Nişanlım bana şiddet gösterdi

ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik
Uçlarda yaşadığınız belli. 2 kez nişan atmış olabilirsiniz ama en azından 3 ay sonra burada "Balayında dayak yedim, çok pişmanım." diye başlık açmazsınız.

bir "herkeşler bize imrenirdi, heppp herkeş barmağınan gösterirdi" vakası daha

benzer durum yaşayan yok burda cicim, mezarlıktan mesaj atılmıyor.

M.a.l m.a.l konular yaa. 29 yaşında olduğunuza rmin misiniz. Şikayetçi olmadım yok babama demedim iyi b.k yediniz. Banlanacsam da banlanayım. Sinir oldum konuya. B.k var adamda yapış. Allah çocuğun da hayırlısını versin

Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim. Telefonda bu sözleri duyan baban, nasıl şiddet olduğunu anlamadı? Bu sözleri nasıl yuttu? Ailen de anormal davranmış. İstersen 5. Nişanı atmış ol, cinsel birliktelik yaşaman ona mecbur olmanı sağlamaz. Onunla evlenirsen seni kadın cinayeti haberlerinde görebiliriz Allah korusun. Annen seni elin şerefsizi, serseri psikopatı dövsün diye doğurmadı.

Kolum morardı uzun kolla saklıyorum şikayetçi olursam iş çok büyür diye düşündüm. Mesajda ayrılmak istemedim yüz yüze herşeyi anlatıp ayrılmak istedim

Ailem bana sordu sana birşey yaptı mı diye bende yapmadı dedim. Sinirle söylediğimi düşündüler. Bize geldiklerinde suratıma dahi bakmadı benden nefret eder gibi ve üstelik konuşalım medeni şekilde noktalayalım dedim işim var diyor mesajla mı ayrılayım kafayı yicem

Kolum morardı uzun kolla saklıyorum şikayetçi olursam iş çok büyür diye düşündüm. Mesajda ayrılmak istemedim yüz yüze herşeyi anlatıp ayrılmak istedim
Yüz yüze görüşme sakın. BERGENin hayatını hiç okudun mu sen ? İş büyüsün bir zahmet. Bu sana uygulanan şiddetle elini kolunu sallayarak rahatça gezemez ortalıkta. Gereken cezayı çeksin.

Hala son bir kez görüşeceğim diyor
Son bir kez görüşenlerin ne olduğunu gördük. Adam bıçak çekmiş hala son bir kez diyorsun ya.

Her şey konuşuluyor rezillik diz boyu (sizin ifadeniz) ama şiddet konuşulmuyor. Siz aşırı kıskanç hatta hasta olabilirsiniz hiç bir şey şiddeti sokaklarda tekmelenmeyi haklı göstermez.
Anne baba üzülürmüş ondan söylememiş.Kimi kandırıyorsunuz.Bu kadar olay olmuş anne baba üzülmesin.Size bıçak çekiliyor hayatınız tehlikede hala neler diyorsunuz.Size bıçak çeken insanın o saatten sonra arabasına nasıl binmeye cesaret ediyorsunuz.
Yaşananlar ve düşünceleriniz inanılmaz.Yarın öldürülürseniz sizin için 2.defa nişan attı demeyecekler bir kadın cinayeti daha diye yazılacak.
Önce ailenizi sakin sakin karşınıza alacak ve tüm olanları eksiksiz anlatacaksınız.Bunun başka yolu yok.Bu saatten sonra bu adamla nasıl devam etmeyi düşüneceksiniz. Ailenize de yazık bu adamla onları muhatap edeceksiniz hala.Son olarak aklınızı başınıza toplayın ve siz de hemen bir uzman yardımı alın hayatınızın bundan sonrası için.

