Nişanlım bana şiddet gösterdi

Ban yer miyim bilmiyorum da ailenden bir haltları böyle gizlersen elin üç kuruşluk insanları oğullarını dizginlemeyen utanması olmayanlar evine girer tepenize de çıkar seni de adam yerine koymazlar. Sen aileni de küçük düşünüyorsun. Neyin medeniyeti? Orada şikayetçi olacaktın darp raporu alacaktın. Bu adamın medeniyet anladığını düşündüren nedir sana? Çıkarlarının çatıştığı ilk anda sokakta saçından sürüklemiş ve sen medenice ayrılalım diye ponçik mesaj atıyorsun. Git avukat ile görüş nişan sürecinde alınan verilenler için bir protokol oluşturun ara bulucu eşliğinde bu nişanı sonlandırın. Ailenize de musallat edeceksiniz. Babam annem üzülmesin derken kahırdan ölecekler herslde siz her dayak yediğimizde
Kendinize gelin.
Bir avukat ve psikolog ile acilen görüşmelisiniz.

Kolum morardı uzun kolla saklıyorum şikayetçi olursam iş çok büyür diye düşündüm. Mesajda ayrılmak istemedim yüz yüze herşeyi anlatıp ayrılmak isistedim
Tövbe ya rabbim sen sabır ver hasbinallah
İyi misin sen? Büyürse büyüsün merak etme seni döven adam karşısında polis asker görünce kaçacak delik arıyor gücü sana yetiyor. Sen de iyice oyuncak olmuşsun elinde saçma sapan kararlar alıyorsun. Senin etrafında aklı başında insan yok mu

Sürekli dayak yemek mi istiyorsunuz? Annenize babanıza söyleyin arada bir iki patlatsınlar. Evlenmeye gerek yok bunun için.

Sürekli dayak yemek mi istiyorsunuz? Annenize babanıza söyleyin arada bir iki patlatsınlar. Evlenmeye gerek yok bunun için.
Sinirlenmiştim konuya okuyunca gülesim geldi Allah iyiliğini versin
Mantıklı bir bakış açısı

En doğrusunu yapmışsınız, iyi ki ailenize söylememişsiniz çok üzülürlerdi. İki kere nişan atmak nedir hem, çok ayıp. Artık hakkınız yok nişanı bozmaya el alem ne der? El alem ileri geri konuşmasın, aileniz öğrenip üzülmesin diye ağzınızı kapatıp uslu uslu evleneceksiniz. Hem ilişki de yaşamışsınız artık başka biri naapsın sizi? Tüm ederiniz de bekaretinizden ibaretti zaten.

Evlendikten sonra da yediğiniz her dayağı, çekilen her bıçağı gizleyeceksiniz. Sizin kaderiniz bu. Bıçak gövdenize saplanana kadar yola devam. Sevdiceğinizin bir sinir krizinde art arda bıçak darbeleri ile can çekişmeye başlarsanız eğer çok bağırmayın ölürken tamam mı? Komşuları rahatsız etmeyin bari. Hatta siz öncesinde yazı yazın "Ben bıçağın üzerine düştüm" diye nolur nolmaz, mutfak çekmecesinde bıçakların yanında dursun o yazı da, üzülmesin anneniz, babanız.

Son düzenleme:
Sen Bergen misin tatlım?
Senin gözün körmüş muhtemelen
Bergen gibi mi olsun istiyorsun hayatının onun kocası da çok seviyordu ama maşallah aşkından öldürdü, ölüsünü bile mezarda rahat bırakmadı öyle bir aşk yani dillere destan

Her şeyin bu kadar mükemmel olduğuna o pisliğin bir anda delirip üzerinize bıçakla yürüdüğüne, sokak ortasında size şiddet uyguladığına asla inanmıyorum kesin daha önce falsosu oldu ama siz görmezden geldiniz

Kolum morardı uzun kolla saklıyorum şikayetçi olursam iş çok büyür diye düşündüm. Mesajda ayrılmak istemedim yüz yüze herşeyi anlatıp ayrılmak istedim
iyi aferin. daha bu hafta haberlerde izledim. senin gibi ayrilmak istedigi sevgilisiyle "son bir kez" bulusan genc kadini sevgilisi arabaya bindirmeye calisip tekme tokat dövüyordu, hem kadini hem kadının süs köpeğini.
aferin, bulus adamla. hem de tek. arabasina falan da bin
bu ulkede bu akilla cok yaşamazsin, yakinda anıtsayarda adini okuruz

Kafayı mı yedin mesajla ayrıl gitsin, adam sana ne medeniyeti göstermiş de sen medeniyetten bahsediyorsun? Baban da tuhaf kızını öldürürüm diyenin suratına tükürür bir daha eve almazdım.

Kızım siz iyimisiniz son kez buluşmak. Nedemek, hiçmi haber okumuyor izlemiyorsun.
Kadın cinayetlerinin çoğu bu son buluşmalarda bilmem ne oluyor. Ailen sen ölünce üzüleceğine şimdi üzülsün. Aklı başında insan olsan zaten bunları sormazsın bile. Yüzüğü eşyaları gönder gitsin. Ne uğraşıyorsun. İnşallah kurtulursan tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…