• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beğenmiyormuş beni..

Ben de rahat giyinen bir insanım ama rahat giyiniyorum diye her ortamda öyle olacağım diye diretmiyorum. İnsan biraz yerine göre giyinmeyi bilmeli. Bilmiyorsanız biraz dinleyin adam gidip alırız demiş guzelce.

Spora kaçan bir elbiseyle gidilmez nişana, öyle giyinecek bir ortam olacak olsa herkes öyle giyinirdi neyin tribi bu sizdeki anlamadım
Gayet Klasik Diz kapakta kalem elbise ile stiletto giymeyi düşünüyordum

Gayet Klasik Diz kapakta kalem elbise ile stiletto giymeyi düşünüyordum

Her kalem elbise ve stiletto klasik durmuyor belki de gözüne hoş gelmedi bu yuzden bilemeyecegim ama büyütülecek birşey yok. Ben olsam dediği gibi birlikte bir alışverişe çıkardım ve klasik anlayışını gözlemlerim belki siz de beğenirsiniz?

Normalde giydiginiz kıyafetlere de devamlı müdahale ediyorsa o ayrı ama özel biyerlere giderken istek belirtmesi çok büyütülecek birşey değil. Benim eşim genelde klasik giyer, giyimini beğenirim ama ona rağmen bazen bazı yerler icin kombinlerini ben hazırlarım bunda bişey yok.

Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Öncelikle daha önceden tanışıyor musunuz yoksa nişan tam anlamıyla tanışma süreci mi? Ayrıca elbisen spor değil diyebilirdiniz birbirinize büyük tepkiler vermissiniz nisanliniz sonradan çark edip tepkisini hafifletmis ama siz direkt nişan atmaya gitmişsiniz. Bence bu konuyu fazla buyutuyorsunuz ben de eşimle nisanliyken arkadaşının düğününe gitmiştik kendi çevresi sonuçta ve o çevrenin ortalama nasıl bir ortam olacağını biliyor ve ben de nisanlima ne giysem diye sormuştum o da fikrini söylemişti ben de öyle yaptım .mesele evlendim artık onun ortamını da daha iyi biliyorum yine de giderken müdahale eder bu olmamış diğer elbiseni giy falan diye .yani çok lüzumsuz bişey için çok büyük tepkiler vermissiniz. Ayrıca şu naçizane tavsiyemi kulağına küpe yapsın okuyan herkes " her sorunda ayrılığı gündeme getirmeyin" .

o alsın size o zaman gayet mantıklı..

nişanlımın spor birşeyler giyip gelmesini istemezdim arkadaşımın nişanına.. elbiseyi de spor zannediyor olabilir. beraber çıkalım klasik birşeyler bakalım de o zaman şöyleee kaliteli marka pahalı birşey aldır bi daha nasıl biliyorsan öyle giyin desin ahahahahah:)

Duyan da kendisini armani sonbahar erkek koleksiyonunun modeli sanir:işsiz: bu tarz erkekler hayatlarindaki kadinlara saygi duymayi hayatlari boyunca ogrenemiyor. Ayrica elbise giyicem diyene gomlek pantolon giy diyen erkek de ya cok kiskanctir ya da bilemedim.. sanki esofmanla mi gidicem dediniz de boyle tepki veriyor? Bunlar olgunlasamamis erkek belirtileri. Insan yanindaki kadina ve tercihlerine her haliyle saygi duyar. Ha bir dugundur nisandir siz atiyorum cok cok gundelik bisey giymek istersiniz o zaman esiniz nisanliniz zarifce fikrini soyleyebilir. Ama zarifce.

Bir ornek vereyim. Kari koca doktor bir cift var tanidigim. 10 senelik evliler. Ortak bir akrabamizin nikahi vardi, baska sehirden nikaha geldiler kadini gorunce resmen sasirdim. Keten bi pantolon ve gundelik bir bluz giymis. Kocasi son derece sık ama kadin gundelik. Fakat adam nasil yuceltiyor kadini beden diliyle, konusurken bile zerafetle dinliyor. Ha, nikaha gelirken daha sık olabilirdi ama demek ki oyle tercih etmis ve adamin da sikayeti yok.

Herhalde uyumlu olmanızı istiyordur. Ayrı telden çalmayın ve sizi beyenmediği manasını çıkarmayın bence. Biraz daha özenmenizi istiyor olabilir. Spor şık ta olunur aslında ama klasik giymek abiye giymek anlamına gelmiyor. Nişanlınızın giyeceklerine göre uyum yakalayabilirsiniz. Bu dediklerim ne giydiğiniz sürekli onun için sorun teşkil etmiyorsa geçerli. Öteki türlü çekilmez

Penye bir elbise altına babet giyip gelirsiniz diye dusunmustur.Nisanlilik döneminde eşim de sürekli spor giyinmemi istemezdi.Ona göre bir nişanlı kız profili vardı ...sikir şıkır giymeliydi...ona uygun giyinmeyeni esefle kinardi :KK70:Bayram ziyareti sonrası insanların kiyaflerinin kritiğini yapınca anladım KV den geçmiş bu bakış açısı .Eminim sizi çok begeniyordur ama kafasında ki kalıplar nedeniyle böyle davranmıştır.

Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Anlattıklarınızdan nişanlınızın sizi beğenmediği sonucunu çıkaramadım, Tarzınızı eleştirmiş olabilir ama bu sizi beğenmediği anlamına gelmez.

Ay ben de spor ayakkabı kot ve tişörtle gitceksiniz sanmıştım. E elbise daha şık işte kafası mı karışmış nişanlınızın? Ayrıca o gömlek siyah pantolon garson tarzı ben beğenmiyorum.
Önceden ona ne giyeceğinizi niye söylüyorsunuz ki? Yani abartmayın sizi beğenmiyor değil de sadece istediğinizi giyip gidersiniz onu karıştırmayın bence. Çok saçma bir sorunmuş

O size uysun o zaman madem millet guluyormus. Tavri cok cirkin nisanlinizin. Bence abartmiyorsunuz. Tepkinizi buyuk verin. Her sey zaten boyle seyleri gormezden gelmeyle basliyor. Sonra evlenince bu adam boyle degildi nasil bu kadar degisti oluyor.

Bence nişanlın swninle uyumlu olmak İçin böyle yapıyor . Hani David Victoria Beckham gibi :) ben de ilk evlendiğimiz zamanlarda bayrmlarda eşime derdim” onu giyme bunu giy bana uyum sağla, lacivert takım spor duruyor siyahı giy çünkü ben siyah giyindim...” şimdi umrumda değil :))

Back