Evlenince de o bıçağı bedeninde saplı bulursan şaşırma.
Babana dayak yediğini niye söylemedin?
Evet belki kıskançlık vs kışkırttın da seni bu seviye kıskanma noktasına ne getirdi sen de mi takıntılısın?
Sen bu huyundan vazgeçmeyeceğine göre o da her kavga çıktığında dövecek. Kayınaile de sana sahip çıkmayacak oğlumu yoldan çıkardı diyecekler . İkinci nişan atışın oldu cinsel hayat yaşadın diye sana zulmeden biri ile bu esir hayatı ne kadar akıl karı?
Muhtemelen cinsellik ifşa olur söyler diye dayağı sineye çektiniz. Boşanmak nişan atmaktan daha zor bilesiniz.
Aileniz en fazla kızar atacak hali yok sizi. Ama o adam döve döve sizi öldürebilir
Şiddeti hiç bir şey mübah kılmaz. Hiç bir canlı böyle aşağılamayı hak etmiyor. Kendine ve ailene bunu yapma

Adam sizi yolda savurmuşken medeniyetten bahsetmeniz Görüşelim dediğinizde işim var demesine rağmen noktalamak için beklentide olmanız

Annenizle babanız potansiyel katil nişanlınız tarafından öldürüldüğünüzde üzülür siz görmezsiniz üzüldüklerini sıkıntı yok yani devam edin

Yüz yüze konuşulacak bir şey yok; adam size halka açık alanda saldırmış, benzinliğe sığınmışsınız. Daha ne görüşmesi ne anlatması ?

Şu forumda bı aratsana eşimden şiddet gördüm çocukla cikmazdayim konularını, hep hikayenin başında baslamis şiddet, Nişan attın diye tekrar atamıyorum diyorsan evlenip boşanmayı hele çocukla ortada kalmayı bı düşün, öyle dönünce aile evine daha mı iyi, at nişanı kurtul şansı yok bu işin.

İyi dayak yemelet hastanelik olunca bir gün aileniz öğrenir zaten yada fondöten morlukları gizleyemez hale gelince.Ne yapabilirsiniz ayrilabilirsiniz .Yok çok seviyorsunuz bu olmaz o zaman yakın dövüş dersleri alın.Birde ceyize mutlaka kask koyun lazım olacak.Simdiden geçmiş olsun ilerde dayak yumruk tekme yerken aklınıza gelir belki bu yazılanlar .Bencede utanin dayak yiyip sustugunuz için bu saçma fikirleriniz için.Zaten hak etmissiniz nisanlinizin gözümde siz bu kadarsiniz işte dayak yemeyi hak eden ve susmasi gereken biri.Buyrun kızın siz kendine saygısı olmayan biri olarak size saygı duymamibeklemeyin .Sert mi yazdim ilerde herkes siz dayak yerken size acıyacak ve hakkınızda bu yazdıklarımı düşünecek ama suratiniza soylemeyecek .Şikayet edebilirsiniz yorumumu aslında belkide kemdinize gelir o herifi şikayet edersiniz

Var kardeş, biz de böyle birbirimize aşırı bağlı, aşırı ilgili, sevgi dolu, uçlarda yaşayan eşsiz ilişkiler yaşıyoruz.

Kocişkomuz, sevgililitoşumuz arada bir bıçak çeker, ağzımızı burnumuzu yere serer ama işte uçlarda yaşıyoruz aşkımızı naparsın.

Sonra düzeliyoruz, iyiyken çok iyiyiz, herkes bize, aşkımıza imrenir. Aşk büyük olunca böyle şeyler olurr, kıskançlık olur, bıçak çekilir bunlar normal şeyler, sakın ayrılma. Ayrıl diyenler seni, büyük aşkınızı kıskanıyor.

(Duymak istediklerinizin bunlar muhtemelen çünkü her mesajınız birbirinden acınası. Yüz yüze ayrılacakmış, böyle mi kandırıyorsunuz kendinizi? Dayak yediğinizi ailenize söylemediniz, şikayetçi olmadınız çünkü barışmak için can atıyorsunuz, buluşmak için yalvarıyorsunuz. Ne desek boş, canınıza da acımıyorsunuz ya bir gün gerçekten bıçaklarsa sizi? )

Toksiksiniz kesinlikle ve bundan besleniyorsunuz.

Şiddetten bahsetmemişsiniz ailenize üzülürler(!) diye onlar sizi üzülürler mi üzülmezler mi düşünmeden gözünüzün içine baka baka yerin dibine sokmuşlar!!!! ama nedense kıskançlıklarınız bile ne kadar yersiz ve saçma demekki aileniz ona hak vermiş. Siz kesinlikle kendinize saygı duymuyorsunuz!

Polisi şikayetçi olmayacaksınız niye çağırdınız? Çünkü siz kaosu seviyorsunuz sadece! Biz burada ne kadar dil döksek eminim barışacaksınız !!! Hala neyin görüşmesi neyi son defa konuşması???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…