ayrılması saçma öyle değil mi? Kendi yapamayacağımız, yapmadığımız, akla uygun olmayan tavsiyeleri vermesek keşke.
Ama böyle gereksiz tartismalar sacma ben esimin huyundan giderim oda benim eger anlaşamsam bende böyle sorun yasardim bende ayagimi yere vurup bende bunu giymek istiyoum diyebilirim ama sevgimin zarar görmesini istemem evvela sabir lazim her insanin gidişati bir degildir .

Ama böyle gereksiz tartismalar sacma ben esimin huyundan giderim oda benim eger anlaşamsam bende böyle sorun yasardim bende ayagimi yere vurup bende bunu giymek istiyoum diyebilirim ama sevgimin zarar görmesini istemem evvela sabir lazim her insanin gidişati bir degildir .
E o zaman niye konu sahibine ayağını yere vurup ne giyinmek istiyorsam onu giyinirim diye uyumsuzluk yapmasını tavsiye ediyorsunuz?

Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Siyah kalem elbise giymenin neresi spor

"Millet gülüyor" demiş ya ben ona takıldım.
Kim sizin kıyafet seçimlerimize gülüyor da nişanlınız buna cevap veremiyor.
Çok itici.

Ama çiftlerin birbirine kıyafet konusunda karışmaları fikir belirtmeleri bana son derece nprmal geliyor o da ayrı bir konu.

Genel olarak bakarsak nişanlına hak verebilirim ama tavırları ve sözleri sanki sizi çalıştığı yerdeki kadınlarla kıyaslıyormuş ve giyiminizi beğenmiyormuş hissiyatı uyandırdı bende, ki sizin de tavrınız bu sebeple olmuş sanırım. Bunu siz daha iyi anlarsınız eğer gerçek sebep buysa bir kez daha düşünün derim.

Bence bazı hanımlar konuyu tam anlamamışlar.Konu sahibinin takıldığı kısım sevgilisinin önerisinden çok,bunu ''arkadaşlarım gülüyorlar'' şeklinde söylemesi,alt metni ''beni rezil ediyorsun''.Bu kadar takıntılıysa bu konuya bu şekilde giyinen birini bulabilirdi,ki elbise stiletto demiş,daha şık ve zarif ne olabilir :KK53:

"Millet gülüyor" demiş ya ben ona takıldım.
Kim sizin kıyafet seçimlerimize gülüyor da nişanlınız buna cevap veremiyor.
Çok itici.

Ama çiftlerin birbirine kıyafet konusunda karışmaları fikir belirtmeleri bana son derece nprmal geliyor o da ayrı bir konu.

Millet gülüyordaki kasıt millet sana gülüyor değil bence. Ben klasik sen spor olunca birbirimize yakışmıyoruz demek istiyor gibi.

Eşim klasik giyinmek zorunda işe giderken, takım elbise, kravat, kösele ayakkabılar falan jilet gibi gidiyor adam. Benim öyle bir zorunluluğum yok. Şortla bile gidiyorum. İş çıkışı dışarıda buluştuğumuz zaman eğer plansız bir buluşmaysa bence komik oluyoruz. Babasıyla gezmeye çıkmış kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi, komik buluyorum ve rahatsız hissediyorum. İş çıkışı plan yapmışsak o gün işe de daha özenli gidiyorum. Ya da hafta sonu taytımı şortumu çekip çıktığımda yanımda şortlu espadrilli bir adam olunca sorun olmuyor. Konu sahibinin nişanlısı da bunu anlatmak istemiş ama yanlış kelimeler kullanmış bana kalırsa.

pantolon gömlekle nişana gidilir mi yahu söylediği şey hakkında az fikri olsun. başkasının nişanı değil de sizin kararlarınızı aşağılayan bu adamla evlenme konusunu gözden geçirin bence yol yakınken

Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil

Eklentiler

• 670de304-472a-4a62-a632-2a5a40dd0592.jpg
    670de304-472a-4a62-a632-2a5a40dd0592.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 141
Elbisenin tarzına da bağlı.
Ama dürüst ve açık konuşacağım ne giyersem giyeyim, dikkat ederim, özenirim.
Karşımdaki bir tişört bir kot çekince doğal olarak sinir bozucu buluyorum ben de.

Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil

Açık mı ?
Bundan kapalı elbise zor bulursunuz yalnız,emin misiniz böyle bir hayat yaşamak istediğinizden ?

E o zaman niye konu sahibine ayağını yere vurup ne giyinmek istiyorsam onu giyinirim diye uyumsuzluk yapmasını tavsiye ediyorsunuz?
Bence orayi düzenli okusan mantiken anlarisin beni sen tersini anlamissin ben orada bende bazi sayeleri yapabilirim ama yapmıyorum sevgimm icin yazdim

Back