Nişanlım bana şiddet gösterdi

Şikayetçi olmamışsın, ailen ve toplumsal kaygıların nedeniyle nişan atamıyorsun. Cinsellik yaşadığın için sonsuza kadar onun kölesi olmayı ileride dayak yemeyi, aldatılmayı, minicik bebeğinle kapı önüne konmayı göze almışsın demek.

Ayrıca bugün bıçak çeken yarın devamını getirir. Toplumda kaç vaka daha yaşanmalı ki sizler ders alasınız öyle gencecik de değilsin ki toy diyeyim.

Kusura bakma ama eğer bu işi noktalamazsan şu saatten sonra başına gelecek her şeyi hakediyorsun.

Benim bir kuzenimin düğününde eşinin ailesi olay çıkardı. Halam aman nikah kıyıldı elalem ne der dedi kızı da öyle devam ettiler o evliliğe. Annem sakın yapmayın isterse çocuk olsun bu saygısızlığı çekmeyin boşansınlar dedi.
Benim ailem tırnağıma zarar gelse bir daha kapıdan sokmaz o aileyi de o adamı da.
Bir de oturun konuşun diyecek.
Bizim sülalede de gelin düğünden sonraki gün kaçmıştı. :KK53: O zamanlar herkes ayıpladı ama 30'lu yaşlarımda ben anlıyorum kızı.
Kız bir ömür mutsuz olacağına, ertesi gün kaçmış işte. Gerçi onunki zorla evlendirilme vakasıydı ama evlendim artık, boşanmak da zor deyip oturmadı sonuçta. Kraliçe aslanlar gibi adamı ayakta uyutup tüm eşyasını toplayıp vınnn! :D

Bakire olmamak= seni döven bir adamla evlenmek
Hahahah denkleme bakın çabuk. :olamaz:
Bununla evleneceğine bekar kal daha iyi. Her türlü seçim ölümden iyidir.
Burada evlilere boşan sevgililere en ufak şeyde ayrıl diyip dalga geçen bir üye vardı bakire olmamı kabul etti diye asla beğenmediği saygısız bir tiple evlenmeye razı gelmişti.
İlginç bir şekilde eski zamanlardaki gibi “namus temizleme evliliği” yapanlar var. Bakire olmadan ayrılmak yerine boşanıp en azından dul derler kafasına giriyorlar.
Halbuki böyle bir tip oldu canım boşanalım demez. Ya öldürülecek yada ömür boyu dayak yiyecek.
Bekar yaşamak yerine tercih ettiği şeyler bunlar.
Dayak yiyeceğime bekar ölürüm diyecek zeka yok. Yazık gerçekten sene 2025 şu kafalar değişmedi.

Burada evlilere boşan sevgililere en ufak şeyde ayrıl diyip dalga geçen bir üye vardı bakire olmamı kabul etti diye asla beğenmediği saygısız bir tiple evlenmeye razı gelmişti.
İlginç bir şekilde eski zamanlardaki gibi “namus temizleme evliliği” yapanlar var. Bakire olmadan ayrılmak yerine boşanıp en azından dul derler kafasına giriyorlar.
Halbuki böyle bir tip oldu canım boşanalım demez. Ya öldürülecek yada ömür boyu dayak yiyecek.
Bekar yaşamak yerine tercih ettiği şeyler bunlar.
Dayak yiyeceğime bekar ölürüm diyecek zeka yok. Yazık gerçekten sene 2025 şu kafalar değişmedi.
Khomyuk kesin linç yiyeceğim ama şu tiplerle evlenmektense diktirenlerin yaptığı bile daha güvenli. En azından bakire değilim böyle kabul eden tek bu adam var diye korkunç şiddetlere boyun eğmiyorlar. Hemcinsimin ölmesindense bu bile yeğdir ya.

Khomyuk kesin linç yiyeceğim ama şu tiplerle evlenmektense diktirenlerin yaptığı bile daha güvenli. En azından bakire değilim böyle kabul eden tek bu adam var diye korkunç şiddetlere boyun eğmiyorlar. Hemcinsimin ölmesindense bu bile yeğdir ya.
Ben o topa da girilmesini doğru bulmuyorum. Önem veren birini kandırıyorlar bu sefer de bir ömür bir yalan ortaya çıkacak mı korkusuyla yine bok gibi bir hayat yaşıyorlar.
Diyorum ya en temiz seçenek evlenmemek.
Bekar kalırım mis gibi yaşarım.
O da ataerkile boyun eğmek aslında.
Tüm kadınlar böyle şeylere boyun edeceğine evlenmeden bir hayatın da güzel olacağını anlasa kadınların hayatı güzelleşecek ama

