- 9 Eylül 2013
- 11.954
- 27.425
- 798
- Konu Sahibi pembeguvercin123
-
Niye nişanda iş toplantısına gider gibi giyinmenizi istiyor nişanlınızBayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Ki zaten arkadaş üstteki yorumlarda kalem elbise ve stiletto giymeyi düşündüğünü belirtmiş illa pantolon gömlek ısrarı çok garip geldi banada şahsengereksiz bi tartışma yaratmış ya. ha gömlek pantolon giymişsiniz ha elbise. eşofmanla gitmediğiniz sürece nesi spor anlamadım.
Adam elbise açık diye istemiyor spor diye değilElbisenin nesi spormuş?
İş arkadaşlarını sevmemenizin konuyla alakası nedir?
Uyumsuz bir çiftsiniz daha önce anlamış olmalıydınız.
Köpekler gibi aşık değilseniz, mantığınıza da uymuyorsa en önemlisi sizi beğenmiyorsa evlilik üzerinde 8781466 kere daha düşünülmeli.
Üstte saydıklarımın hiçbiri sizde görünmüyor çünkü.
Elbise açık diye istenmiyor ortama uymadığı için değilKi zaten arkadaş üstteki yorumlarda kalem elbise ve stiletto giymeyi düşündüğünü belirtmiş illa pantolon gömlek ısrarı çok garip geldi banada şahsen
Ben daha klasik olacağını düşündüğü için pantolon gömlek diye tutturdu sanmıştımElbise açık diye istenmiyor ortama uymadığı için değil
bir cok kisi nisanliya hak vermis ama ben veremedim,
tamam elbette insanin partneri onu her konuda uyarabilir,
ama benim dedigimi yapmiyorsan gelme demek bence asil fazla olan,
beni arkadas dugununde yaninda istemeyene "e evlenmeyek o zaman" demek de dogru bir karsilik bana kalirsa.
Niye nişanda iş toplantısına gider gibi giyinmenizi istiyor nişanlınız
Benim bildiğim ya elbise giyilir yada uzak biriyse pantolon uygun bir bluz giyilir
Ayrıca elbise açık diye problem yaratıyor cümlen gelecekteki asıl sorunların habercisi
Ki zaten arkadaş üstteki yorumlarda kalem elbise ve stiletto giymeyi düşündüğünü belirtmiş illa pantolon gömlek ısrarı çok garip geldi banada şahsen
Ama böyle gereksiz tartismalar sacma ben esimin huyundan giderim oda benim eger anlaşamsam bende böyle sorun yasardim bende ayagimi yere vurup bende bunu giymek istiyoum diyebilirim ama sevgimin zarar görmesini istemem evvela sabir lazim her insanin gidişati bir degildir .Malesef öyle bir lüksümüz yok. Ortama uygun giyinmek, bazen rahatlıktan ödün vermek zorundayız. Nasıl işe biz klasik giyiniyorsak, erkekler takım elbise ve kravat kullanıyorsa nişan, düğün gibi özel bir günde de giyimimize dikkat etmek özenli olmak zorundayız.
Siz nasıl eşinizin kıskançlığını kabul etmişseniz, ona uygun davranıyorsanız, kabul etmediği şeyleri giymiyorsanız ve bu sebeple boşanmıyorsanız konu sahibinin de bu sebeple ayrılması saçma öyle değil mi? Kendi yapamayacağımız, yapmadığımız, akla uygun olmayan tavsiyeleri vermesek keşke.
E o zaman niye konu sahibine ayağını yere vurup ne giyinmek istiyorsam onu giyinirim diye uyumsuzluk yapmasını tavsiye ediyorsunuz?Ama böyle gereksiz tartismalar sacma ben esimin huyundan giderim oda benim eger anlaşamsam bende böyle sorun yasardim bende ayagimi yere vurup bende bunu giymek istiyoum diyebilirim ama sevgimin zarar görmesini istemem evvela sabir lazim her insanin gidişati bir degildir .
Siyah kalem elbise giymenin neresi sporBayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
"Millet gülüyor" demiş ya ben ona takıldım.
Kim sizin kıyafet seçimlerimize gülüyor da nişanlınız buna cevap veremiyor.
Çok itici.
Ama çiftlerin birbirine kıyafet konusunda karışmaları fikir belirtmeleri bana son derece nprmal geliyor o da ayrı bir konu.
Söyledim alt tarafı nişan elbiseyi bosver pantalon giy topuklu falan dediPeki bunu ona söyledin mi yoksa o direkt klasik pantolon gömlek mi giy dedi
Yani klasik giyinen biri bu söylediğin kıyafetin nişana uyacağını bilir
Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
Bence orayi düzenli okusan mantiken anlarisin beni sen tersini anlamissin ben orada bende bazi sayeleri yapabilirim ama yapmıyorum sevgimm icin yazdimE o zaman niye konu sahibine ayağını yere vurup ne giyinmek istiyorsam onu giyinirim diye uyumsuzluk yapmasını tavsiye ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?