- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
- 133
- Konu Sahibi pembeguvercin123
-
Ne kadar inat etmişsinBayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Gayet Klasik Diz kapakta kalem elbise ile stiletto giymeyi düşünüyordum
Olayın moda ikonlugu ile ne alakası var hanımefendi. Eşimin ailesini ziysret ettiğimizde eşim orada giyeceğim kuyafetlere dikkat etmemi tembihler bunu gidipte aaa eşim beni begenmiyor diyr mi algılayım. Onların kültürüne ve inanışlarına saygım var bu nedenle daha dikkatli olmaya çalışırım. Eşim benden bir şey rica etmiş . sen bana karışamazsın özgürüm istediğimi giyerim banane de diyebilerim ama ne gerek var. Saygı duyuyorum onlara ve isteklerini yerine getiriyorum bir hafta daha dikkatli giyinmek beni öldürmüyor.Moda ikonu değiller. Herkes istediğini giyer. Erkeğin kadının ne giyeceğine karismasi ayrı bir yanlış.
Doğru söylemiş. Beğenmeyen gitsin beğendiği birini bulsun. Yakında nefes alma stilimize karışacaklar
İyi de nişanda elbise giymek daha şık değil mi zaten?
Penye bir elbise altına babet giyip gelirsiniz diye dusunmustur.Nisanlilik döneminde eşim de sürekli spor giyinmemi istemezdi.Ona göre bir nişanlı kız profili vardı ...sikir şıkır giymeliydi...ona uygun giyinmeyeni esefle kinardiBayram ziyareti sonrası insanların kiyaflerinin kritiğini yapınca anladım KV den geçmiş bu bakış açısı .Eminim sizi çok begeniyordur ama kafasında ki kalıplar nedeniyle böyle davranmıştır.
Deki ben kimseye guzel gözükmek istemiyorum ve bana yakisani degil rahat olani giymek istiyorum acik acik soyle fazla abartıyor yol yakinken konuş anlas eger anlaşamazssan istedigi gibi birini bulsun.. benim esim olsa Aman yarabbim asla tahammül edemez ki cok kiskancasla gelemez öyle seylere senin de kafan rahat olsun canini sıkma bosuna
Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?