ki neden evlenmesin.
Çevremde ben dahil bakire evlenen yok.
Düzgün erkekler varken illa böyle sorun çıkaracak insanlarla evlenip bunların soyunu devam ettirmenin de anlamı yok.
Ya düzgün bir adamla evlenirsin yada evlenmezsin.
Denklem bu kadar basit aslında

ki neden evlenmesin.
Çevremde ben dahil bakire evlenen yok.
Düzgün erkekler varken illa böyle sorun çıkaracak insanlarla evlenip bunların soyunu devam ettirmenin de anlamı yok.
Ya düzgün bir adamla evlenirsin yada evlenmezsin.
Denklem bu kadar basit aslında
İşte herhalde bizim yaşamadığımız bambaşka bir dünya var Khomyuk. İnanmışlar bakire olmadan evlenemeyeceklerine.
O yüzden en azından böyle bir adamın elinde öleceklerine yeğdir dedim.

Şiddet var ve ne yapacağım mı diyorsunuz? El alem ne der 2.kez nişan atmış olacağım yok birliktelik yaşadım diye kendinizi kandırmayın. Ayrılmayıp sizi öldürse insanların konuşmasından daha mı önemli olacak o an? Kendinize gelin. Bekaret dediğiniz şeyi kafanıza çok takıyorsunuz. Birçok insan artık bunun önemsiz olduğunu söylüyor hatta sormuyorlar bile geçmişi. Öldürse sizi ailenizin bu kızda yine nişan attı demesinden daha mı güzel olacak? Ha nişan yapmışsınız ha sevgilinizden ayrılmışsınız aynı şey.

Banlancam muhtemelen ama bu kadar mı yarr*k meraklısısın neden bu adamdan ayrılmıyorsun hala evlenmek için ısrar ediyorsun ? Şikayetçi olma gör bak daha neler yapacak o sana.Ye dayağını otur yerine.
Aynen arkadaşa katılıyorum mabel01 mabel01
Aklını peynir ekmekle mi yedin Allah aşkına ya.
Bu adamla sonun yok bebekle baba evine mi dönmek istiyorsun sevgi sevmek bu değil cinsellik yaşadıysan yaşadın ona mecbur değilsin.

Bakire olmamak= seni döven bir adamla evlenmek
Hahahah denkleme bakın çabuk. :olamaz:
Bununla evleneceğine bekar kal daha iyi. Her türlü seçim ölümden iyidir.
Kiz 29 yasindaymis. Bu devirde 30 yas ustu bakir adam mi var ki bu yasta kizdan bekaret bekleyebilsinler.

Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz ya. Affeden ölmeye mahkum mu onun gibi bir söz vardı. Affedin affedin bundan sonraki olacak her şeyi hakediyorsunuz.

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
2.nisani atmamak için ölmeyi göze mi alacaksin

Kiz 29 yasindaymis. Bu devirde 30 yas ustu bakir adam mi var ki bu yasta kizdan bekaret bekleyebilsinler.
Buna ben de katılıyorum. Bazen kadınlar kendi kendilerine zorluklar çıkarıyorlar demek ki.
Yok ikinci kez nişan atamazmış da... E iyi o zaman dayak yediğin adamla evlen madem nişan attı demesinler diye.
Ben olsam cümle aleme duyururdum, bu adam beni dövdü diye. Herkes ailecek rezilliklerini görsün, bilsin diye. Bir kadına bıçak çekebilen, tekmeleyebilen birini yetiştirmiş bir aile de suçludur bana göre.
Elindeki kolundaki darp izleri geçmeden derhal rapor alıp şikayetçi olmalı. Ailesine de anlatmalı.

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
Babana gel al kızın elimde kalcak dedikten sonra kusura bakma o banan eşek değilse zaten başına ne geldiğini ya da geleceğini anlar baban bi güzel eline alamadı mı bu arsızı aferin ikinci kez nişan atmamak için evlen bununla önünde dayak yediğin insanlara gelinlik yap seni sokak ortasında döven adama karılık yap kim ne derse dersin sen bu işi evlilikle taçlandıracaksın belli o yüzden kendimi akıl vermekle yormadım

Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
hanımefendi sen hiç mi haber okumuyorsun?
o son kez konuşmaya gidenlerin aile evine tabutları geliyor.
Avukatlar bas bas bağırıyor gitmeyin son buluşmaya diye.
Seven adam bunu yapmaz kendini kandırma.

Back